mea 19.04.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 na ta chwile faworytem jesli idzie o allegro jest ten sprzedawca ... http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4381766 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.04.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ja kosowek potrzebuje ze 20 ... co w limbie daje mi na dzien dzisiejszy 260 zl ... w tej cenie mialabym na allegro 20 calkiem ladnych jalowcow 20 kosowek i kilka innych pojedynczych okazow /mam pomysl na kompozycje wiec dobieram pod to ... co do gleby - pod wloknine musze i tak dac ziemie lokalna /iglaki z tego co widze ja lubia/ pomieszana z piaskiem i podkladem do iglakow ... sam piasek nie mialby racji bytu bo po prostu zsypalby sie do dolu ... Tujki uwielbiaja gline ale wlasnie wiltonii jej nie bardzo lubi - tj. bedzie rosl ale wolno. Nie wiem jak inne ale wiltonii akurat mam setke i sporo o nich sie naczytalem Mysle ze spokojnie mozesz wykopac na sztych dziure i uzupelnic piaskiem - jak to przykryjesz wloknina to nic nie powinno zjezdzac, a roslinki beda rosly 2 x szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.04.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Tujki uwielbiaja gline ale wlasnie wiltonii jej nie bardzo lubi - tj. bedzie rosl ale wolno. Nie wiem jak inne ale wiltonii akurat mam setke i sporo o nich sie naczytalem Mysle ze spokojnie mozesz wykopac na sztych dziure i uzupelnic piaskiem - jak to przykryjesz wloknina to nic nie powinno zjezdzac, a roslinki beda rosly 2 x szybciej to tez jest mysl ... mam piasku sporo wiec powinno starczyc dla jałowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.04.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 adiqq to koło was zjaraly sie te ciagniki ? http://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,splonely-dwa-ciagniki-ogromne-straty,wia5-3266-17016.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 20.04.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 adiqq to koło was zjaraly sie te ciagniki ? http://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,splonely-dwa-ciagniki-ogromne-straty,wia5-3266-17016.html tak, koło mnie...tyle że nic nie wiedziałem, ale fakt, wczoraj rano po 5 było słychać syreny..aż kombinowałem co się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.04.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 mam pytanie - czy jestescie w stanie policzyc jakie macie przecietne dobowe zuzycie energii elektrycznej ?? mi wychodzi w granicach niecalych 15kwh na dobe za okres od poczatku roku do teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 20.04.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mea gadalem z monterami z elmachu (ci od balustrad) i dalej robia, wiec mozesz smialo uderzac (mieli jakies aj waje bo ktos tam sie zwolnil itp. ale juz jest w porzadku) a balustrada u mnie sliczna (i niech bedzie ze jak w gorskim domku przynajmniej nie jak w biurze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy777 20.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mea gadalem z monterami z elmachu (ci od balustrad) i dalej robia, wiec mozesz smialo uderzac (mieli jakies aj waje bo ktos tam sie zwolnil itp. ale juz jest w porzadku) a balustrada u mnie sliczna (i niech bedzie ze jak w gorskim domku przynajmniej nie jak w biurze ) Od dziś trwa coroczna giełda budowlana w rybniku: http://www.tuwodzislaw.pl/wiadomosci,juz-w-ten-weekend-najwieksza-gielda-w-regionie,wia5-3273-3971.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 20.04.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 mam pytanie - czy jestescie w stanie policzyc jakie macie przecietne dobowe zuzycie energii elektrycznej ?? mi wychodzi w granicach niecalych 15kwh na dobe za okres od poczatku roku do teraz tak w przybliżeniu - a to dlatego że nie mam na tym kompie excela z danymi z podlicznika za 1 równo rok - zużyłem około 8500kwh, z tego około 5000kwh na CO+CWU wychodzi 3500kwh/rok, czyli średnio 9,6kwh/dobe (oświetlenie,indukcja,pralka,zmywarka,kompy,TV,reku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.04.2012 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 tak w przybliżeniu - a to dlatego że nie mam na tym kompie excela z danymi z podlicznika za 1 równo rok - zużyłem około 8500kwh, z tego około 5000kwh na CO+CWU wychodzi 3500kwh/rok, czyli średnio 9,6kwh/dobe (oświetlenie,indukcja,pralka,zmywarka,kompy,TV,reku) ja to licze z licznikow comiesiecznych i mi teraz po 15 wychodzi /auc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 21.04.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Jak ktoś chce namiar na wykonawcę ocieplenia budynku to mogę podesłać tel na PRIV.Wykonywali u mnie ocieplenie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 21.04.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 ja bardzo poproszę Jak ktoś chce namiar na wykonawcę ocieplenia budynku to mogę podesłać tel na PRIV. Wykonywali u mnie ocieplenie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.04.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 o ja pierdziu - JAKA JA MAM WIELKA DZIALKE !! pokonalismy 10 wywrotek ziemi rozplantowalismy co nasze i mam plac spokojnie na boisko do siatkowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 21.04.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 o ja pierdziu - JAKA JA MAM WIELKA DZIALKE !! pokonalismy 10 wywrotek ziemi rozplantowalismy co nasze i mam plac spokojnie na boisko do siatkowki Zalatwilas se 10 wywrotek ziemi ? Skad mialas, jaka ta ziemia i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.04.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Zalatwilas se 10 wywrotek ziemi ? Skad mialas, jaka ta ziemia i za ile ? nie nie !! wywiozlam 10 wywrotek ziemi ... zalatwilam sobie 4 wywrotki czystej czarnej ziemi w najblizszych danich jak pogoda pozwoli/ kopia chlopaki jakas droge w rogoznej i obiecali podjechac z 4 autami ... potem ma jeszcze wpasc koparkowy i to rozplantowac ... 300 za 15t autko OFICJALNIE INFORMUJE O TYM ZE OTWARLISMY DZIS SEZON GRILLOWY !!! hardcorwo bo na zewnatrz jest 6st ale liczy sie fakt !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 21.04.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 OFICJALNIE INFORMUJE O TYM ZE OTWARLISMY DZIS SEZON GRILLOWY !!! hardcorwo bo na zewnatrz jest 6st ale liczy sie fakt !! Zdajesz sobie sprawe, ze ta duza czcionka brzmi jak zaproszenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.04.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Zdajesz sobie sprawe, ze ta duza czcionka brzmi jak zaproszenie ? mowisz - masz ... tylko prosze sie zapowiedziec no ale pierwsza impreza na tarasie zweryfikowala znaczaco "pomysl na taras" schody z przodu sa musowe !!! wszyscy mi lazili po skarpie zamiast ja obejsc /a roslinki raczej tego nie lubia!!!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 22.04.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Czym kierować się przy wyborze grzejników do łazienki? Jaki wy macie , którybyście mogli mi polecić? Jest duza rozbiezność cen i nie mam pojecia na co patrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.04.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Czym kierować się przy wyborze grzejników do łazienki? Jaki wy macie , którybyście mogli mi polecić? Jest duza rozbiezność cen i nie mam pojecia na co patrzec. a ten grzejnik ma ci grzac ta lazienke czy sluzyc jako suszarka do recznikow ?? jesli to pierwsze - kieruj sie moca grzejnika jesli drugie - wygladem, cena ... ja szukalam takich co mi pasuja wygladem do koncepcji lazienki ... no i oczywiscie cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 22.04.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 mowisz - masz ... tylko prosze sie zapowiedziec no ale pierwsza impreza na tarasie zweryfikowala znaczaco "pomysl na taras" schody z przodu sa musowe !!! wszyscy mi lazili po skarpie zamiast ja obejsc /a roslinki raczej tego nie lubia!!!/ Albo male barierki dookola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts