mea 19.06.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Kominiarz nie zrobi Ci odbioru jeżeli nie masz np. zamontowanych drzwi wewnętrznych. Nasz przynajmniej tego wymagał. W trakcie budowy możesz go zawsze zawołać, aby sprawdził czy na tym etapie jest wszystko ok. Za darmo pewnie tego nie zrobi więc to dla niego tylko zarobek. nam zrobil odbior w stanie surowym ... potem tylko podbil papier po zakonczeniu budowy drugi raz ... parafka byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 19.06.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 nam zrobil odbior w stanie surowym ... potem tylko podbil papier po zakonczeniu budowy drugi raz ... parafka byla Wszystko zależy na jakiego kominiarza się trafi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.06.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 mam pytanie jakie macie teraz temperatury na poddaszu ?? ale tak realnie w ciagu dnia ... chcialabym porownac czy to moje gwc cos realnie daje ... nawiew mam 16 st ale na gorze 24-25 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.06.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 odnośnie sadzonek - byłam dziś na targu pierwszy raz od 3 lat chyba i w sobote jade po kwiatki - sadzonki były od 50 groszy sztuka....w ogrodach XXI najtańsze było po 2 zł...więc polecam targ jak ktoś szuka a w ogrodzie - cały dzień pracy koparek i mamy WRESZCIE usypaną skarpe i prawie wyrównany teren, jeszcze czekam na dostwe ziemi więc wraca temat jałowców płożących i kosodrzewinek...ale po to wybiore sie do ogrodnictwa na nowinach mamy juz prawie porządek na ogrodzie....i wreszcie płasko możecie przypomnieć gdzie tą trawę najbardziej opłaca się kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.06.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 ja trawe sportowa kupowalam w centrali nasiennej w zorach - 14,20 przy kupnie calego worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.06.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 dla porównania - ile kg ma ten worek i na ile m2 to wystarcza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.06.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 dla porównania - ile kg ma ten worek i na ile m2 to wystarcza ? worek ma 25 kg - teoretycznie ma wystarczac 5kg na 200m2 ... mi braklo ... mam tak jeszcze na 100 - 150m2 a zrobione za 300 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.06.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 to na 900m2 potrzebuje minimum 5 worków...ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 20.06.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Mea a tak mi się przypomniało.Ty już kupiłaś tą trawę co ta moja sąsiadka chciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 20.06.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ja trawę kupowałam w jakimś supermarkecie. Jałowce płożące kupiłam w tym sklepie, o którym pisałam, że jadę, czyli na zakręcie z Raciborskiej na Niewiadom, po 14 zł. sztuka. Drogo mają i tak średnio, ale nie chciało mi się już jeździć. Ale posadzone wyglądają ładnie:) A skoro na targu tak tanio, to może wybiorę się w sobotę... Kupowałam tam bratki i rzeczywiście i cena i jakość była ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 21.06.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ja trawę kupowałam w jakimś supermarkecie. I jak rośnie?? Warto wogóle interesować się taką z marketu? Najprościej by było tam kupić, ale nie wiem czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 21.06.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 I jak rośnie?? Warto wogóle interesować się taką z marketu? Najprościej by było tam kupić, ale nie wiem czy warto. Rośnie, rośnie, całkiem ładnie w niektórych miejscach. Ale ja mam i tak chwasty - pozostałości, które wyszły z nawiezionej ziemi. Jeszcze nie spryskałam niczym. Ale trawa jest ok. Tyle, że w takich centralach, o których pisze Mea, może być taniej niż z supermarketu, ja swoją drogą, nie pamiętam ile zapłaciłam za taki wielki wór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia8207 21.06.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witam.Mam pytanie do osób,które załatwiały kredyt.Korzystaliście z usług jakiegoś pośrednika czy kredyt załatwialiscie sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 21.06.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witam.Mam pytanie do osób,które załatwiały kredyt.Korzystaliście z usług jakiegoś pośrednika czy kredyt załatwialiscie sami? My korzystaliśmy i korzystamy z usług doradcy z Open Finance. Bardzo sobie to chwalimy - załatwił wszystko, doradził i doradza, w sumie ani razu nie byliśmy w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 21.06.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 My korzystaliśmy i korzystamy z usług doradcy z Open Finance. Bardzo sobie to chwalimy - załatwił wszystko, doradził i doradza, w sumie ani razu nie byliśmy w banku My korzystaliśmy z tego samego doradcy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanka11 21.06.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 madzia11mk i agusia_x - mogłybyście podać namiary na tego doradcę? Byłabym bardzo wdzięczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 21.06.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witam.Mam pytanie do osób,które załatwiały kredyt.Korzystaliście z usług jakiegoś pośrednika czy kredyt załatwialiscie sami? My również z pośrednika - jesteśmy bardzo zadowoleni - mam namiar na gościa ale nie pamiętam jak się nazywała jego firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 21.06.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 A my z doradcy z Open Finance zrezygnowaliśmy po wizycie osobistej w banku i porównaniu obu ofert tego samego banku wyszło że facet chciał na nas dodatkowo zarobic. Zatem grzecznie my podziękowali za współpracę i wzieli kredyt sami bezpośrednio w banku. Wyszło taniej. Zatem zalezy na jakiego się trafi doradcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy777 21.06.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witam.Mam pytanie do osób,które załatwiały kredyt.Korzystaliście z usług jakiegoś pośrednika czy kredyt załatwialiscie sami? W moim przypadku skorzystanie z firmy pośredniczącej nie zakończyło się pozytywnie. Czasami jednak warto bezpośrednio udać się do banku. Pośrednictwo kredytowe wiąże się z dość wysokimi gratyfikacjami i z założenia większe możliwości przy wszelkich wątpliwościach ma "swój pracownik banku, niż "obcy pośrednik". Jednak przy jasnej sytuacji ze zdolnością i kwotą kredytu warto skorzystać z doradcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.06.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 my też bezpośrednio w banku u doradcy hipotecznego , porównaliśmy oferty z dwóch banków (pko i ing) i wyszło bardzo porównywalnie więc wybraliśmy jeden i już poszło bez przeszkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts