DagaAdam 18.03.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 ale jak myslę mea to ma za darmo z roboty...więc cena nie gra roli właśnie załatwiam ziemię z wykopów budowlanych, trzeba zapłacić tylko transport, koparka jest na miejscu, w tym tygodniu dowiem się co jak i za ile gdyby ktoś był chętny Jakby tego bylo wiecej to daj prosze znac! Potrzebowalbym ze 2-3 wywrotki takiej wlasnie typowo "wykopowej" ziemi - moze byc zwykla glina, byle czysta bez gruzu budowlanego Dzieki z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.03.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 a tak w ogóle, to przez ostatnie 24h grzanie załączyło mi się na 1,5h Ja musze kabelek podlaczyc zeby sprawdzic ale wczoraj sterownik pokazal 18stC na zew. i wylaczyl calkowicie grzanie CO - do czasu jak znowu nie spadlo ponizej 10stC (pewnie w nocy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.03.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 mi sie powylanczala cala podloga na dole ... kaloyferow nawet nie sprawdzalam no i musze ostro przymykac rolety w salonie bo jara jak jasny gwint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.03.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mea, ty masz dostęp do tego frisola, ale przeciętnego zjadacza chleba ten specyfik jest chyba raczej nieosiągalny, a jak osiągalny to pewnie w kosmicznych cenach - niestety.... też mam prawie wszędzie glinę i chętnie bym się tym wspomógł, no ale.... z tego co sie orientuje to tego uzywa sie niewiele bo sie rozciencza w wodzie ... jak dostane to dam znac ile i czy mi starczy ktos ma info czy taka pogoda sie utrzyma czy to tylko "przeblysk wiosny" ?? bo musimy z zaba kilka dni urlopu wykrzesac przy ladnej pogodzie zeby wysprzatac dzialke, wywiezc co trzeba i przygotowac front prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 18.03.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 z tego co sie orientuje to tego uzywa sie niewiele bo sie rozciencza w wodzie ... jak dostane to dam znac ile i czy mi starczy ktos ma info czy taka pogoda sie utrzyma czy to tylko "przeblysk wiosny" ?? bo musimy z zaba kilka dni urlopu wykrzesac przy ladnej pogodzie zeby wysprzatac dzialke, wywiezc co trzeba i przygotowac front prac na razie to taki weekendowy przebłysk...będą jeszcze dni zimne...szczególnie będzie to zauważalne jak nie będzie słońca.... http://www.rybnik.com.pl/pogoda,pog0.html też muszę przygotować front prac, tyle że o urlopie mogę na dłuższy czas zapomnieć...a przydałoby się działkę posprzątać, jeszcze kamieni i różnego rodzaju gruzu jest masa gdzieniegdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.03.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 jak ktoś ma duze kamienie to ja chętnie przygarnę, mogą być popękane czy ktoś z was ma kompostownik ? bo ja sie przymierzam i czytam co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 18.03.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 ale jak myslę mea to ma za darmo z roboty...więc cena nie gra roli właśnie załatwiam ziemię z wykopów budowlanych, trzeba zapłacić tylko transport, koparka jest na miejscu, w tym tygodniu dowiem się co jak i za ile gdyby ktoś był chętny Ja jestem chętna!! queene wybieram sie do Twojego dziennika popytac troszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 19.03.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Jak już domy macie powykańczane to może założyć nowy wątek o ogrodach wokół domu -Rybnik na pewno też potrzebny .Myślę że by nie upadł bo to co wokół domu tez ważna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 19.03.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 ale jak myslę mea to ma za darmo z roboty...więc cena nie gra roli właśnie załatwiam ziemię z wykopów budowlanych, trzeba zapłacić tylko transport, koparka jest na miejscu, w tym tygodniu dowiem się co jak i za ile gdyby ktoś był chętny Pati jak już będziesz znała jakieś szczegóły to daj znać, może też coś"przygarniemy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stuntmar 19.03.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Jak już domy macie powykańczane to może założyć nowy wątek o ogrodach wokół domu -Rybnik na pewno też potrzebny .Myślę że by nie upadł bo to co wokół domu tez ważna rzecz. Przecież watek już jest: http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=3090 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 19.03.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Przecież watek już jest: http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=3090 A no tak faktycznie .Nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 19.03.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witam mam pytanie dla osób które maja podłogówkę i panele na niej ..... jak po takiej zimie się to sprawuje????Muszę przyjąć przewidywana wysokość wylewki i nie wiem ile musi być styro pod podłogówkę poradźcie coś ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 19.03.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 jak to nie jest połoga na gruncie to 4-5cm wystarczy styro. - z tego co pamiętam, to masz piwnice...ale nad piwnicą dałbym trochę więcej jak masz miejsceja mam na parterze i na poddaszu po 10cm, bo miałem zapas na poddaszu, a nie chciałem mieć za wysokich pokoi...podłogówka z panelami sprawuje się bardzo dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 19.03.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 a jak długo ci się nagrzewa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 19.03.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 a jak długo ci się nagrzewa???? różnie...to zależy od temperatury na zewnątrz....mam sterownik pokojowy i on pilnuje temperatury, ciężko mi dokładnie powiedzieć...jedno jest pewne, temperatura w pomieszczeniach jest stabilna, nie ma dużych wahań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 19.03.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 my tak samo mamy panele praktycznie w całym domu, oprócz hall-u, kuchni i łazienek i jest OK temperatura jest stabilna i niema jakies roznicy pomiedzy pomieszczeniami z kafelkami a panelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 19.03.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Słuchajcie mam mały dylemat z ułożeniem płytek, szczegóły w moim dzienniku. Czekam na wszystkie ZA i PRZECIW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 19.03.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Zamawialiscie drzwi wew. z rozetami na klucz czy macie tylko klamki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 19.03.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Na klucz u nas koniecznie.Jak mnie dzieci wkurzą to zamykam każde w swoim pokoju,a czasami w sypialni też się trzeba zamknąć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 19.03.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Na klucz u nas koniecznie.Jak mnie dzieci wkurzą to zamykam każde w swoim pokoju,a czasami w sypialni też się trzeba zamknąć..... Hehe, no tak lepiej mieć taką możliwość :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts