EDZIA 31.07.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Edzia - lepiej sie nie bede pokazywaoł przed zejściem 3 skór bom syn młynarza był . Edzia w razie zmiany miejsca zamieszkania chodzi mi po głowie chalupa z bali... jak cos to cie odwiydza.. sebo8877 Sebo, nie ma sprawy- zapraszam serdecznie. Hmmm, Graszka zostwiła u nas garnek i zabawki Kuby, Sebo chce dom zobaczyć i opalenizną się pochwalić - to może drugie spotkanie u mnie co? Dziewczyny stwierdziły , że takich gości to możemy zapraszać A to jeszcze się pochwalę, ze moje starsze dziecię dostało się na studia i to aż do dwóch uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.07.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Edzia - lepiej sie nie bede pokazywaoł przed zejściem 3 skór bom syn młynarza był . Edzia w razie zmiany miejsca zamieszkania chodzi mi po głowie chalupa z bali... jak cos to cie odwiydza.. sebo8877 Sebo, nie ma sprawy- zapraszam serdecznie. Hmmm, Graszka zostwiła u nas garnek i zabawki Kuby, Sebo chce dom zobaczyć i opalenizną się pochwalić - to może drugie spotkanie u mnie co? Dziewczyny stwierdziły , że takich gości to możemy zapraszać A to jeszcze się pochwalę, ze moje starsze dziecię dostało się na studia i to aż do dwóch uczelni gratuluje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Eeeedzia, ja wiedziałam że tak będzie..... nawet nie miałaś co się martwić....taka zdolna dziewczyna że od razu było wiadomo że pójdzie jak z płatka....pozdrów dziewczyny ...Kasia jeszcze do dziś wspomina i pyta kiedy znowu pojedziemy . A co do spotkania.... hm.... nie wiem kiedy u Ciebie, Edziu....ale ja juz zawczasu zapowiadam że u mnie w przyszłe lato i niech spróbuje ktoś nie przyjechać .... pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.07.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Froszka tylko niestety nie do tych do których chciała najbardziej. Ty wiesz, że ona totalnie poszła po bandzie w pierwszej rekrutacji złożyła papiery tylko na UW i UJ Na UW się nie dostała zabrakło jej 3 punktów. Na UJ na starcjonarnych jest na 33 miejscu listy rezerwowej za to na wieczorowych na UJ jest na I miejscu .Ale sobie UJ odpuściła, jak nie chcieli jej na dziennych to ich olewa z wieczorowymi / i całe szczeście bo 25tyś zł w kieszeni nam zostało/ Postanowiła się odchamić i wybrała Edukację Artystyczną w Raciborzu . Kiedyś marzyła o projektowaniu mebli dla Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.07.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Eeeedzia, ja wiedziałam że tak będzie..... nawet nie miałaś co się martwić....taka zdolna dziewczyna że od razu było wiadomo że pójdzie jak z płatka....pozdrów dziewczyny ...Kasia jeszcze do dziś wspomina i pyta kiedy znowu pojedziemy . A co do spotkania.... hm.... nie wiem kiedy u Ciebie, Edziu....ale ja juz zawczasu zapowiadam że u mnie w przyszłe lato i niech spróbuje ktoś nie przyjechać .... pozdrawiam, smoczyca Może być na pożegnanie wakacji , pod koniec sierpnia. Teraz dziewczyny są na wakacjach, wracają 11 sierpnia i wyjeżdżamy razem na 2 tygodnie. No to wypada na 26.08 się umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.07.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Froszka tylko niestety nie do tych do których chciała najbardziej. Ty wiesz, że ona totalnie poszła po bandzie w pierwszej rekrutacji złożyła papiery tylko na UW i UJ Na UW się nie dostała zabrakło jej 3 punktów. Na UJ na starcjonarnych jest na 33 miejscu listy rezerwowej za to na wieczorowych na UJ jest na I miejscu .Ale sobie UJ odpuściła, jak nie chcieli jej na dziennych to ich olewa z wieczorowymi / i całe szczeście bo 25tyś zł w kieszeni nam zostało/ Postanowiła się odchamić i wybrała Edukację Artystyczną w Raciborzu . Kiedyś marzyła o projektowaniu mebli dla Ikei heh zycie uczy pokory .......marzenia sie spelniaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.07.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Edzia......super by było .....tylko czy to nie przegięcie z naszej strony .... kłopot.... i w ogóle.... alllle ...może wreszcie by nas zaszczycili swoja obecnością również Ci co im nie pasowało 22.07 ....wszyscy wiedza kto sie wywinął pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.07.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Froschka....mój T. się zastanawiał czy to zdjęcie to było robione u nas czy u was? widziałm po nim , że chętnie by skorzystał z uroków pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.07.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Froschka....mój T. się zastanawiał czy to zdjęcie to było robione u nas czy u was? widziałm po nim , że chętnie by skorzystał z uroków pozdrawiam, smoczyca u nas w Nysie ucaluj urokliwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.07.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Froschka....mój T. się zastanawiał czy to zdjęcie to było robione u nas czy u was? widziałm po nim , że chętnie by skorzystał z uroków pozdrawiam, smoczyca u nas w Nysie ucaluj urokliwego dlaczego ucałuj....kuźwa, przeca byłam grzeczna pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.07.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Froschka....mój T. się zastanawiał czy to zdjęcie to było robione u nas czy u was? widziałm po nim , że chętnie by skorzystał z uroków pozdrawiam, smoczyca u nas w Nysie ucaluj urokliwego dlaczego ucałuj....kuźwa, przeca byłam grzeczna pozdrawiam, smoczyca dobra .... nie to nieeee przy najblizszej okazji sama go ucaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.07.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 .... oki, przekażę a co do chopów.... oczywiście pozdrów swojego pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.07.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 dobra, zrywam się z roboty...czas do domciu ....zjeść obiadek....zajechać na budowe zebrać od majstra faktury do płacienia .... a potem na 17.45 do kina pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę udanej reszty dnia....smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.07.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 no no no ! pare godzinek mnie nie było a Wy już na 47-ej rozrabiacie ? Ktoś mówił o księgowych? no to się melduję ale ja z tych miękkich księgowych, jak petent jest to ja milusia jestem, a jak wyjdzie to sypia się %^&*()_ a w domu na mężu sie wyżywam Spotkanie? ehhhhhhh Zuzia ze szczęscia będzie skakać po spotkaniu u Edzi Zuzia nie może się doczekać przeprowadzki Edzia to my Małgosię będziem zabierać z Raciborza do domciu, niech no tylko stoi z kciukiem w górę na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 31.07.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 uffff ale zwariowany dzień.... rano jeszcze sie wkurzałam na cały świat cieśli a teraz mi już jacyś na budowie siedzą i dłubią przy więźbie ... poszło pocztą pantoflowa w świat (rodzina, znajomi) i się znaleźli chętni do zarobienia. grzegorz28 - dzięki za info - może ktoś inny skorzysta na next spotkanie się piszę baaardzo chęctni tylko błagam nie pod koniec sierpnia bo będę się wtedy wylegiwać 4 literami do słońca - a moim jedynym problemem będzie wtedy - opalać jeszcze plecy czy już brzuch kurde co tu tyle księgowych?? ni ma nikogo od logistyki/obsługi klienta? nikt sie nie musi użerać z klientami/kierowcami itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 31.07.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 uffff ale zwariowany dzień.... rano jeszcze sie wkurzałam na cały świat cieśli a teraz mi już jacyś na budowie siedzą i dłubią przy więźbie ... poszło pocztą pantoflowa w świat (rodzina, znajomi) i się znaleźli chętni do zarobienia. grzegorz28 - dzięki za info - może ktoś inny skorzysta Ewelinka ja sobie już zapisałam namiar, może akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 31.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 kurde co tu tyle księgowych?? ni ma nikogo od logistyki/obsługi klienta? nikt sie nie musi użerać z klientami/kierowcami itp? ja mam : kierowcy, lksięgowośc - 2 w 1 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 31.07.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Edzia - lepiej sie nie bede pokazywaoł przed zejściem 3 skór bom syn młynarza był . Edzia w razie zmiany miejsca zamieszkania chodzi mi po głowie chalupa z bali... jak cos to cie odwiydza.. sebo8877 Sebo, nie ma sprawy- zapraszam serdecznie. Hmmm, Graszka zostwiła u nas garnek i zabawki Kuby, Sebo chce dom zobaczyć i opalenizną się pochwalić - to może drugie spotkanie u mnie co? Dziewczyny stwierdziły , że takich gości to możemy zapraszać A to jeszcze się pochwalę, ze moje starsze dziecię dostało się na studia i to aż do dwóch uczelni EDZIU pogratuluj swojej córuni. My ją ściskamy mocno. Dzielna dziewczyna. Muszę Mateuszowi powiedzieć. Bardzo polubił Wasze córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 31.07.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Kiedyś marzyła o projektowaniu mebli dla Ikei kurde to zanim się wprowadzę może mi cosik zaprojektuje młoda, obiecująca artystka ze śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 31.07.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 uffff ale zwariowany dzień.... rano jeszcze sie wkurzałam na cały świat cieśli a teraz mi już jacyś na budowie siedzą i dłubią przy więźbie ... poszło pocztą pantoflowa w świat (rodzina, znajomi) i się znaleźli chętni do zarobienia. grzegorz28 - dzięki za info - może ktoś inny skorzysta Ewelinka ja sobie już zapisałam namiar, może akurat jakby co mam jeszcze inne telefony - więc gdybyś miała problem daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts