malmuc 07.08.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Selimma chyba te wisienki zatkały bo sie nie odzywo Pozdrawiam serdecznie sebo8877 może leży nieprzytomny? pytanie tylko czy z wrazenia padł czy może pestką sie w gardle stanęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matf 07.08.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 kurcze, załamałam się trochę .... bo już myślałam, że znalazłam ofertę swojego życia (na okna )....a jak poczytałam w necie i na forum to nie jest tak różowo co do jakości i obsługi ....to sa okna dobroplastu avantgarde 5-komorowe ...wyceny połowe mniejsze niż u pozostałych.... ....ale się kuźwa zeźliłam.... gdyby nie net to bym kupiła i problem z głowy..... a tak to będe zaś rozważać, zastanawiać się.... i pewnie w ostateczności nie kupię nooo, kochani....weekend a ja w robocie ...porażka Pozdrawiam, smoczyca daggulka ja mam najtańsza ofertę od miłego pana z wodzisławskiej - dwa typy wspomniany przez Ciebie avangarde oraz na profilu aluplasta. tez poczytałam w necie dużo nieciekawych rzeczy o tym pierwszym i sama nie wiem co o tym sądzić. jak już to chyba wybiorę tego aluplasta - ponoć niemiecki profil i całkiem całkiem. ale powiem Ci że różnica w cenach jest zabójcza - te moje gośc z Wodzisławskiej wycenił na jakieś 7,5 tyś (jedna strona w kolorze) a jak zrobiłam wycenę na Mikołowskiej z tym że na profilu schucko (czy jak to sie tam pisze) to myślałam ze padnę - 20 tyś - podpowiem że to te same okna. zastanawiam się cóż takiego magicznego i cudownego jest w tych oknach ze tyle kosztują. może ile razy przez nie wyjrzę to będę widziała piekne słoneczne lato OKNA No ja kupiłem takie "tańsze okna" 5 lat temu. Co drugie teraz trochę zawiewa zimą; balkonowe trze i sie NIE chce ładnie zamykać. Radzę zatem się dwa razy zastanowić zanim coś kupicie tańszego. Okien nie jest tak łatwo później wymienić a jak duże (np. balkonowe) sie zacznie krzywić to na balkon będziecie chodzić dookoła . Do domu okna wsadziłem wczoraj, tym razem droższe i drewniane. ale zza Zywca (sprawdzone, rodzina miała na kilku domach od 8 lat i na razie działają), ceny jak u nas plastikowe (może nawet troche taniej). pozdrawiam; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matf 07.08.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam, !! TYNKI !! Ma ktoś namiary na jakąś w miarę dobrą ( koniecznie sprawdzoną) ekipę/firme do tynku zewnętrznego? Nie umiem znaleźć niestety a chciałbym w tym roku tynkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 07.08.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Piejar, akcja wykańczanie trwa ? rozumiem, że pod koniec sierpnia wpadamy całą bandą na parapetówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam wszystkich.Moja polowica kazala wszystkich pozdrowic i przekazac ,ze lezy w szpitalu-dlatego sie nie odzywa.pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Piejar, akcja wykańczanie trwa ? rozumiem, że pod koniec sierpnia wpadamy całą bandą na parapetówkę Tja.. dziś startnęliśmy z obmurówką kominka. Niestety straciłem ekipę do tynku zewnętrznego (akrylowy na styropian) i jestem podłamany. Może macie jakieś namiary na tynkarzy ozdobnych? Pozdrowienia dla daggulki i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam wszystkich.Moja polowica kazala wszystkich pozdrowic i przekazac ,ze lezy w szpitalu-dlatego sie nie odzywa.pozdro! hej Tomek ! pozdrow ja ode mnie i od Froscha i zycz Dagguli szybkiego powrotu na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.08.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dagmara - wracjaj szybko:) Piejar - spróbuj - Podjechac do gościa - Andrzej Milej ul. Jasminowa 28 na Głożynach. Telefonu niestetu do niego ni mom. Ale pocztowy znajdziesz w ksionżce telefonicznej. Robi wszystko - docieplenieami zajmuje się też. Gościa znam z tej dobrej strony i wiem że solidna (choc kilkuosobowa) to firemka. Pracowałem w niej przez 9 lat (kazde wakacje począwszy od szkoły średniej do zakończenia studiów) Pozdrawiam Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Seba http://www.eleladys-gifworld.de/Geburtstag/mickeyhappy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.08.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Seba http://www.eleladys-gifworld.de/Geburtstag/mickeyhappy.gif Tego gifa nie widza bo mom w robocie blokada ale domyślom sie co przedstawio Dziynki - wkroczyłech w wiek nowej generacji.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.08.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/12/37.gif Sebo wszystkiego naj żonę naj już masz dom naj tyż to teraz będzie naj baby naj działka w Radlinie i zaś naj dom No chłopie! dołączyłeś do Rybnickej grupy 30-latków nie mówię o sobie bo ja oczywiście mam 18 (że nie wspomnę że mam baby sztuk 2 i we wtorek 8 lat po ślubowaniu ) eeee tam kto się doliczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 tyn gif to nic srogiygo ino tako golo baba co wyskakuje z torty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.08.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 tyn gif to nic srogiygo ino tako golo baba co wyskakuje z torty Sebo- żałuj chłopie że nie widzisz a jest na co popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.08.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Najlepszego Staruszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 08.08.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/12/37.gif Sebo wszystkiego naj żonę naj już masz dom naj tyż to teraz będzie naj baby naj działka w Radlinie i zaś naj dom No chłopie! dołączyłeś do Rybnickej grupy 30-latków Dołączam się do życzeń i zmałpuję malmuc, bo ja nie umiem takich ładnych życzeń pisać Wszystkiego naj, naj, naj SEBO. Witaj w klubie 30- latków ). Nie ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.08.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 tyn gif to nic srogiygo ino tako golo baba co wyskakuje z torty Sebo- żałuj chłopie że nie widzisz a jest na co popatrzec No chopie... jakie balony, a jako MYSZKA !!! Urwij sie z roboty bo musisz to łoboczyć . Oczywiście przyłączam się do życzeń dla młodziana sebo. Ja już pukam do klubu 40 latków . Ale trzeba powiedzieć, że młodzież forumowa dorabia się w niezłym tempie (i stylu oczywiście) Wielkie dzięki za namiary na wykonawcę. Bezzwłocznie sprawdzę, choć nadzieja niewielka malmuc - z tą działką w Radlinie to był pewno żart. Takie działki to tylko dla koneserów "świeżego" luftu i "fajnych" widoków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 08.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Sebo - 100 lat! Daggulka wracaj kobieto prędko bo nie ma co pić z rana Ludziska ma ktoś może jakiś wzór umowy o wykonanie dachu/więźby? Chodzi o to, że mam ekipę która mi robi więźbę bez rachunku a chcę mieć dla siebie tak na wszelki wypadek jakiś dokument podpisany przez nich że to oni robili i że dają mi jakąś gwarację na tąże usługę. w ogóle orientuje sie ktoś ile miesięcy/lat gwaracji jest na usługe układania więźby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.08.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ewelinka - pewno zdajesz sobie sprawę, że nie mając faktury umowa ma znaczenie czysto symboliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.08.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 malmuc - działka w Radlinie juz mom:) - yno rolno - ale coś w kierunku budowlanej trzebabydzie zrobić Z przenosin na razie nici - moje korzynie wrostajom mocnij w podkarpacko Ziymia. Trocha szkoda - ale jak narazie OK Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Seba http://www.eleladys-gifworld.de/Geburtstag/mickeyhappy.gif no to zdążołech na koniec fajeru Sto Lot..... 0,75 hanysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts