rutino78 12.06.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Wiem że nawiew jest potrzebny, badam sytuację.Mam pytanie, wystarczy kratka czy lepsza jest "zetka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 12.06.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Mam sporo gruzu z pustaków, nie przypasuje? Jak to chcesz miec na dwa lata - od biedy moze byc! Generalnie ceramiki nie powinno sie uzywac jako podbudowy bo moze z czasem sie skruszyc i bedziesz mial "koleiny" Ale taras nie ma az takich obciazen wiec pewnie jakis czas to wytrzyma bez szwanku Tylko dobrze pokrusz zeby nie bylo zadnych pustek powietrznych. A co masz za grunt ? Jak piasek - to luzik! Jak glina - to troche gorzej. Glina lubi sobie np. przymarznac i podniesc sie - jak podbudowa bedzie slaba to po zimie porobia sie "gory doliny". Wtedy im glebiej wybrane tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 12.06.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Wiem że nawiew jest potrzebny, badam sytuację. Mam pytanie, wystarczy kratka czy lepsza jest "zetka"? Zetka jest lepsza bo nie bedzie tak wychladzac pomieszczenia - ogranicza troche wiaterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 12.06.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Witam Muszę zamówić stelaże pod miski ustępowe 2szt.. I w związku z tym mam pytanie. Czy zamawiac od razu z miską ustępową czy mogę bez? I czy sedes z innej firmy np koła lub cersanitu nędzie pasował do geberita np basic duo. Zaznaczam nie chodzi mi o knefle do spłuczki. Ten temat znam. Przed wylewkami chcę zamontowac stelaże a sedesy kupić później jeszcze nie zdecydowaliśmy się jakie. Poradźcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 12.06.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Witam Muszę zamówić stelaże pod miski ustępowe 2szt.. I w związku z tym mam pytanie. Czy zamawiac od razu z miską ustępową czy mogę bez? I czy sedes z innej firmy np koła lub cersanitu nędzie pasował do geberita np basic duo. Zaznaczam nie chodzi mi o knefle do spłuczki. Ten temat znam. Przed wylewkami chcę zamontowac stelaże a sedesy kupić później jeszcze nie zdecydowaliśmy się jakie. Poradźcie. Chyba wiekszosc sedesow bedzie pasowala do wiekszosci stelazy - tutaj rozstawy otworow sa raczej takie same.. Kup geberita - to on ustala kiblowe standardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 12.06.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 rewo ja mam basici geberita i miski z kola i roci gabi mariusz cos mowil ze znalazl jakis kawalek rury ktory by wam pasowal musze dzis go o to zapytac ... a ta zetnie jak tylko bedzie jakotaka pogoda bo narazie tam za mokro jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 12.06.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 12.06.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Dobra Mea to jak się dowiesz to napisz,poślę chłopa niech podjedzie i zobaczy.Ufff drugie koszenie zaliczone.Dobrze,że się udało,bo deszcze znowu zapowiadają.Co do stelaży mamy geberity,odnośnie knefli to dobrze,że wiesz,bo nie wszystkie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 12.06.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Słuchajcie jakby kto słyszał,widział o jakimś miejskim samochodzie ok.3000 to proszę piszcie na priv.Już nie mam siły codziennie szukać na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 12.06.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Słuchajcie jakby kto słyszał,widział o jakimś miejskim samochodzie ok.3000 to proszę piszcie na priv.Już nie mam siły codziennie szukać na allegro. Do roboty czy dla rodzinki? Szukalbym cinquecento VANa lub cinquecento zwykly ewentualnie okaz fiata UNO. Jak pisalem - ja kupilem za 500 pln, wlozylem 600 (czyli niedosc, ze podwoilem jego wartosc to jeszcze okazalo sie ze prawie caly jest nowy ) i zrobilem nim poki co 15 tys km i nie zawiodl mnie ANI RAZU, w tym w mrozy po -20stC - jezdze nim regularnie do katowic i spowrotem, pykam sobie po 150km/h na A4 i pali mi to 5-6l/100km, a przy okazji da sie przewiezc np. dwumetrowe plyty meblowe i kupe innych rzeczy Do roboty = tylko takie fury! Kupisz jakas zachodnia czy wschodnia padake to wiecej wsadzisz i wiecej bedzie stal u mechanika niz taki prosty samochodzik do przemieszczania sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 13.06.2012 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Mam pytanko czy na naszym forum jest ktoś kto zna się na projektorach ??? miałbym kilka pytań na PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 13.06.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Gingeros możesz pisać na prv,ja już nie w branży,ale kuzynka postara się pomóc.Adam na zakupy,do szkoły i kościoła.Właśnie na una zaglądałam,tylko jakoś mało ich.Jakby gdzieś ktoś coś słyszał to będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.06.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Adam na zakupy,do szkoły i kościoła.Właśnie na una zaglądałam,tylko jakoś mało ich.Jakby gdzieś ktoś coś słyszał to będę wdzięczna. A do kosciola to wstyd troche unem he he Malo ich bo to juz starusienkie egzemplarze i cieeezko trafic na jakas dobra sztuke. To chyba lepiej juz jakiegos seicento albo cinquecento szukac - tu wybor na pewno ogromny - zaleta to przede wszystkim czesci, zostaw sobie 500-1000 na remont zaraz po zakupie i za to wymienisz pol auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 13.06.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 A do kosciola to wstyd troche unem he he Malo ich bo to juz starusienkie egzemplarze i cieeezko trafic na jakas dobra sztuke. To chyba lepiej juz jakiegos seicento albo cinquecento szukac - tu wybor na pewno ogromny - zaleta to przede wszystkim czesci, zostaw sobie 500-1000 na remont zaraz po zakupie i za to wymienisz pol auta My mamy Uno (już drugie w naszej karierze) i nie narzekamy - na moje dojazdy do pracy i zakupy w sam raz, do kościoła obleci;), gorzej z dalszymi trasami, bo my akurat mamy 900, ale od tego mamy drugi samochód. Rzeczywiście Uno ciężko znaleźć, nikt nie sprzedaje, bo sami naszukaliśmy się bardzo - jak są, to zaraz znikają. Ale jak coś będę wiedzieć, to dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 13.06.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Gingeros możesz pisać na prv,ja już nie w branży,ale kuzynka postara się pomóc. Gabi poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom003 13.06.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Witam. Szanowne forum rybnickie!! Dajcie namiary na sprawdzonych tynkarzy do tynków gipsowych. Jak nic nie znajdę na lipiec to mi się plan budowy zawali i ciężko będzie nadrobić stracony. A muszę wprowadzić się w grudniu. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 13.06.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ja naszych tynkarzy chwalę,są w namiarach.Aczkolwiek już teraz wszem i wobec ich nie reklamuję po tym jak mnie pan Adam olał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 14.06.2012 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Moja ekipa od tynków: http://barnabas.com.pl/oferta.htmltynki wyszły równiutkie i na tyle gładkie, że sam je ręcznie przetrę pod malowanie i obejdzie się bez gładzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom003 14.06.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Moja ekipa od tynków: http://barnabas.com.pl/oferta.html tynki wyszły równiutkie i na tyle gładkie, że sam je ręcznie przetrę pod malowanie i obejdzie się bez gładzi. Dzięki, jutro dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montenegro 14.06.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Witam Ile płaciliście za usługi geodety :1. Wytyczenie budynku,niwelacja2. pomiary powykonawcze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts