madzia11mk 02.08.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Właśnie szukam kogoś do wylewek, Olszar ma wyłączony telefon - a u Ciebie kto robił? Polecam Pana Mirka, jest w namiarach. Robił u nas i u Rutinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 02.08.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Przypomnijcie mi proszę gdzie i za ile zamawialiście lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.08.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 w temacie płotu...pochwale sie moim....sama robiłam już żadne auto nie próbuje zawracać na mojej trawce http://img217.imageshack.us/img217/1638/20120802113421137.jpg http://img607.imageshack.us/img607/3120/20120802113503170.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.08.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Przypomnijcie mi proszę gdzie i za ile zamawialiście lustra? na Wodzisłąwskiej u szklarza zaraz za mostem jadąc na Wodzisław przy okazji....odradzam jakąkolwiek współprace z autokomisem AMigo na Wodzisłąwskiej, pierwszy za mostem po prawej stronie złodzieje i oszuści, od 1,5 miesiąca czekam na kase za sprzedane u nich przez nich auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 02.08.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 na Wodzisłąwskiej u szklarza zaraz za mostem jadąc na Wodzisław przy okazji....odradzam jakąkolwiek współprace z autokomisem AMigo na Wodzisłąwskiej, pierwszy za mostem po prawej stronie złodzieje i oszuści, od 1,5 miesiąca czekam na kase za sprzedane u nich przez nich auto Pati a pamiętasz może cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 02.08.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 w temacie płotu...pochwale sie moim....sama robiłam już żadne auto nie próbuje zawracać na mojej trawce http://img217.imageshack.us/img217/1638/20120802113421137.jpg http://img607.imageshack.us/img607/3120/20120802113503170.jpg NOO - potrzeba matką wynalazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.08.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 nie pamiętam bo dużo rzeczy u nich zamawiałam, także szybki do witryn i jeszcze moja ostatnia pasja....kolekcjonowanie latarenek więcej w dzienniku http://img594.imageshack.us/img594/6762/20120802115910567.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 02.08.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Arturo osz Ty,ze chce Ci się szperać w tym niecie i poszukiwać starych wypowiedzi.Chyba,że sobie takie co lepsze zapisujesz ku pamięci.Pati to ja chyba też muszę znowu sumiennie zacząć podlewać,bo młody widzę,że przeleci to w pół godziny a ja to podlewam ze dwie godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.08.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Arturo osz Ty,ze chce Ci się szperać w tym niecie i poszukiwać starych wypowiedzi.Chyba,że sobie takie co lepsze zapisujesz ku pamięci. Nie,po prostu kojarzyłem,że była taka wymiana zdań To dla przestrogi dla innych,nowych forumowiczów,żeby poważnie zastanowić się nad wielkością przeszkleń w tym wypadku a druga sprawa,żeby nie wierzyć bezgranicznie firmom i dokładnie sprawdzać co,gdzie i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 02.08.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Katapilar pilnie potrzebny- może znacie kogoś solidnego. Kto ma jakieś namiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 02.08.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Berga pod wjazd ( namiar od Mea) po 28 zł plus 10 zł/tona za transport- jest gdzieś taniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 03.08.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 To co, nikt nie wie o wolnym katapilarze??? Miałam nadzieję, że cosik się dowiem:)ł A tu forum wymarło.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 04.08.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 To co, nikt nie wie o wolnym katapilarze??? Miałam nadzieję, że cosik się dowiem:)ł A tu forum wymarło.............. Halina ja nawet nie wiem co to jest bo chyba nie kapilara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 04.08.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.08.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 ja słyszałam o kapibarze choc tez pewnie trudne do skombinowania...ale o katacośtam.....to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 04.08.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Domowy sposób: 0. ZDOBĄDŹ FARBĘ MINIOWĄ 1. Przetrzyj rdzę papierem/szczotką drucianą/czyścikami ściernymi 2. Odtłuść benzyną 3. Pomaluj podkładem (Farba miniowa) 4. Pomaluj chlorokauczukiem 5. W trakcie zakładania uważaj na zdarcie świeżej farby. Wszelkie spawy i dziury technologiczne w profilach to potencjalne ogniska rdzy. Tam się skup najbardziej. Ilość powłok 2+2, po każdym malowaniu czekasz aż wyschnie i odtłuszczasz lub malujesz w zamkniętym pomieszczeniu. W trakcie malowania mieszaj minię w puszce co jakiś czas. Jest jeszcze ocynk w spray'u, ale będzie Cię to kosztować sporo, a efektu nie osiągniesz lepszego niż minią. Skąd Ty Robert bierzesz te informacje ??? aż jestem ciekaw Rutino dobrze wykonana powłoka wytrzymuje do 6 lat przy epoksydach i poliuretanach nawet do 15lat w razie pytań proszę na prv powiem co jak i ewentualnie gdzie można to kupić w dobrych pieniądzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 04.08.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Noo, to żeście mnie podlamali:D Zainteresowanym wyjaśniam, że katapilar to rodzaj koparki , która z przodu ma duużą i szeroką łychę, . Można nią swobodnie nabierać poziomo, przy okazji "robiąc" jako niby- spychacz. Myślę, że opisałam to dość prosto- tak jak umiem:p Oczywiście z tyłu też jest łyżka ale "normalna"- koparkowaRóżnica polega właśnie na tej części przedniej, którą bez problemu można "pobierać " grunt- w moim przypadku ujeżdżony plac. Idzie to szybko i jest w miare równo. Mąż podpowiada, że fachowa nazwa to katerpilar, pisane przez c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 04.08.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Noo, to żeście mnie podlamali:D Zainteresowanym wyjaśniam, że katapilar to rodzaj koparki , która z przodu ma duużą i szeroką łychę, . Można nią swobodnie nabierać poziomo, przy okazji "robiąc" jako niby- spychacz. Ach tak,czy ten katapilar podobny jest do czegoś takiego jak poniżej ? : http://www.cat.com/equipment/backhoe-loaders Swoją drogą,diabelska maszyna Ale bardzo podobna do naszego Ostr"a"wka : http://www.tabor24.pl/koparko-ladowarka-Ostrowek-K-0162-1992-koparko-ladowarka/o/103260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 05.08.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Skąd Ty Robert bierzesz te informacje ??? aż jestem ciekaw Rutino dobrze wykonana powłoka wytrzymuje do 6 lat przy epoksydach i poliuretanach nawet do 15lat w razie pytań proszę na prv powiem co jak i ewentualnie gdzie można to kupić w dobrych pieniądzach Z życia wzięte, a nie z etykiet na puszkach. W domowych warunkach pędzlem nie uzyska takiej wytrzymałości powłok o których piszesz. Podstawą jest przygotowanie podłoża, a tego niestety nie wykona się za pomocą szczotki czy papieru ściernego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.08.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Katerpilar to bardzo potoczna nazwa - wziela sie od CATERPILLARa czyli firmy ktora produkuje roznego typu sprzet budowlany (chyba kazdy kojarzy - logo CAT na co drugiej koparce;) Halinie pewnie chodzi o zwykla koparko-ladowarke. Katerpilar to taka sama nazwa na koparke jak adidasy na obuwie sportowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts