Apacz 84 01.03.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ponieważ nikt nie udzielił mi odpowiedzi poprzeszkadzam wam na wątku głównym:] "Ile kosztuje teraz m2 tynku cementowo-wapiennego " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 01.03.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 A nie robi pytam bo jestem z nim umowiony na wycene i sklanialem sie na niego? Wiem ze zdazyla mu sie wpadka.... ale inni byli zadowoleni ja polecam jedna z lepszych firm jaka była na budowie, postów może nie mam w 1000 ale śledzę na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 01.03.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 A nie robi pytam bo jestem z nim umowiony na wycene i sklanialem sie na niego? Wiem ze zdazyla mu sie wpadka.... ale inni byli zadowoleni Inni tzn ci ktorzy robili przed 2011 u Macka dal skuche (nawet nie chcial powiedziec jaka ) no i ogromnie sie pograzyl u Ewus(kurcze jak sie nie pomylilem bo skleroze mam) poczytajcie zmienicie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 01.03.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ja polecam jedna z lepszych firm jaka była na budowie, postów może nie mam w 1000 ale śledzę na bieżąco U mnie Olszar zrobil wylewki perfekcyjnie. Absolutnie nic do zarzucenia nie mialem U sasiada kilka drobnych rzeczy popsul ale naprawde nic waznego - przyjechal, poprawil, jest perfekt rowna i nie peka. Ale od tego czasu minelo 2 lata wiec nie wiadomo jak jest teraz - logika wskazywalaby ze doswiadczenie powinno powodowac lepsza jakosc uslug ale w budowlance tak to juz jest ze czesto zmieniaja sie ludzie - jedni odchodza i zakladaja swoje firmy, przychodza nowi i albo partacza albo robia dobrze Nie ma reguly i zawsze jest jakies ryzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 01.03.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Olszar robił wylewki też u mnie i moich znajomych ,tak u nas jak i u nich wylewki były bez najmniejszych zarzutów.Początkowo miał nam robić Barnabas ale tak nas zwodzil że straciliśmy do niego cierpliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 01.03.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Adiqq normalnie z ust mi to wyjąłeś.Coś Instalmexowi klientów brakuje czy cóś! Śmiech na sali i jeszcze jak tanio zrobili no normalnie bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 01.03.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja uważnie przeczytałam cały wątek i wiem,że z Olszara więcej ludzi nie było zadowolonych,ale akurat ja ich nie znam,więc wypowiedzieć się nie mogę.U nas i tynki i wylewki robiła firma pana Adama z Lubaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.03.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 u nas ta sama ekipa co u Gabrysi - wylewkarze sa rewelacyjni !! ekipa z pod znaku "rzeczy niemozliwe zalatwiamyu od reki a na cuda trzeba poczekac do jutra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 01.03.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 u nas ta sama ekipa co u Gabrysi - wylewkarze sa rewelacyjni !! ekipa z pod znaku "rzeczy niemozliwe zalatwiamyu od reki a na cuda trzeba poczekac do jutra" To znaczy jaka? Bo nie chce mi sie szukać.Leń jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.03.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 p adam - 697 993 310 znaj ma dobroc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.03.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 widać wiosna idzie skoro tylu nowych bocianków budowlanych fajnie ja dalej kibluje w szpitalu, jutro wychodzimy, operacja sie udała (pełna narkoza więc nazywają to operacją) od 3 dni nie robie nic poza leżeniem...a skonana jestem jakby po maratonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 01.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Oj Pati dobrze,że tylko do jutra.Współczuję tego leżenia,ja przerabiałam ze trzy razy z młodymi.A właśnie mi się przypomniało,że wspomniany pan Adam jakieś sygnały mi dzisiaj puszczał.Może,żebym o nim dobrze pisała ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 01.03.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 A właśnie mi się przypomniało,że wspomniany pan Adam jakieś sygnały mi dzisiaj puszczał.Może,żebym o nim dobrze pisała ha,ha To chyba przeze mnie Ja się dzisiaj wstępnie umówiłem na tynki i wylewkę i wspomniałem,że jest polecany na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 01.03.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Mialem sie pochwalic swoja szafa przesuwna w sypialni jak ja skoncze wiec sie chwale (choc jeszcze nie ma szuflad, wysuwanych koszykow i katowniczkow aluminiowych na dole frontow ale powiedzmy ze szafa jest w 90% skonczona Na zywca sprawia wrazenie duuuuuzo wiekszej (ma szerokosc 3,3m) i jest zdecydowanie ladniejsza - plyta to "trawa morska" kronopolu - na fotach sie jakos dziwnie zlewa ale trudno http://szyna.civ.pl/szafencja/01.jpg http://szyna.civ.pl/szafencja/02.jpg http://szyna.civ.pl/szafencja/03.jpg http://szyna.civ.pl/szafencja/04.jpg http://szyna.civ.pl/szafencja/05.jpg http://szyna.civ.pl/szafencja/06.jpg http://szyna.civ.pl/szafencja/07.jpg http://szyna.civ.pl/szafencja/08.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 02.03.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Adam piekna ta szafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 02.03.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Adam fajnie wyszło. Na jakim systemie masz zrobioną tę szafę i czy mozesz podać koszt przy samodzielnym wykonaniu. Co to masz za panele na podłodze, możesz podać linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 02.03.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 wow no super ci to wyszło...... to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 02.03.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Adam fajnie wyszło. Na jakim systemie masz zrobioną tę szafę i czy mozesz podać koszt przy samodzielnym wykonaniu Sevroll - raczki ALFA, tory gemini Co do ceny to tak dokladnie nie podam bo kupowalem to na dwie raty i oprocz szafy robilem za jednym zamachem jeszcze duzo innych mebelkow Ale mniejwiecej i o ile dobrze pamietam szafa to... Wnetrze plus boki kosztowaly ok 900 pln (wyszly cale cztery biale plyty i jedna "trawa"), fronty + okucia, rolki etc placilem cos ok 1,2k pln ale w tym wlasnie byly tez dwie plyty do czegos innego - czyli ok 800-900 pln. No suma wychodzi gdzies ponizej 2k pln. W tym mam duza komode z trzema duzymi szufladami ktorej nie widac na fotach (jest schowana po prawej stronie jak sie wchodzi do szafy). Do tego stowa za lampki i dojdzie jeszcze ze 250-300 pln za wypas prowadnice z bluma (z hamulcami etc) do szuflad (mam je pociete ale leza i czekaja na okucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 02.03.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 wow no super ci to wyszło...... to fakt Kwestia dokladnego pomiaru i zrobienia projektu - reszta sama wychodzi bo plyty sa podocinane i poobklejane perfekcyjnie (no bo trudno zeby maszyna za pareset tys pln do ciecia plyt sterowana kompem ciela krzywo czy nieladnie :) Aktualnie robie szafke RTV i taki duzy regal - wszystko z podwojnej plyty (36mm), z tym jest wiecej zabawy bo trzeba kleic / skrecac plyty i wozic dwa razy do ciecia / oklejenia ale powinno fajnie wygladac takie grube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 02.03.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Jak juz tak pokazuje to jeszcze pokaze druga czesc sypialni - tez jeszcze nie skonczone bo jak widac we wnece leza fronty szuflad i tez czekaja na prowadnice blumowe Nie ma jeszcze lampek i innych bajerow. Bede sie tez bral za lozko takie typowe sypialniane z tej samej plyty do kompletu - narazie stoi nasze stare lozeczko A jutro pokaze fajne male stoliczki sypialniane (z podwojnej plyty) http://szyna.civ.pl/szafencja/09.jpg BTW. Ciekawe kto zauwazy fuszere na tym zdjeciu.. zona prawie na zawal zjechala, a ja sie zorientowalem dopiero jak mi zadzwonila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts