stibdom 22.06.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 witam, od jakiegoś czasu zaglądam i czytam Wasz temat i tak sobie pomyślałem, ze macie już z całą pewnością doświadczenia z oknami tarasowymi. Chodzi mi o uwagi praktyczne pod względem łątwości obsługi i funkcjonalności: - HS - podnoszone-przesuwane - balkon dwuskrzydłowy z ruchomym słupkiem - PSK - uchylno-przesuwne będę wdzięczny za kilka bardzo cennych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 22.06.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Przepraszam,że pytanie niebudowlane - nie wiecie, gdzie w Rybniku najlepiej naprawić/wymienić pompę paliwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 22.06.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 u wujka mojej żony, dobry mechanikhttp://www.zumi.pl/mechanika+samochodowa.+marek+marcalik,Rybnik_Zak%B1tek+27,namapie.htmlmarek marcalik, 603 949 858 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 22.06.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dzięki za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.06.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 witam, od jakiegoś czasu zaglądam i czytam Wasz temat i tak sobie pomyślałem, ze macie już z całą pewnością doświadczenia z oknami tarasowymi. Chodzi mi o uwagi praktyczne pod względem łątwości obsługi i funkcjonalności: - balkon dwuskrzydłowy z ruchomym słupkiem będę wdzięczny za kilka bardzo cennych opinii mam 3 sztuki balkonowych bez środkowego słupka uchylno-rozwieralne, moim zdaniem swietne rozwiązanie, można wszystko przez nie wnieść do domu (szer. 2m), myć nie wychodząc z domu i otworzyć wielką przestrzeń na ogród, minusów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.06.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 witam, od jakiegoś czasu zaglądam i czytam Wasz temat i tak sobie pomyślałem, ze macie już z całą pewnością doświadczenia z oknami tarasowymi. Chodzi mi o uwagi praktyczne pod względem łątwości obsługi i funkcjonalności: - HS - podnoszone-przesuwane - balkon dwuskrzydłowy z ruchomym słupkiem - PSK - uchylno-przesuwne będę wdzięczny za kilka bardzo cennych opinii mam okno tarasowe uchylno przesowne ... po pierwsze i najwazniejsze - nie trzeba mu miejsca w pokoju !!!! jest swietne i nie mam do niego zastrzezen !!! mam okno 3,2 /takiego przeszklenia nei zalatwisz otwieranym balkonem/ i wyjscie na taras 1,6 ... stol z pelnym obladowaniem miesci sie na luziku warunek to to ze robisz okno w konkretnej firmie - nie kazdy potrafi zrobic je dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy777 22.06.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Co to znaczy problem z jakością wykonania. U nas tez robili i parę rzeczy było do poprawy, tak więc sprawdzaj Powierzchnie płaskie są świetne, ale wkurza mnie brak dbałości o szczegóły. Tynkowanie to nie tylko "metry". Zresztą wypowiem się po zakończeniu pracy. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 22.06.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 mam okno tarasowe uchylno przesowne ... po pierwsze i najwazniejsze - nie trzeba mu miejsca w pokoju !!!! jest swietne i nie mam do niego zastrzezen !!! mam okno 3,2 /takiego przeszklenia nei zalatwisz otwieranym balkonem/ i wyjscie na taras 1,6 ... stol z pelnym obladowaniem miesci sie na luziku warunek to to ze robisz okno w konkretnej firmie - nie kazdy potrafi zrobic je dobrze ... Mea 3,6m otwierane 1,8m więc jednak można - też jestem za otwieranymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom003 22.06.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 mam 3 sztuki balkonowych bez środkowego słupka uchylno-rozwieralne, moim zdaniem swietne rozwiązanie, można wszystko przez nie wnieść do domu (szer. 2m), myć nie wychodząc z domu i otworzyć wielką przestrzeń na ogród, minusów brak też tak mam, i się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom003 22.06.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam. Czy miał ktoś styczność z firmą Allis z Miasteczka Śląskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.06.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 czy komus tez zniknął pasek z ikonkami...tymi z wklejaniem obrazków ? nie mam tego w polu odpowiedzi dalej go nie mam ale poradziłam sobie u nas prace w ogrodzie w pełni, są nowe kwiaty, nowa dekoracja na wejściu i wreszcie ziemia....świetna ziemia http://img254.imageshack.us/img254/519/20120623204520899.jpg reszta wkrótce w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Riczi5 23.06.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Mam pytanie do Adama - Nie miałeś jakiś problemów z firmą MP-BUD (tynki z gładzią). Aktualnie u mnie pracują i mam obawy co do dokładności wykonania. Jak było u ciebie? Radzę ich przypilnować. Sprawdź kąty czy masz proste. Mam ściany z gładzią. W kilkunastu miejscach popękały i są głuche, mam nadzieję, że jak pomaluję to tego nie będzie widać, jak się nie da to będą poprawiać. Sprawdzaj wszystkie zakamarki bo lubią iść na łatwiznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 23.06.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Radzę ich przypilnować. Sprawdź kąty czy masz proste. Mam ściany z gładzią. W kilkunastu miejscach popękały i są głuche, mam nadzieję, że jak pomaluję to tego nie będzie widać, jak się nie da to będą poprawiać. Sprawdzaj wszystkie zakamarki bo lubią iść na łatwiznę. No to ja już bym takiej firmy nie polecał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 24.06.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Mam pytanko czy ktoś z was wie co to za krzaczek - rośnie nam i rośnie troszkę żal ścinać ale za nic nie wiem co to jest http://img407.imageshack.us/img407/1228/krzak.jpg http://img833.imageshack.us/img833/1152/krzak2.jpg a tak wyglądają listki - młody i stary http://img853.imageshack.us/img853/5112/modylistek.jpg http://img401.imageshack.us/img401/5434/starylistek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.06.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 moze to taki Off topic ale powiedzcie mi na co teraz zwracac uwage chcac kupic rower ?? ja potrzebuje go raczej na rodzinne wycieczki /siodelko dla mlodej z tylu i jakas torba/kosz ... / nie chce wydac zbyt wiele ale zeby to byl jakis konkret ... macie jakies sprawdzone miejsca ?? moze ktos jest w temacie i moze pomoc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 24.06.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 No to sobie kup holendra fajnie się na nich jeździ a jaki to hmmmm zależy jaki masz portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.06.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 No to sobie kup holendra fajnie się na nich jeździ a jaki to hmmmm zależy jaki masz portfel PUSTY na razie sa przymiarki do tematu ... musimy kupic dwa rowery wiec raczej niska polka wchodzi w gre ... wazne na co zwracac uwage !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 24.06.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Mea na osprzęt - ale najlepiej do salonu np w Rybniku obok LO Powstańców Śl. mają pojęcie o rowerach a tutaj masz fajne rowerki http://www.roweroweklimaty.pl/kategorie/rowery-holenderskie-i-klasyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aklow 25.06.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Przy różnicy w cenie 7zł netto na mb rury z i bez geowłókniny lepiej chyba kupić osobno rurę i osobno geowłókninę i owinąć ją samemu. 50cm x 50m geo możesz mieć już za 60zł, do tego rura +- 3zł netto za mb. Dodatkowo może ci się przydać geowłóknina szerokości około 2m aby w niej umieścić rurę drenarską z obsypką żwirową. dzięki sprawdzałam cene i faktycznie lepiej kupić osobno rurę i geowłókninę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.06.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 słuchajcie jesli ktoś szuka bardzo dobrej i taniej ziemi - to polecam wycieczke na budowe castoramy...szukajcie pana Darka albo pana Piotra z Bonusa.sprzedają naprawde doskonałej jakości czarną ziemię bez kamieni i chaszczy...po 10 zl za tone i 5 zł za kilometr dowozu, ja mam 9 km i za auto 15 ton płaciłam 245 zl, póki co wzięłam 5 aut tylko trzeba uzbroić sie w cierpliwość bo mają dużo klientów i na auto czeka sie nawet kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts