Gingeros 19.05.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Choć sam znam się na kolorach to jednak większość facetów rozróżnia 3 kolory :D:D 1) Fajny 2) Chu.....owy 3) Pedalski i tej wersji będę się trzymał :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.05.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 dzis jest piekny dzionek zeby zabrac sie za prace w ogrodzie polecam ja juz wsadzilam bluszcze, jalowca wielkiego i zaraz zabieram sie za moje maluchy /mam ich jakies 26 sztuk wiec jest co robuic !!! trawka sobie rosnie /ta pierwsza - ta posiana tydzien temu jeszcze nei wzeszla ale miala warunki ekstremalne wiec trzeba dac jej czas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.05.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Choć sam znam się na kolorach to jednak większość facetów rozróżnia 3 kolory :D:D 1) Fajny 2) Chuj.....wy 3) Pedalski i tej wersji będę się trzymał :D:D:D jak bys to napisal na Fb to wcisnelabym "Lubie to" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.05.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 no to bilans na dzis jest zupelnie niezly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 19.05.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ufff ja przeżyłam pożegnalną imprezę pracową,dzisiaj się byczyłam a na koniec podlewałam.Kurcze Mea ta trawa co wtedy posiałaś to cała Ci wzeszła??U nas już dużo i fajnie rośnie,ale jeszcze dużo ziarenek leży sobie i sie zastanawiam czy to jeszcze sie ruszy czy już du.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.05.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ufff ja przeżyłam pożegnalną imprezę pracową,dzisiaj się byczyłam a na koniec podlewałam.Kurcze Mea ta trawa co wtedy posiałaś to cała Ci wzeszła??U nas już dużo i fajnie rośnie,ale jeszcze dużo ziarenek leży sobie i sie zastanawiam czy to jeszcze sie ruszy czy już du.. duzo ziarenek jeszcze lezy ale juz szpecow od traw pytalam i jakis jeden skladnik lubi dluuuugo wschodzic ... nie pamietam ktora to ale ponoc jest niezbedna w sportowych trawnikach !!! ale ogolnie wyglada to niezle/moze byc ... sasiad w tym samym czasie wysial kawalek jakas uniwersalna trawka i juz ma konkretny busz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.05.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 troche wizualnych efektow mojej pracy http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161617-%C5%BBabek-k%C4%85t-w%C5%82asny-...-chyba-niezbyt-ciasny-)&p=5354404#post5354404 wlasciwie pierwszy skonczony klomb ... a gdzie reszta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.05.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 pilnie potrzebuje cos do kruszenia galezi - nie ma ktos pozyczyc na tydzien ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.05.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 pilnie potrzebuje cos do kruszenia galezi - nie ma ktos pozyczyc na tydzien ?? Spal, chyba ze to chcesz gdzies wykorzystac? Ja ostatnio robilem fajere z mnooooostwa pousuwanych galezi - niektore wielkosci malego drzewka, inne drobne jak chrust.. Ognisko mialo 3m srednicy i z 5m wysokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.05.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Spal, chyba ze to chcesz gdzies wykorzystac? Ja ostatnio robilem fajere z mnooooostwa pousuwanych galezi - niektore wielkosci malego drzewka, inne drobne jak chrust.. Ognisko mialo 3m srednicy i z 5m wysokosci no wlasnie chce wykorzystac ... chce sprobowac zeby z galazek zrobic ieszanke z kora i tak sie to predzej na skarpie utrzyma ... macie pomysl skad by wziac troche duzych kamieni ?? /niekoniecznie kupowac/ bo musze dac na jedna strone bo tam nic mi sie nie utrzyma ... zarabiscie mam stroma ta skarpe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 21.05.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Hej a komu pomarzło w piatek, szlag by trafił, hortensje mi poszły, zasadziłam jakieś cud miód malina kwiaty i poszły , rododendron miniatura obmarzł o młodych pędach choineczek miniaturowych nie wspomnę, alez jestem wkurzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.05.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Hej a komu pomarzło w piatek, szlag by trafił, hortensje mi poszły, zasadziłam jakieś cud miód malina kwiaty i poszły , rododendron miniatura obmarzł o młodych pędach choineczek miniaturowych nie wspomnę, alez jestem wkurzona. ani mi nie mow mi poprzemarzaly cale bluszcze w donicach - w sobote sadzilam nowe ... ze o cenach truskawek wole nie myslec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka11 21.05.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Słuchajcie nie macie jakiś namiarów na sprawdzonych brukarzy, bo nie mogłam się doszukać w namiarach? Ktoś może jest teraz na bieżąco jak lecą ceny robocizny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.05.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Hej a komu pomarzło w piatek, szlag by trafił, hortensje mi poszły, zasadziłam jakieś cud miód malina kwiaty i poszły , rododendron miniatura obmarzł o młodych pędach choineczek miniaturowych nie wspomnę, alez jestem wkurzona. kurde Ewus serce mi stanelo jak to przeczytałam....ciekawe jak tam moje miniaturki, siedze nad morzem i nie spodziewałam sie że takie coś sie przydarzy, ciekawe jak moje maluszki....takie fajne pędy miały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 21.05.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 ani mi nie mow mi poprzemarzaly cale bluszcze w donicach - w sobote sadzilam nowe ... ze o cenach truskawek wole nie myslec ... Gdzie Wy na biegunie mieszkacie ?? Mama mi kupila dwa bluszcze w malutkich doniczkach i lezaly tak sobie grubo ponad tydzien na zewnatrz, w sobote je sadzilem i rosna jak szalone Obok staly dwa male bukszpany i tez maja sie dobrze (jeszcze nie posadzone). Generalnie u mnie nic nie przemarzlo - chyba przymrozek mnie ominal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.05.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jeszcze jedno.... Jak się nazywa farbka do malowania dociętych dachówek, ktoś wie?? Ile tego trzeba? A może komuś zostało i chce odstąpić??? moi od dachu kupili w handlobudzie farbe z Robena do dachówek i chociaż dachówka Koramic to sie kolor zgrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 21.05.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Mea, nawet nie mów o sadzeniu, moja ogromna skarpa czeka na krzaczki, a ja nie ma kiedy się tym zająć, pomijam fakt, że na razie kasy brak, bo robiliśmy komunię. Muszę w tym tygodniu w końcu zacząć coś robić, bo zarośnie mi chwaściorami. Mój trawnik rośnie jako tako, choć widać, gdzie nie zasiałam równo, bo są takie placki jaśniejsze i gołe, ale myślę, że z czasem się wyrówna. Powiedzcie mi tylko, co zrobić, jak mamy strasznie ubitą ziemię? Nie mam wertykulatora (tak się to chyba nazywa),a można ją czymś innym "wzruszyć"? I czy w ogóle jest sens, czy to w niczym trawie nie pomoże? Dżdżownice by się przydały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 21.05.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Nam przemarzły truskawki i już nic z nich nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amian3 21.05.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 witam mam pytanie czy ktoś z was zaopatrzal się w okna w P.P.H.U Konsum z Rybnik-Popielów http://www.oknakonsum.pl jeśli nie to może polecicie jakąś dobra firmę ze stolarka okiennapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 21.05.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Wiecie co to podlewanie dwie godziny rano i dwie godziny wieczorem przestaje być zabawne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts