twboss 10.05.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Tez mi sie podoba - oddzielona czesc "goscinna" (salon+kuchnia+maly kibelek) od nocnej, kuchnia tylko lekko otwarta na salon. Jedyny mankament jaki tu zauwazam to brak "krotkiego" przejscia z wejscia / przedsionka do kuchni - trzeba latac z siatkami przez salon. No i najbardziej zajebiste jest to ze ten dom lewituje nad drzewami :) Z tego przejścia do kuchni zdajemy sobie sprawe ale już nic innego nie byłem wstanie wymyslić biorąc pod uwagę że chcemy mieć te rogowe okno bo i naczej to tam można by było przenieś spiżarnie i wtedy wejście mogło by być też od wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 10.05.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Z tego przejścia do kucjni zdajemy sobie sprawe ale już ic innego nie byłem wstanie wymyslić biorąc pod uwagę że chcemy mieć te rogowe okno bo i naczej to tam można by było przenieś spiżarnie i wtedy wejście mogło by być też od wiatrołapu Zawsze mozesz wymyslic jakis patent w stylu dodatkowych ukrytych drzwi w tej szafie za pomoca ktorych chociaz siatki podasz bezposrednio do spizarki Aczkolwiek z reklamowka na salony isc to przeciez zaden wstyd, s.p. prezydentowa nie miala z tym problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 10.05.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 domek ładny, a tych reklamówek nie ma co demonizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 10.05.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 domek ładny, a tych reklamówek nie ma co demonizować Pewnie, da sie z tym zyc na pewno Gdybym budowal parterowke to tez w bardzo podobnym ukladzie. A teraz czekam jak na stracenie bo maja mi przywiezc 4 palety bloczkow betonowych... Do recznego rozladunku... I znajac zycie przyjedzie jeden borok kierowca i wez tu nie pomoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twboss 10.05.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 No wymślałem strasznie jeździłem po znajomych no i jakoś tak to wyszło ale cieszę się że też się komuś podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 10.05.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 A teraz czekam jak na stracenie bo maja mi przywiezc 4 palety bloczkow betonowych... Do recznego rozladunku... I znajac zycie przyjedzie jeden borok kierowca i wez tu nie pomoz Ha, wyslali kipra na dwa razy i mam teraz pieknie wykonany podjazd z kupy bloczkow betonowych, musze to ogarnac bo nawet wyjechac teraz nie potrafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.05.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 jak juz te nieszczęsne reklamówki wjada pod dach (czyt. garaż ) i nie pada mi na głowe jak je wyciagam z bagażnika to jeszcze troche gimnastyki nikomu nie zaszkodziło wiec mozna sie pomęczyc z wniesieniem a rogowe okno....wymiata nawet za cene gimnastyki zakupowej p.s. tak sobie myslę ze przesuwane drzwi np z lustrem w wiatrołapie do spiżarni byłyby zarówno genialne...jak i totalną fanaberią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ds88 10.05.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 No to ja wreszcie się mogę "pochwalić" już prawie końcowym efektem naszych wymysłów co do parterówki: http://img718.imageshack.us/img718/4994/63363725.jpg I środek: http://img109.imageshack.us/img109/9493/rzut.png http://imageshack.us/photo/my-images/109/rzut.png/ Witam Projektujesz w AG projekt?? Bo mamy troszke podobny domek:) bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.05.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 No to ja wreszcie się mogę "pochwalić" już prawie końcowym efektem naszych wymysłów co do parterówki: http://img718.imageshack.us/img718/4994/63363725.jpg I środek: http://img109.imageshack.us/img109/9493/rzut.png http://imageshack.us/photo/my-images/109/rzut.png/ kurde mi sie podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.05.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 p.s. tak sobie myslę ze przesuwane drzwi np z lustrem w wiatrołapie do spiżarni byłyby zarówno genialne...jak i totalną fanaberią hehe ja mam tak zrobiona moja mega szafe i JEST TO GENIALNA FANABERIA polecam jedyne ograniczenia to fantazja projektujacych i podatnosc na fantazje u stolarza u nas sie udalo ale nie bylo to latwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 10.05.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Zaczalem murowac scianke pod klinkier z bloczkow.. Nie mam kurde sily zdjec robic nawet W niedziele zrobie bo bede mial dzien przerwy na odpoczynek a mysle ze do niedzieli scianka juz bedzie stala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.05.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Zaczalem murowac scianke pod klinkier z bloczkow.. Nie mam kurde sily zdjec robic nawet W niedziele zrobie bo bede mial dzien przerwy na odpoczynek a mysle ze do niedzieli scianka juz bedzie stala. jestem ciekawa efektow a moja trawka juz zielenieje ladnie, 18 kosowek wsadzonych i 9 danik ... jutro walka z jalowcami sztuk 26 i kilkoma innymi krzaczorkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 10.05.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 No to ja wreszcie się mogę "pochwalić" już prawie końcowym efektem naszych wymysłów co do parterówki: Domek ładny.Jak jest ustawiony względem stron świata ? Mi pasuje tutaj wejście i garaż od północy ? Inne ustawienie wg mnie będzie niekorzystne. Rogowe okno nie w moim guście...mało miejsca na szafki wiszące w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stuntmar 10.05.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Mam pytanie do tych co sie wykończyli... gdzie kupowaliście płytki do łazienki wiem ze kilka osób kupowało w Żorach w jakiejś hurtowni albo z Allegro ale nie umiem znaleźć w namiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twboss 10.05.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Witam Projektujesz w AG projekt?? Bo mamy troszke podobny domek:) bardzo ładny Dokładnie, ale sam układ domu wymyślaliśmy na podstawie innych projektów i spostrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twboss 10.05.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Domek ładny.Jak jest ustawiony względem stron świata ? Mi pasuje tutaj wejście i garaż od północy ? Inne ustawienie wg mnie będzie niekorzystne. Rogowe okno nie w moim guście...mało miejsca na szafki wiszące w kuchni. Ale przecież o gustach się nie dyskutuje niestety układ inny ale wymuszają to pewne zależności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 10.05.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Adam to ja czekam na te fotki.U nas też się robi zielono,jaka radość mnie ogarnęła jak to zobaczyłam.Namiętnie podlewam dwa razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.05.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Domek ładny.Jak jest ustawiony względem stron świata ? Mi pasuje tutaj wejście i garaż od północy ? Inne ustawienie wg mnie będzie niekorzystne. Rogowe okno nie w moim guście...mało miejsca na szafki wiszące w kuchni. nie wszystko zawsze musi być praktyczne, czasem wystarczy że jest ładne a okno wystarczy obniżyc i szafki mogą wisiec nad nim....ja tak mam...ale czy muszą....to już gust właściciela i tak parterówki są najładniejsze....i tu sie chyba zgodzisz ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 10.05.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 i tak parterówki są najładniejsze....i tu sie chyba zgodzisz ze mną Zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twboss 10.05.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Zdecydowanie :-)i dochodzimy do porozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts