rutinowa żona 26.03.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Mea, gdzie kupowałaś swój zlewozmywak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najlepszy 26.03.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 mam kafelki klinkierowe brązowe i jak je fugowałem to je zabrudziłem fugą (nawet bardzo) i nie wiem czym je mam umyć bo niczym to nie chce się domyć, czy znacie jakiś dobry środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 26.03.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dziś na budowę przyjechał styropian pod wylewki. Wszedł na chwilę do domu, po czym się rozmyślił i pojechał z powrotem do Matuszka.Kuźwa, wyraźnie chciałem EPS100 (zwany tez czasem, dla urozmaicenia, EPS035 dach/podłoga premium).Przyjechał jakiś wynalazek z firmy Paneltech w opakowaniu jakby uniwersalnym, nie występującym w katalogu. Normalnie jest EPS 037 dach/podłoga standard i EPS 035 dach/podłoga super.A moje cudo to EPS dach/podłoga.Na szczęście bez większych oporów to sobie zabrali. mają mnie za dziwaka i trudno. W projekcie jest EPS 100 i nie zamierzam się z tym kłócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 26.03.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 o proszę. jakieś bliższe dane? Ile powierzchni zajął? jaką moc zapewni? No i ile kosztował miejsca za dużo nie zajął,bo 180 metrów odwiertów ,PC będzie 10 kW (8 kW na ogrzewanie i 2 kW na ciepłą wodę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.03.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Mea, gdzie kupowałaś swój zlewozmywak? a wiesz ty co ... nie pamietam ... kupowalam w jakims sklepie internetowym przez ceneo ... zwracaj uwage na ceny przesylek bo czasem sa powalajace !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 http://floraworld.pl/pol_m_Krzewy-353.html a tak na marginesie....jest tyle pieknych iglaków....czemu wszyscy te tuje ?? mnie osobiscie tuje przyprawiaja o mdlosci ... wlasnie mysle jak sie jednej pozbyc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.03.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 rzucam temat jak by ktos chcial dolozyc swoje 3 grosze kazda uwaga mile widziana!! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?198650-Jak-zagospodarowa%C4%87-skarp%C4%99-wok%C3%B3%C5%82-Tarasu&p=5291198#post5291198 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 26.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 mnie osobiscie tuje przyprawiaja o mdlosci ... wlasnie mysle jak sie jednej pozbyc ... no toś pojechała ja to ujęłam troche delikatniej a ten zlew twoj - nie kupowalas go w neo24 albo na chwalowickiej w tym sklepie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 26.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Daga&Adam, a w jakiej cenie mają tam tuje? Ja kupowalem po 7 pln, te co byly po 8 pln (bralem setke i troche stargowalem;) - tak z 30-40cm mialy. Lepszej ceny w okolicy nie znalazlem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 26.03.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 http://floraworld.pl/pol_m_Krzewy-353.html a tak na marginesie....jest tyle pieknych iglaków....czemu wszyscy te tuje ?? Bo: 1. Szybko rosna 2. Smaragdy maja piekny kolor (zlocista, jasna zielen) 3. Sa zimozielone (no jak chyba wiekszosc iglakow;) 4. Bo nadaja sie idealnie na "tlo" - tj. zeby zrobic sciane zieleni - wole ogladac piekna sciane zieleni z iglakow niz metalowy plot, czy gebe sasiada 5. Bo zageszczaja sie tak bardzo ze nie przepuszczaja kurzu z drogi (ja mam chate nisko i aktualnie w czasie suszy kazdy przejezdzajacy samochod zostawia na moim domu warstwe kurzu). Znam sporo ludzi ktorzy mowia/pisza tak samo - a jak ich pytam czemu nie lubia tuji to jedyna odpowiedz - bo wszyscy je maja w ogrodku Do mnie to nie przemawia - tuje sa piekne jak wszystkie inne zadbane rosliny w ogrodku Moga sie nie podobac zle utrzymane egzemplarze. Wiele tez zalezy od rodzaju - np. brabanty rozwalaja sie na sniegu i nie trzymaja sie kupy (tj. pionu). Mi sie najbardziej podobaja Smaragdy i mam ich poki co setke przy plocie - nie mam ich posadzonych na srodku ogrodka tylko przy plocie - sa poprostu idealne na tlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 26.03.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dziś na budowę przyjechał styropian pod wylewki. Wszedł na chwilę do domu, po czym się rozmyślił i pojechał z powrotem do Matuszka. Kuźwa, wyraźnie chciałem EPS100 (zwany tez czasem, dla urozmaicenia, EPS035 dach/podłoga premium). Przyjechał jakiś wynalazek z firmy Paneltech w opakowaniu jakby uniwersalnym, nie występującym w katalogu. Normalnie jest EPS 037 dach/podłoga standard i EPS 035 dach/podłoga super. A moje cudo to EPS dach/podłoga. Na szczęście bez większych oporów to sobie zabrali. mają mnie za dziwaka i trudno. W projekcie jest EPS 100 i nie zamierzam się z tym kłócić. A wystarczylo wziasc i zwazyc. EPS100 wazy 20kg/m3, EPS70 - 15kg/m3 Przypuszczam ze to co przywiezli bylo OK, szczegolnie, ze pisalo "podloga" - na podloge sie EPS100 i wyzsze tylko nadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 27.03.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Przypuszczam, że przywieźli mi to: EPS 037 dach podłoga standard EPS EN 13163 T2-L2-W2-S1-P3-BS125-CS(10)80-DS(N)2-DS(70,-)1-TR100-DLT(1)5a ja chciałbym to: EPS 035 dach podłoga super EPS EN 13163 T2-L2-W2-S1-P3-BS150-CS(10)100-DS(N)2-DS(70,-)1-DLT(1)5 ale to tylko moje przypuszczenia, styro był oznaczony jako EPS dach podłoga (w katalogu producenta nie ma takiego produktu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 27.03.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Bo: 1. Szybko rosna 2. Smaragdy maja piekny kolor (zlocista, jasna zielen) 3. Sa zimozielone (no jak chyba wiekszosc iglakow;) 4. Bo nadaja sie idealnie na "tlo" - tj. zeby zrobic sciane zieleni - wole ogladac piekna sciane zieleni z iglakow niz metalowy plot, czy gebe sasiada 5. Bo zageszczaja sie tak bardzo ze nie przepuszczaja kurzu z drogi (ja mam chate nisko i aktualnie w czasie suszy kazdy przejezdzajacy samochod zostawia na moim domu warstwe kurzu). Znam sporo ludzi ktorzy mowia/pisza tak samo - a jak ich pytam czemu nie lubia tuji to jedyna odpowiedz - bo wszyscy je maja w ogrodku Do mnie to nie przemawia - tuje sa piekne jak wszystkie inne zadbane rosliny w ogrodku Moga sie nie podobac zle utrzymane egzemplarze. Wiele tez zalezy od rodzaju - np. brabanty rozwalaja sie na sniegu i nie trzymaja sie kupy (tj. pionu). Mi sie najbardziej podobaja Smaragdy i mam ich poki co setke przy plocie - nie mam ich posadzonych na srodku ogrodka tylko przy plocie - sa poprostu idealne na tlo Podpisuję się wszystkimi ręcyma )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 27.03.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 To był styropian no name pewnie.Znając życie 90% klientów weźmie i nic nie zauważy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 27.03.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 To był styropian no name pewnie.Znając życie 90% klientów weźmie i nic nie zauważy. 99,9% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.03.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 pilnie szukam namiaru na wywrotke zeby wywiezc ziemie z placu - macie jakis kontakt ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.03.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 macie pojecie ile teraz kosztuje kostka granitowa ?? bo mi gosc powiedzial ze wozi kostke ze strzegomia za 320zl/t ... nie wiem czy to duzo czy malo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 27.03.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Mea zapytaj się Adama z Szostaka on ma wywrotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalina11 27.03.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 pilnie szukam namiaru na wywrotke zeby wywiezc ziemie z placu - macie jakis kontakt ?? co to za ziemia ile jej jest i czy do wzięcia, mam namiar ale na małą cieżarówkę, która woziła mi bergę i gruz do wjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalina11 27.03.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 macie pojecie ile teraz kosztuje kostka granitowa ?? bo mi gosc powiedzial ze wozi kostke ze strzegomia za 320zl/t ... nie wiem czy to duzo czy malo ... zapytam sąsiada, wiem że brał bezpośrednio z kamieniołomu- było najtaniej, 2 lata tamu, z tego co pamiętam to ok 200zl/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts