queene 25.07.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 my sprzedawaliśmy mieszkanie w dobrej lokalizacji 4 miesiące, po sprzedaży mieszkaliśmy jeszcze kolejne 2, ...dlatego dobrze zabrać sie za to szybciejprowizja do biura jest...u mnie zeszłam do 2%...ale za to nic mnie nie interesowało - dokumenty, notariusz - wszystko załatwiało biuro i mnie to bardzo pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.07.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 my sprzedawaliśmy mieszkanie w dobrej lokalizacji 4 miesiące, po sprzedaży mieszkaliśmy jeszcze kolejne 2, ...dlatego dobrze zabrać sie za to szybciej prowizja do biura jest...u mnie zeszłam do 2%...ale za to nic mnie nie interesowało - dokumenty, notariusz - wszystko załatwiało biuro i mnie to bardzo pasowało przez jakie biuro sprzedawalas ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.07.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 kowalski...polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.07.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 ma ktos sierpniowy numer muratora ?? ponoc jest tam moj "artykol" a ja jeszcze go nie dopadlam i nie moge tego potwierdzic - znaczy sie moja tam jest mala rameczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 27.07.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Mam takie pytanko na temat Mniszka na chwasty, bo wiem, że używaliście. Jest on szkodliwy na coś innego oprócz chwastów? A dokładnie chodzi mi o psa. Rośnie mi tego dziadostwa mnóstwo, ale boję się użyć, bo ten mój psiak żre trawę. A nie wypuszczać go przez tydzień do ogrodu jakoś mi się nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.07.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Mam takie pytanko na temat Mniszka na chwasty, bo wiem, że używaliście. Jest on szkodliwy na coś innego oprócz chwastów? A dokładnie chodzi mi po psa. Rośnie mi tego dziadostwa mnóstwo, ale boję się użyć, bo ten mój psiak żre trawę. A nie wypuszczać go przez tydzień do ogrodu jakoś mi się nie widzi. chyba przyjdzie ci poczytac ulotke bo ja nie mam pojecia jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 27.07.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Hmm zdawało by się,że szkodliwy,bo w markecie zamknięty za szybą na kluczyk.Postaram się poszukać opakowania to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ds88 27.07.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Witam:) Jaki styropian kupywaliście na ocieplenie fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stuntmar 27.07.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 ma ktos sierpniowy numer muratora ?? ponoc jest tam moj "artykol" a ja jeszcze go nie dopadlam i nie moge tego potwierdzic - znaczy sie moja tam jest mala rameczka Mam ale nie znalazlem w jakim dziale albo o czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.07.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 czy tylko ja jestem taka nawiedzona i siedze 7 godzin dziennie w ogródku... ?? ale to takie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 27.07.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Czy ktoś wie gdzie w okolicach można kupić słupki ogrodzeniowe imitujące klinkier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.07.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Gabrysia a jak toto ma wyglądać ? my myslimy o takim składanych jak lego i środek sie zalewa betonem....czy tam cementem.. z firmy Joniec http://ogrodzenia-joniec.pl/img/gal_wew_big/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.07.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Czy ktoś wie gdzie w okolicach można kupić słupki ogrodzeniowe imitujące klinkier? http://www.kbcogrodzenia.com/ogrodzenia-ala-klinkier/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.07.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Mam ale nie znalazlem w jakim dziale albo o czym? o centralnym odkurzaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stuntmar 28.07.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Jest artykul moniki z Rybnika "Panowie sprzataja kiedy dziecko śpi".niestety nie mam jak zrobic kopii ewentualnie zdjecie moge wyslac na e-mail w razie czego moj telefon znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.07.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Jest artykul moniki z Rybnika "Panowie sprzataja kiedy dziecko śpi". niestety nie mam jak zrobic kopii ewentualnie zdjecie moge wyslac na e-mail w razie czego moj telefon znasz. dzieki - kupie sobie gazetke na pamiatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 28.07.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Czy okap podszafkowy teleskopowy montujemy do jakiegoś kanału w kominie? Mam jakieś dwa kanały połaczone ze sobą które nie mają wyprowadzenia na zewnątrz Już chciałem dzwonić do kierownika budowy , ale trochę przemyślałem podłączenia i po mojemu do jednego montujemy okap z filtrem weglowym czyli taki teleskopowy a drugim wywiewa to przefiltrowane powietrze? Wyprowadźcie mnie z błędu .Myśle dobrze czy żle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.07.2012 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 http://www.kbcogrodzenia.com/ogrodzenia-ala-klinkier/ fajne toto ciekawe jak cenowo sie kształtuje i jakościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.07.2012 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 fajne toto ciekawe jak cenowo sie kształtuje i jakościowo Też mi się podoba i raczej coś takiego u mnie będzie. Nie porównywałem cenowo do prawdziwego klinkieru ale zapewne wyjdzie znacznie taniej,jakościowo wygląda ok,z trwałością też nie powinno być źle. Na allegro podane są ceny chyba z bliźniaczej firmy: http://allegro.pl/slupki-murki-ogrodzenie-a-la-klinkier-betonowe-i2492092636.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.07.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Czy okap podszafkowy teleskopowy montujemy do jakiegoś kanału w kominie? Mam jakieś dwa kanały połaczone ze sobą które nie mają wyprowadzenia na zewnątrz Już chciałem dzwonić do kierownika budowy , ale trochę przemyślałem podłączenia i po mojemu do jednego montujemy okap z filtrem weglowym czyli taki teleskopowy a drugim wywiewa to przefiltrowane powietrze? Wyprowadźcie mnie z błędu .Myśle dobrze czy żle? bedziesz sobie nawiewac syf z komina do domu ?? why ?? a masz reku ?? czy wentylacje grawitacyjna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts