agusia_x 04.07.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Witam, gdzie kupowaliście kuchnie?? proszę o namiary na solidnego stolarza albo studio kuchenne, gdzie warto się wybrać. Pozdrawiam. Radzę skoncentrować się na stolarzach. Robiłam wyceny i w studiach i u stolarzy i różnica w cenie ponad 5 tyś zł. za tą samą kuchnię. Swojego stolarza nie polecę, mimo że meble zrobił solidnie i są super. Niestety jest niesłowny, zrealizował mi tylko połowę tego co zamawiałam i to w dodatku z miesięcznym opóźnieniem. Resztę mebli robię u Grosmana: http://www.meblegrosman.pl/ Stolarz polecany tu na forum. Żałuję, że z niego zrezygnowałam, bo cenowo wyszedł podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 04.07.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Radzę skoncentrować się na stolarzach. Robiłam wyceny i w studiach i u stolarzy i różnica w cenie ponad 5 tyś zł. za tą samą kuchnię. Swojego stolarza nie polecę, mimo że meble zrobił solidnie i są super. Niestety jest niesłowny, zrealizował mi tylko połowę tego co zamawiałam i to w dodatku z miesięcznym opóźnieniem. Resztę mebli robię u Grosmana: http://www.meblegrosman.pl/ Stolarz polecany tu na forum. Żałuję, że z niego zrezygnowałam, bo cenowo wyszedł podobnie. Ja tez po stokroc polece Pawła Grosmana no i musze sie do niego usmiechnac o jakas gatisowa robotke bo tyle ma odemnie klientow ze hej !!! przyznajcie sie kto jeszcze z mojego polecenia znalazl i docenil pawla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 04.07.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 szukam kogos od spraw studniopodobnych - mozecie mi kogos polecic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 04.07.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 szukam kogos od spraw studniopodobnych - mozecie mi kogos polecic ?? A co dołkadnie cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 05.07.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 szukam kogos od spraw studniopodobnych - mozecie mi kogos polecic ?? http://www.dobrowolski.rybnik.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta_adam 05.07.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Radzę skoncentrować się na stolarzach. Robiłam wyceny i w studiach i u stolarzy i różnica w cenie ponad 5 tyś zł. za tą samą kuchnię. Swojego stolarza nie polecę, mimo że meble zrobił solidnie i są super. Niestety jest niesłowny, zrealizował mi tylko połowę tego co zamawiałam i to w dodatku z miesięcznym opóźnieniem. Resztę mebli robię u Grosmana: http://www.meblegrosman.pl/ Stolarz polecany tu na forum. Żałuję, że z niego zrezygnowałam, bo cenowo wyszedł podobnie. Dzięki za namiary i sugestie. Chętnie skorzystam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelaaax 05.07.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Mam do sprzedania 79szt cegły klinkierowej pełnej TYTAN.Cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.07.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Podłączę się z ofertą,chociaż to nie ten wątek.Też mam ok.70 sztuk cegły klinkierowej pełnej tytan z crh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 05.07.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ja tez po stokroc polece Pawła Grosmana no i musze sie do niego usmiechnac o jakas gatisowa robotke bo tyle ma odemnie klientow ze hej !!! przyznajcie sie kto jeszcze z mojego polecenia znalazl i docenil pawla ??Chyba znajomą kuchnię zauważyłem u grosmana w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 05.07.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Wiem, że ten temat jest pewnie poruszany po raz setny, ale sami wiecie - interesuje mnie bo akurat u nas jest na tapecie Musimy do soboty zdecydować co dajemy na elewacje. Mamy ściany z Porothermu 44. Chcemy dać 5 cm styropianu i tynk akrylowy. Czy to dobre rozwiązanie? Może zrezygnować ze styropianu? Albo inny tynk? Macie jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.07.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A co dołkadnie cię interesuje? chce sie przymierzyc do tematu studni chlonnej ... jednej albo i 2 ... Arturo moja szafa tez jest w galerii o zgrozo pawel robil to zdjecie sam i zrobil z wnetrznosciami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.07.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Wiem, że ten temat jest pewnie poruszany po raz setny, ale sami wiecie - interesuje mnie bo akurat u nas jest na tapecie Musimy do soboty zdecydować co dajemy na elewacje. Mamy ściany z Porothermu 44. Chcemy dać 5 cm styropianu i tynk akrylowy. Czy to dobre rozwiązanie? Może zrezygnować ze styropianu? Albo inny tynk? Macie jakieś sugestie? ja ci polecam silikonowy tynk ... roznica w cenie niewielka a komfort np z myciem rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markow79 05.07.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 słyszał ktoś coś o firmie Oventrop znajomy handlujący materiałami instalacyjnymi do ogrzewania zrobił mi wycenę mojej podłogówki w tym systemie i bardzo poleca mi ta firmę tylko ze ja pierwszy raz o niej słyszę i nie wiem co o tym sądzić miał ktoś z tym styczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 05.07.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A my juz mamy dwie nocki na swoim zaliczone yupiii ale i tak jak zwykle dupa bo nic nam sie nie snilo buuu (a przez cala przeprowadzke wizualizowalem sobie nowe stereo z nad'a a tu bryndza).BTW Mea Pawlowi to ja dalem zarobic ojojoj, ale zadowolony jestemPOWIEDZCIE MI JAKA PATELNIE I GARNKI KUPIC POD INDUKCJE (jestem w kropce stare ingenio nie dziala, ale to dziadostwo bylo straszne i nowego pod indukcje nie chce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.07.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A my juz mamy dwie nocki na swoim zaliczone yupiii ale i tak jak zwykle dupa bo nic nam sie nie snilo buuu (a przez cala przeprowadzke wizualizowalem sobie nowe stereo z nad'a a tu bryndza). BTW Mea Pawlowi to ja dalem zarobic ojojoj, ale zadowolony jestem POWIEDZCIE MI JAKA PATELNIE I GARNKI KUPIC POD INDUKCJE (jestem w kropce stare ingenio nie dziala, ale to dziadostwo bylo straszne i nowego pod indukcje nie chce) pokaz mi fotki jakies swoich mebli co pawel robil !! bardzo jestem ciekawa ... na dniach bedzie skladal kuchnie mojej siostrze co do garnkow - ingeanio na poczatek wydawaly sie rewelka - po pol roku mam jeden garnek do wywalenia a patelnia na wylocie ... masakra ... polecam natomiast IKEA seria 365+ - drogie ale warte ceny ... mam 3 garnki a pewnie w najblizszym wypadzie do ikei dokupie kolejne i w tescie na zagotowanie litra wody wygrywaja a testowalam z emalia i tefalem emaliowanych tez mam dosc sporo i radza sobie zupelnie niezle /w testach slabiej wypadly ale na codzien sie sprawdzaja ... ja kupowalam na targu w rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.07.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 u mnie garnki wpadły z potrzeby chwili...przed wigilia okazało sie że mi brakuje....i kupiłam w promo w tesco z Florina Design, akurat był za pół ceny i wychodziły po 25-40 zł ...i są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muza35 06.07.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Witam, mam do sprzedania garaż blaszany i deski szalunkowe, niestety nie wiem jak dostać się na watek kupię-sprzedam. Pomocy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 06.07.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 POWIEDZCIE MI JAKA PATELNIE I GARNKI KUPIC POD INDUKCJE (jestem w kropce stare ingenio nie dziala, ale to dziadostwo bylo straszne i nowego pod indukcje nie chce) Moje ingenio też nie działa i ja jestem załamana, bo uwielbiałam w nich gotować. Zresztą żadne moje stare garnki nie zadziałały na indukcję i byłam zmuszona wymienić wszystkie. A że z kasą krucho po zakończeniu budowy to kupiłam komplet z Kinghoffa. 16 elementów za 200 zł. Kiedyś kupię sobie lepsze, narazie te musza mi wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 06.07.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 queene wywołała mnie do tablicy na wątku o kuchniach więc chwalę się :D:D Doczekałam się w końcu kuchni i chyba się zakochałam. Spotkałam się z opiniami, że sprzęty źle ułożone, szafki nierówno.... Ale mi to wogóle nie przeszkadza. Urzęduję w niej od kilku dni i narazie wszystko mi pasuje. Brakuje jeszcze stołu pod oknem ale to za jakiś czas, gdy gotówka spłynie http://img829.imageshack.us/img829/4535/p1030753z.jpg http://img543.imageshack.us/img543/104/p1030755xt.jpg http://img580.imageshack.us/img580/9397/p1030756h.jpg http://img17.imageshack.us/img17/2539/p1030768e.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 06.07.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Podziekowal za pomysly garnkowe BTW Mea zrobie fotki jak znajde aparat (pewnie za miesiac choc pomalu ogarniamy burdel) BTW z tej Ikei to jest tez patelnia czy same garnk,i no i podjade do tesco ta florine obejrzec, dzisiaj mi maja neta zalozyc trzymta kciuki zeby sygnal byl, bo sie potne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts