Jasek 11.07.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Jasek no dokładnie teraz geodeci mają przyjść i sprawdzić czy dobrze zbudowałeś,tzn,tak jak oni wytyczyli.To kosztuje ok.5 stów i na mapki zaś trzeba czekać około miesiąca. miesiac ja pitole no nic dzieki za info, to wale do geoprzemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 11.07.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Słuchajcie ja z nie budowlanym tematem,ale gdzie kupujecie podręczniki dzieciakom.(ja w orbicie zawsze,ale może są inne tańsze) sprobuj zamowic na stronie www z orbity powinno byc taniej (przynajmniej zwykle ksiazki sa tansze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 11.07.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 miesiac ja pitole no nic dzieki za info, to wale do geoprzemu no niestety, tyle to trwa... ja czekałem, aż mi kanalize zrobili i dopiero potem robiłem inwentaryzację powykonawczą, dzięki temu zaoszczędziłem na osobnym robieniu mapki do wodociągów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.07.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 posadziłam dziś ponad 20 krzaczków/iglaków itp...nie czuje odcinka lędźwiowego kręgosłupa i kolan...wygląd skarpy - prawie bezcenny (jeszcze drugie tyle przede mną ) no i trawka rośnie przed domem...nawadniana 3x dziennie...a wody w studni ubywa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 11.07.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ile może kosztować zrobienie ogrodzenia z siatki zgrzewanej? Macie kogoś do polecenia, najlepiej z okolic Jastrzębia-Zdroju? edit: już wiem, 25-30zł/mb. forum rozleniwia:) To jest cena za robociznę ? Dostałem ofertę na wykonanie ogrodzenia z siatki powlekanej 130cm z podmurówką prefabrykowaną na 65zł/mb z materiałem. Sąsiady się dorzucają i wychodzi 32,5zł/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 11.07.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 To jest cena za robociznę ? Dostałem ofertę na wykonanie ogrodzenia z siatki powlekanej 130cm z podmurówką prefabrykowaną na 65zł/mb z materiałem. Podmurowka prefabrykowana (czyli betonowa) jest obrzydliwa, a za tyle samemu masz ogrodzenie z porzadnych zgrzewanych paneli fi6mm (ocynk ogniowy + malowanie proszkowe - 20-25 lat z glowy), bez podmurowki. Mi sie ogrodzenie z siatki z podmurowka jakos nie podoba. Zamiast niej zrobilem agrowloknine + zasadzilem 300 jalowcow wiltonii (rosna na max 10cm wysokosci, mozna je nawet kosic). Adiqq: kurde jutro postaram sie do Ciebie zadzwonic, sorki za brak kontaktu ale mam ciezka sytuacje w rodzince (dzisiaj juz zaliczylem jeden pogrzeb). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy777 12.07.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Planuję właśnie obudowę kominka - kiedyś widziałem piękny kominek z białą płytą kamienną bodajże u Adama - jeżeli to nie tajemnica to ile kosztuje taka płyta i gdzie ją zamówiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 12.07.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Planuję właśnie obudowę kominka - kiedyś widziałem piękny kominek z białą płytą kamienną bodajże u Adama - jeżeli to nie tajemnica to ile kosztuje taka płyta i gdzie ją zamówiłeś. U Kowalczyka (Kowalskiego?) - w Wodzislawiu Sl. ul. Rybnicka - naprzeciwko Shella. Bialy marmur ok 600 pln / m2, czarny ok 900 pln / m2. Mnie to w sumie wyszlo ok 1500 pln za kamien (kilka elementow mi sklejali do kupy Moj kominek: http://szyna.civ.pl/gallery2/main.php?g2_itemId=2034 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 12.07.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Kiedy mogę kafelkować ( kotłownia) ?. Będzie już miesiąc od wylewek , ale wszystko było zakryte folią więc jeszcze jakby mokre . Nie za wcześnie, poczekać jeszcze ale chcielibyśmy zamawiać piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 12.07.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Kiedy mogę kafelkować ( kotłownia) ?. Będzie już miesiąc od wylewek , ale wszystko było zakryte folią więc jeszcze jakby mokre . Nie za wcześnie, poczekać jeszcze ale chcielibyśmy zamawiać piec. Odkryj ją,wysusz i możesz kafelkować.Miesiąc spokojnie wystarczy. Jaki kociołek planujesz zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 12.07.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Odkryj ją,wysusz i możesz kafelkować.Miesiąc spokojnie wystarczy. Jaki kociołek planujesz zakupić? Na pewno jakis Defro ale chyba bez podajnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 12.07.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Na pewno jakis Defro ale chyba bez podajnika Przed zakupem warto opinie poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom003 12.07.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 stemple to przeważnie ludzie odkupują jeden od drugiego.My na wiosnę odkupywaliśmy parę sztuk od fajnych ludzi z Kamienia.W wątku kup-sprzedaj szukaj Witam. Kupowałem po 5zł/szt, 3m długie, od gościa spod Częstochowy + 200zł przywiezienie 608 094 421 http://allegro.pl/stemple-budowlane-slask-malopolska-lodz-kielce-i2444865736.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.07.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Przed zakupem warto opinie poczytać. osobiscie nei czytalam opinii ale jak narazie jestesmy prawie zadowoleni jedyny klopot to koniecznosc zakupu klapki na wentylator - masz moze u siebie taki bajerek ?? a powiedz mi z kad bierzesz wegiel jeden i drugi groszek ?? bo my sie zasanawiamy nad jankowickim i nie wiem co o nim myslec nowy - szczerze polecam przemyslec temat defro - dwa lata mordowalismy sie z defro i nigdy wiecej ... ale to przy paleniu flotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 13.07.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 osobiscie nei czytalam opinii ale jak narazie jestesmy prawie zadowoleni jedyny klopot to koniecznosc zakupu klapki na wentylator - masz moze u siebie taki bajerek ?? A jaki macie piec ?Muszę zajrzec do Waszego dziennika.Czytałem pare opini o defro i są raczej dobre -znaczy złe też sie przejawiają ,ale nie pieca gdzie zadowolonych klientów jest 100% A czemu piszesz ze mordowaliście sie z defro w czym był problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.07.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 A jaki macie piec ?Muszę zajrzec do Waszego dziennika.Czytałem pare opini o defro i są raczej dobre -znaczy złe też sie przejawiają ,ale nie pieca gdzie zadowolonych klientów jest 100% A czemu piszesz ze mordowaliście sie z defro w czym był problem? mielismy defro zasypowy - o mocy wole nie wspominac !! - tesciowa i maz straszliwie narzekali ze albo nie da sie napalic albo wali w 90st ... masakra ... ze o flotozernosci jak o mocy wole nie mowic !!! my mamy sas eco tlokowy i bardzo go sobie maz chwali ... co prawda ustawienie go zajelo mu sporo czasu ale juz przynajmniej wiemy co i jak ja co najwyzej potrafie go rozpalic jak jeszcze jest conieco zaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 13.07.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 osobiscie nei czytalam opinii ale jak narazie jestesmy prawie zadowoleni jedyny klopot to koniecznosc zakupu klapki na wentylator - masz moze u siebie taki bajerek ?? a powiedz mi z kad bierzesz wegiel jeden i drugi groszek ?? bo my sie zasanawiamy nad jankowickim i nie wiem co o nim myslec nowy - szczerze polecam przemyslec temat defro - dwa lata mordowalismy sie z defro i nigdy wiecej ... ale to przy paleniu flotem Jest to węgiel z KWK CHWAŁOWICE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 13.07.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Znajomi mają DEFRO zadowolenia u nich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 14.07.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 W poniedziałek pojawi się u nas koparka do wyrównania terenu i wykorytowania placu pod samochody. Przyjedzie też kamień na ten plac, zagęści sie to i zostanie, aż kiedyś będzie nas stać na bruk.Będzie to miało z 11metrów długosci (dwa auta pod przyszłą wiatą i ew. dwa auta gości przed wiatą) i 5 lub 6 metrów szerokości. Tzn w projekcie zagospodarowania terenu jest 5 ale zastanawiam się czy to wystarczy do wygodnego parkowania i wsiadania do auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 14.07.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Ile kamienia na utwardzenie zamówiłeś,jeżeli mogę spytać i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts