queene 30.03.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ale żywotniki są silnie trujące i nie są zalecane tam gdzie bawią się małe dzieci lub zwierzęta wiem wiem....wszyscy mają tuje mnie po prostu bardziej podobają się swierki, sosny, jodły póki co potrzebuje 3 mocno ozdobne karłowate koło podjazdu do garażu reszte bede kupowac jak uporządkuję teren wokół czyli za jakiś miesiąc-półtora na tego skubańca zachorowałam i CHCE GO MIEĆ http://allegro.pl/swierk-bialobok-perelka-wsrod-iglakow-biale-pedy-i2221481994.html btw. czytaliście ze 12 grudnia bieżącego roku mają otwierać castorame koło carrefoura tak tak....otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.03.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 adam pisze do tego sprzedawcy odnosnie transportu - poczekam co odpowie Bede chyba dzisiaj jechal do szkolki w Olzie - spytam po ile by tam ta kosodrzewina byla i ile dadza rabatu za troche wieksza ilosc A swoja droga musze sie przyjrzec z bliska moim jalowcom wiltonii - mam ich setke nasadzona na samej gorze skarpy przy plocie - maja pelnic docelowo role podmurowki i ogolnie maja opanowac teren ok. metra przed plotem, tak zebym tam kosic nie musial Kupowalem rok temu takie malenstwa jakos po 1-2 pln i kilka zdechlo ale reszta sie CHYBA przyjela - poki co sa lekko fioletowe ale to chyba u nich normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 31.03.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 No ja bym się też pisała na te maluchy tylko bym musiała policzyć, co ile chcecie je sadzić co metr wystarczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.03.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 No ja bym się też pisała na te maluchy tylko bym musiała policzyć, co ile chcecie je sadzić co metr wystarczy ??? Tak planuje, moze nawet troche rzadziej - co 1,5m ? Moze bym ich nawet wiecej wzial w tej cenie - w sumie to mam ze 50mb jeszcze przy froncie do obsadzenia ale juz w miejscu gdzie tak mi na szybkim wzroscie nie zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.03.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ewa ja chce dac kosowki na gore skarpy max co metr ... optycznie to ja troche powiekszy ale za to bede miala "barierke" na krawedzi ... a dolna polke dam tez jakies wyzsze roslinki a na sama skarpy cos plozacego i kolorowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 31.03.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Zaczynam interesować sie kupnem styropianu na podłoge.Czy róznią sie czymś te styropiany? Jaki jest najlepszy ? Czy musi być jakiś specjalny jak podłogę mam na gruncie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja2712 31.03.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Witajcie, od pół roku oglądam Wasze rady. Teraz zaczyna się sezon i postanowiłam troszkę podpytać. Też buduję (w Marklowicach). Ja mam pytanie o szambo samospalające się ma ktoś może namiary na fachowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam 76 31.03.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Witajcie,Okna mamy już za sobą. Dziś miałem odwiedziny Panów z DOM-SYSTEM (Wodzisław). Zachwalają bardzo swoje tynki gipsowe. Miał ktoś z was z nimi już do czynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.03.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Zaczynam interesować sie kupnem styropianu na podłoge.Czy róznią sie czymś te styropiany? Jaki jest najlepszy ? Czy musi być jakiś specjalny jak podłogę mam na gruncie.? mysle ze wazne sa parametry - ja dawalam polstyr /kupowany w mega1000/ i jestem z niego zadowolona ... dobrze sie ukladal /wiecej nie moge o nim powiedziec bo niby co ?? cieplo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 31.03.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 jedyny parametr jaki jest istotny to ten, żeby był to styro pod wylewki....pozostałe parametry mają znaczenie, jak tego styro dajemy kilka cm... a akurat argument że jest ciepło jest dla mnie chybiony...pewnie tak samo ciepło będzie przy 5cm jak i 20cm tylko koszta inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.03.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 jedyny parametr jaki jest istotny to ten, żeby był to styro pod wylewki....pozostałe parametry mają znaczenie, jak tego styro dajemy kilka cm... a akurat argument że jest ciepło jest dla mnie chybiony...pewnie tak samo ciepło będzie przy 5cm jak i 20cm tylko koszta inne nie narzekam na koszty zimy jak na miesiac mega mrozow to spalenie 3t wegla uwazam za zupelnie przyzwoity bilans /w tym wygrzewanie wylewek i calego domu - sami wiecei ze na to sporo energii jest potrzebne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 01.04.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 nie narzekam na koszty zimy jak na miesiac mega mrozow to spalenie 3t wegla uwazam za zupelnie przyzwoity bilans /w tym wygrzewanie wylewek i calego domu - sami wiecei ze na to sporo energii jest potrzebne!! Mea, z tego co pamiętam, to masz zamiar grzać CWU piecem - daj znać jak ci się będzie kształtować zużycie za pełny rok (CO+CWU) ta sama prośba oczywiście dotyczy tez innych posiadaczy pieców na ekogroszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.04.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 teraz kupilosmy tone wegla brunatnego /kopalnia ledvice/ zobaczymy jak sie ten sprawdzi na cwu ... a wlasnie jak tam u was z wylaczeniem co ?? my kaloryfery zakrecilismy juz ze dwa tyg temu ... tesciowa za to puszcza na 5 ... a podlogowka chyba jeszcze czasem grzeje /bo lodowata nie jest/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 01.04.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 jak to wyłączać CO?!? przecież środek zimy jest śnieg pada...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 01.04.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 skąd braliście kable i osprzęt elektryczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.04.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 szynka a na takie male reflektujesz ?? http://allegro.pl/show_item.php?item=2218989655 zima ?? jaka zima ?? achaaa bo ja nie odslonilam rolet od rana viperlo w namiarach jest kontakt do firmy eldor z allegro - maja zdecydowanie najlepsze ceny kabli i elektryki /przynajmniej dotad mieli bo dosc regularnie to sprawdzalam :)/ gniazdka i wylaczniki kupowalam z serii simon kontakt w sklepie svajs w katowicach - jak bedziesz taie rzeczy zamawial to dam ci namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 01.04.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 zima ?? jaka zima ?? achaaa bo ja nie odslonilam rolet od rana nie trzeba rolet odsłaniać, wystarczy rzut oka na termometr lub prognozę pogody...brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 01.04.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 styropian im twardszy tym lepszy. EPS100 jest minimalnie droższy od standardowego. Trzeba go szukać z pewnym wyprzedzeniem, bo z dnia na dzień jest z tym kłopot. co do producentów to podobno jest to wszystko jedno. Instalator ci powie jakie grubości cię interesują, u mnie jest dwa razy po pięć cm Zaczynam interesować sie kupnem styropianu na podłoge.Czy róznią sie czymś te styropiany? Jaki jest najlepszy ? Czy musi być jakiś specjalny jak podłogę mam na gruncie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 01.04.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Mea jak to wyłączyć ogrzewanie?? Ja w piątek o mało chłopa nie udusiłam,bo rano wyłączył podłogówke,a jak wróciłam wieczorem to była zimna podłoga.Mea nie grzejecie a podłoga nie jest zimna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.04.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Mea jak to wyłączyć ogrzewanie?? Ja w piątek o mało chłopa nie udusiłam,bo rano wyłączył podłogówke,a jak wróciłam wieczorem to była zimna podłoga.Mea nie grzejecie a podłoga nie jest zimna?? nie grzejemy u gory - podloga grzeje ale caly tydzien nie grzala jak bylo cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts