Graszka1970 31.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 uffff ale zwariowany dzień.... rano jeszcze sie wkurzałam na cały świat cieśli a teraz mi już jacyś na budowie siedzą i dłubią przy więźbie ... poszło pocztą pantoflowa w świat (rodzina, znajomi) i się znaleźli chętni do zarobienia. grzegorz28 - dzięki za info - może ktoś inny skorzysta Ewelinka ja sobie już zapisałam namiar, może akurat jakby co mam jeszcze inne telefony - więc gdybyś miała problem daj znać Dziękuję Dobra Kobieto. Zawsze i wszędzie mówię, że dobrzy ludzie na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.08.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Nooo, ludziska...pobudka.... kawa i czekoladka http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dziś byłam pierwsza juz wypiłam kawkę z czekoladką merci daggulka myslimy o tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.08.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 No, ba....trza się o siebie zatroszczyć jeśli nasi faceci nie mają na to czasu A ja dostałam dziś skierowanie do szpitala.... z powodu moich problemów dermatologiczno-alergologicznych....lekarze rozłożyli ręce po 2 miesiącach leczenia mnie jak królika doświadczalnego....na same leki wydałam w ubiegłym miesiący chyba z tysiąc zeta ....no i stwierdzili , że mnie położą i zrobią wszystkie badania w szpitalu ...a jak już się okaże co mi jest to mnie będa leczyć w szpitalu...porażka... zamierzam iść dopiero w poniedziałek, bo w niedziele muszę wysłać moją starszą córę do Hiszpani na wakacje pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 01.08.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 No, ba....trza się o siebie zatroszczyć jeśli nasi faceci nie mają na to czasu A ja dostałam dziś skierowanie do szpitala.... z powodu moich problemów dermatologiczno-alergologicznych....lekarze rozłożyli ręce po 2 miesiącach leczenia mnie jak królika doświadczalnego....na same leki wydałam w ubiegłym miesiący chyba z tysiąc zeta ....no i stwierdzili , że mnie położą i zrobią wszystkie badania w szpitalu ...a jak już się okaże co mi jest to mnie będa leczyć w szpitalu...porażka... zamierzam iść dopiero w poniedziałek, bo w niedziele muszę wysłać moją starszą córę do Hiszpani na wakacje pozdrawiam, smoczyca ojoj tak w środku lata szpital... ale nie zamartwiaj sie na pewno wszystko będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.08.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 No, ba....trza się o siebie zatroszczyć jeśli nasi faceci nie mają na to czasu A ja dostałam dziś skierowanie do szpitala.... z powodu moich problemów dermatologiczno-alergologicznych....lekarze rozłożyli ręce po 2 miesiącach leczenia mnie jak królika doświadczalnego....na same leki wydałam w ubiegłym miesiący chyba z tysiąc zeta ....no i stwierdzili , że mnie położą i zrobią wszystkie badania w szpitalu ...a jak już się okaże co mi jest to mnie będa leczyć w szpitalu...porażka... zamierzam iść dopiero w poniedziałek, bo w niedziele muszę wysłać moją starszą córę do Hiszpani na wakacje pozdrawiam, smoczyca oby nie stwierdzili alergii na .........myszy (komputerowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.08.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Ewelinka....eee tam, ja się nie przejmuję ....dobrze, niech porobią już te badania i będę wiedziała co to za cholerstwo i czym się to leczy.... a nie tak se z powodu zmiany leków co tydzień tyle kasy w plecy jamles....to byłoby zbyt okrutne pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba111 01.08.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Poszukuję pilnie wiaty budowlanej lub garażu blaszanego na swoją budowę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.08.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Poszukuję pilnie wiaty budowlanej lub garażu blaszanego na swoją budowę. Pozdrawiam Mój blaszak już sprzedany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Obadałem ceny kostki -rabaty do 20% ,jeśli to kogoś interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.08.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.08.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 mnie też...potrzebuję na razie na taras ... jakieś 15m a jaka ta kostka...bo chcę w jakimś innym kolorze niż szary myszowaty pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 semmelrock kupuje model classico ,ok.120m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.08.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 selimm....nooo, dokładnie taką oglądałam i w takim samym kolorze ostatnio chyba tylko z innej firmy ...kosztowała 80zł za metr ....a jaka cenę Ci zaoferowali z tą kostkę? pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 tak z głowy ,to nie pamiętam zbyt dużo oglądałem chyba 50-parę złociszy ,wyjściowa cena jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.08.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 nooo, Selimm...namairy dawaj....to gdzieś w Rybniku mają przedstawiciela? pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.08.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Dawaj dawaj selimm. Sam się oferowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 W Rybniku ,to np. Budozbycie mają (ładna blondynka tam obsługuje)trasa Rybnik-Zory pytałem w kilku miejscach.... w większości ,dostawałem po krótkich lub dłuższych negocjacjach 20% kupuję ,ale do końca co do słuszności kostki to nie-jestem przekonany wolałbym naturalny kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.08.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 no wybacz.... na naturalny kamień mnie chyba stać nie będzie ....chyba że se łupków na polu nazbieram pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.08.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Radza zajrzć tu http://www.polbruk.pl Cyny oscylujom kole 50-60 a rabatu idzie dostac tak z 20-30 % zależy jako sie godo Mozecie zjrzeć też na http://www.libet.pl http://www.bruk-bet.pl w waszym regionie najlepszo jakościowa kostka robi Utex i Libet A jakbyście chcieli juz blank blisko wos to: http://slaskie.nieruchomosci-online.pl/katalog/materialy-budowlane/kostka-brukowa/ sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts