Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

rutin u nas na wsi to normalka,że wchodzą do chałupy bez pukania.Nawet pan radny,który przyjechał z ulotką,żeby na niego głosowac w wyborach wlazł bez pukania.Słuchajcie ja nie dramatyzuję,wgniotów mam naprawdę sporo i do nich się już przyzwyczaiłam,ale to jest dziura i widać surowe drzewo a nie wgniot.No,ale nic to ważne,że da się naprawić.

Ktoś pytał w tamtym tygodniu o zuzycie prądu i jak wypadliśmy??Dużo płacimy czy w miarę??

Adiqq też się nam zgubił??

queene z mala w szpitalu - jutro trzymajcie za nich kciuki !!

Trzymam mocno, co się stało ????

Gabrysiu, ja nawet już się nie stresuję, zwłaszcza , że dwie dziury (wprawdzie nie w schodach bo bym się chyba zapłakała) ale w drewnianej podłodze

sama zmalowałam, żelazko mi spadło - widać jak jasna ch.....a.

Już jakoś tak się uspokajam, ale jeszcze mnie targa jak widzę "uszkodzenia"

rutin u nas na wsi to normalka,że wchodzą do chałupy bez pukania.Nawet pan radny,który przyjechał z ulotką,żeby na niego głosowac w wyborach wlazł bez pukania.Słuchajcie ja nie dramatyzuję,wgniotów mam naprawdę sporo i do nich się już przyzwyczaiłam,ale to jest dziura i widać surowe drzewo a nie wgniot.No,ale nic to ważne,że da się naprawić.

Ktoś pytał w tamtym tygodniu o zuzycie prądu i jak wypadliśmy??Dużo płacimy czy w miarę??

Ja pytałem o zużycie prądu ale na odpowiedź się nie doczekałem od nikogo

Gość adiqq

moje wyniki będą niemiarodajne, bo ja grzeje PC - więc zimą rachunki za prąd będą wyższe niż średnio...

i dementuję - nigdzie się nie zgubiłem :p

Witam,

właśnie zakończyłem budowę w Orzepowicach. wod-kan oraz kotłownię robiła firma INSTALMEX a dokładnie Pan Marcin, którego bardzo polecam.

Obsługa bardzo miła, doradził mi bardzo duzo, doradził mi jak można pewne rzeczy zrobić w mniejszych pieniądzach i to mi się podobało.

Wykonanie bardzo estetyczne.

Pan Marcin robił u mnie w domu również ogrzewanie podłogowe - czego nie żałuję.

Po pierwsze ogrzewanie podłogowe to super rzecz, a po drugie w cale nie jest to jakiś wieki koszt.

Naprawdę polecam - my z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni.

Instalmex

ul.Chwałowicka 93

Rybnik

warto do nich zadzwonić!

Pozdrawiam wszystkich budujacych forumowiczów

Gość adiqq

Instalmex

ul.Chwałowicka 93

Rybnik

warto do nich zadzwonić!

Pozdrawiam wszystkich budujacych forumowiczów

gdybyś zadał sobie trochę trudu na lekturę tego wątku, to wiedziałbyś że ta firma o której piszesz jest tutaj znana...i opinie o niej są różne...

a tak biorąc pod uwagę że to twój 2 post(i konto zostało założone dzisiaj!) pachnie mi to reklamą...i to kiepską....

dla mnie osobiście, a podejrzewam że dla innych forumowiczów też, taki sposób reklamowania się, to raczej antyreklama...

A nie robi pytam bo jestem z nim umowiony na wycene i sklanialem sie na niego?

Wiem ze zdazyla mu sie wpadka.... ale inni byli zadowoleni

Ja też jestem z nim umówiony.Przeczytałem forum raczej całe na początku był bardzo chwalony , potem zdarzyła mu się wpadka , ale o ile pamiętam to jedna , wiec myślę ze każdemu może się noga podwinąć. U znajomego robił i sobie chwali więc zaryzykujemy . Jak będzie coś nie tak nie omieszkam napisać.Ale mam nadzieje że będzie okey.

właśnie właśnie, wiedziałem że o czymś zapomniałem! Wylewki! :)

Wstępnie ofertę mi złożył Barnabas, który wkrótce otynkuje nam wnętrzności. metr wylewki ma niby kosztować 29zł. Nie wiem, czy szukać jeszcze kogoś?

Zastanawiam się, czy nie zaprosić kierbuda do odebrania instalacji wodnej.