forum_user 22.06.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 kasia d ! odezwij sie jak tylko zobaczysz ta wiadomosc . pilnie potrzebuje desek bo jutro szaluja schody. jezli nie bede mial z toba kontaktu bede musial zrobic zakupy w tartaku. PILNE!! telefon podalem w prywatnej wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 22.06.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Wątek o Rybniku ... niczego sobie.Rozwija się. Mam nadzięję, że przełoży się to na cenę mieszkań W przyszłym roku chcemy sprzedać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.06.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Edzia dzieki za wsparcie Sebo bardzo lubię takie domu, po sasiedzku stoi podobny dom mojej babci / tylko trochę starszy/, spędziłam w nim prawie całe dzieciństwo, choć mieliśmy własny nowy. Miałam wielką ochotę wyremontować go zamiast budować nowy, ale sprawy własnościowe nie były tak do końca załatwione a działkę już miałam więc zrezygnowałam. Przyznaję się, że jeszcze teraz lubię sobie pobuszować po strychu babcinego domu. Wątek o Rybniku ... niczego sobie.Rozwija się. Mam nadzięję, że przełoży się to na cenę mieszkań W przyszłym roku chcemy sprzedać... Narazie Żory przodują w cenach mieszkań , ale i u nas też zaczyna sie coś ruszać w tym temacie... pożyjemy zobaczymy pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 22.06.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Czy słyszał ktoś z Was o gotowych stopniach (stopnicach) żelbetowych?Nie wiecie czy i gdzie to można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.06.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Czy słyszał ktoś z Was o gotowych stopniach (stopnicach) żelbetowych? Nie wiecie czy i gdzie to można kupić? Ewelinka -Ty to sobie lubisz udziwniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 22.06.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Czy słyszał ktoś z Was o gotowych stopniach (stopnicach) żelbetowych? Nie wiecie czy i gdzie to można kupić? Ewelinka -Ty to sobie lubisz udziwniać to nie ja to mój fater. mówię mu że na necie nie mogę nic znaleźć a on na to ...."szukaj dalej" no i co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 powiedz ze znalazłas , ale nie polecają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 22.06.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 powiedz ze znalazłas , ale nie polecają se wyobraź że go to nie zadowoli. gdzieś kiedyś widział coś podobnego i nie daje za wygraną to wyjątkowo twarda sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 22.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 To zaproponuj mu, żeby sam znalazł. Mój ojciec też ma zbyt wygórowne wymagania co do netu. Czasami ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 23.06.2006 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Czy słyszał ktoś z Was o gotowych stopniach (stopnicach) żelbetowych? Nie wiecie czy i gdzie to można kupić? Dechy+pręty zbrojeniowe+beton to są najlepsze gotowe stopnie żelbetowe. Naprawdę liczysz na to że gdzieś to kupisz i będzie Ci to odpowiadało ? Schody to ważna rzecz, którą można łatwo schrzanić (np jeżeli nie uwzględnisz grubości warstw wykończenia posadzki). Najlepiej znajdź jakiegoś miśka który Ci to zrobi. Jedyne schody które widziałem "gotowe" to schody lekkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 23.06.2006 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Wątek o Rybniku ... niczego sobie.Rozwija się. Mam nadzięję, że przełoży się to na cenę mieszkań W przyszłym roku chcemy sprzedać... Szczęśliwie w miejscu w którym ja będę sprzedawał ceny są przyzwoite Co ludzi ciągnie do Żor? Łatwiejszy dojazd do Katowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.06.2006 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ewelinka ja przyłaczam się do poniższej propozycji- najtaniej i najdokładniej wylac sobie samemu te brakujące na schodach nakładki. A o kamieniu szukałaś coś. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.06.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Polecam łupek marmurowy - cena tego nawet 30 zł za m2 Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 23.06.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Czy słyszał ktoś z Was o gotowych stopniach (stopnicach) żelbetowych? Nie wiecie czy i gdzie to można kupić? Spróbuj tam http://www.fabet.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 24.06.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Czy słyszał ktoś z Was o gotowych stopniach (stopnicach) żelbetowych? Nie wiecie czy i gdzie to można kupić? Spróbuj tam http://www.fabet.pl/ Ooo to może być to!! Dzięki za info IRON. Ja wiem że najlepsze są schody żelbetowe wylane ale wiecie mój tato sam buduje chałupkę z mężem i chce sobie maxymalnie uprościć robotę stąd te stopnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 dla zainteresowanych, sasiedzi- indianie chyba wyruszją w górę rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.06.2006 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 A co? Po ognistej wodzie płyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 26.06.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Szukam ekipy, która wykopie nam studnię. Woda jest na ok. 20 m.Chcemy wodę używac do podlewanie ogrodu i do spłukiwania kibelków Wodę mamy obecnie z wodociagów, więc nie jest nam aż tak bardzo śpieszno. Firmy, na kóre mam namiary chcą ok. 350 zł. za metr.To chyba drogo.... Jeśli macie namiary, to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.06.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 A ja szukam ekipy do tynków cementowo-wapiennych. Powierzchnia ok 800 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.06.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Szukam ekipy, która wykopie nam studnię. Woda jest na ok. 20 m.Chcemy wodę używac do podlewanie ogrodu i do spłukiwania kibelków Wodę mamy obecnie z wodociagów, więc nie jest nam aż tak bardzo śpieszno. Firmy, na kóre mam namiary chcą ok. 350 zł. za metr.To chyba drogo.... Jeśli macie namiary, to proszę o info. Ja dołaczam do prośby z tym, że chciałabym studnię wierconą. Do tej pory do podlewania posiłkowałam się wodą ze studni na deszczówkę ale zaczynam już mieć w tym roku z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts