rutinowa żona 05.08.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 gruntowaliscie posadzki przed montażem paneli? Bo nasz panelowiec tak sobie życzy, a nie słyszeliśmy wcześniej o czyms takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.08.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 gruntowaliscie posadzki przed montażem paneli? Bo nasz panelowiec tak sobie życzy, a nie słyszeliśmy wcześniej o czyms takim. Lol! Po co ?? Zwykla tania zolta folia i styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 05.08.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Z życia wzięte, a nie z etykiet na puszkach. W domowych warunkach pędzlem nie uzyska takiej wytrzymałości powłok o których piszesz. Podstawą jest przygotowanie podłoża, a tego niestety nie wykona się za pomocą szczotki czy papieru ściernego. yhy czyli nie czytałeś etykiety i intuicyjnie odtłuszczałeś itd ... gratuluję intuicji to żebyś nie marnował za dużo kasy na intuicję podpowiem na przyszłość 1 warstwa podkładu 2 razy nawierzchnia jeśli upierasz się przy chlorokauczuku to nakłada się go mokro na morko ( tzn 2 warstwa max do 3h) lub mokro na sucho ( tzn. min po 10dniach ) nie polecam również ponownego przemywania powłok chlorokauczukowych jakąkolwiek benzyną z uwagi na inny rodzaj żywic zastosowanych w "chlorkach" Tooo tyle z etykiet ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokahontas81 05.08.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam wszystkich czy zna ktoś może firmę Barnabas z Pszowa i jak robią tynki + wylewki?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagunaiii 05.08.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam.Mam pytanie , czy macie może jakieś sklepy godne polecenia , z panelami podłogowymi i czy są jakieś przeciwwskazania na ogrzewanie podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 05.08.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam. Mam pytanie , czy macie może jakieś sklepy godne polecenia , z panelami podłogowymi i czy są jakieś przeciwwskazania na ogrzewanie podłogowe. Polecę ten sklep Nie wiem,gdzie mieszkasz ale polecam bo dobrze ich znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 05.08.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Katerpilar to bardzo potoczna nazwa - wziela sie od CATERPILLARa czyli firmy ktora produkuje roznego typu sprzet budowlany (chyba kazdy kojarzy - logo CAT na co drugiej koparce;) Halinie pewnie chodzi o zwykla koparko-ladowarke. Katerpilar to taka sama nazwa na koparke jak adidasy na obuwie sportowe No, dyć! Co chłop to chłop, właśnie o to mi chodziło. Ale nie ulega wątpliwości , że i tak nic się nie dowiedziałam w sprawie tegoż wolnego urządzenia. Twoja koparka Adam jest alternatywą- trochę za długo to będzie trwało, a jak wiesz "czas- to pieniądz";) BTW- czym wyczyścić kostki z tego płynu, który Ci wyciekał??? Co to było- smar, olej, benzyna????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 06.08.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witam. Mam pytanie , czy macie może jakieś sklepy godne polecenia , z panelami podłogowymi i czy są jakieś przeciwwskazania na ogrzewanie podłogowe. abak na żorskiej ceny nie do pobicia, tylko musisz powiedziec ze jestes z internetu wtedy jest jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 06.08.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 nam Barnabas robił tynki i wyszły równiutko. Do wylewek też mogłem ich wziąć.Szlifuję właśnie te tynki. na ścianach jest knauf diamant, a na suficie zwyky gips. Różnica kolosalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokahontas81 06.08.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witam to znaczy jest pan zadowolony z tej firmy i z ich pracy ? A mógłby pan mi powiedzieć jaka jest różnica między tynkiem gipsowym diamant Knauf a zwykłym ?/ Dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 06.08.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Proszę Pana, na forum jesteśmy wszyscy na ty:)Knauf diamant jest twardy, zwykły gips na ścianie jest wrażliwy, każde uderzenie to dziura czy rysa.Jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 06.08.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witam,Możecie polecić kogoś od ogrodzenia - na grupie Górny Śląsk pytałam ale nie wiem czy nie ma osób polecanych w tej branży, czy nikt po zrobieniu płotu na forum nie zagląda. Będe zobowiązana. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.08.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 http://www.bart-ogrodzenia.pl/ w Rybniku chyba najbardziej znani, robili np ogrodzenie nowego Sądu u mnie będą robic za 3 tygodnie możesz powołac sie na Pati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.08.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Czy znacie może kogoś kto dojeżdża z Raciborza na kopalnię Pniówek? Bo od niedawna mamy w domu górnika który szuka towarzystwa do dojazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 06.08.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Dziękuje queene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.08.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 jak u was po burzy ? u nas masakra, jedyne drzewo na działce złamane a na nim wisi zgięta w pół trampolina, wszystko co było na tarasie - krzesła stół leżaki doniczki - pofrunęło w siną dal, połamane....tylko buty zostały...a w "tynku" - dziury po gradzie, Na szczęście okna dachowe całe.....kurcze.....daaaaaaawno sie tak nie bałam piszcie co u was....ja chyba dzis nie zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 07.08.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 No kurczę ale mieliście jazdę. Faktycznie nieźle dawało czadu też się obawiam jak tam nasz domek przeżył. A tak w ogóle to bardzo zastanawiające są te ostatnie zjawiska w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 07.08.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Pati współczuję.U nas nie było aż tak groźnie,chociaż stałam w oknie i też się bałam,bo tak się błyskało.Grad nie leciał.W pewnej chwili zobaczyłam coś na balkonie na piętrze,a za chwilę już pofrunęło i włączyła się czujka światła.Wystraszyłam się,że hej.Rano zobaczyłam tylko dmuchane rękawki,dmuchane piłki rozrzucone po placu.Trampolina stała jak stoi,hustawka i basen też.Faktycznie straszne są te zjawiska pogodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 07.08.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Koniec swiata sie zbliza ot co BTW ale ten huk na oknach dachowych malo sie nie p......m ze strachu ze pieprzna. Na mojej ulicy rozwalilo dach z blachy trapezowej (jakim cudem nie wiem) po nocy biegali z folia zeby przynajmniej prowizorycznie przykryc MASAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 07.08.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 http://www.bart-ogrodzenia.pl/ w Rybniku chyba najbardziej znani, robili np ogrodzenie nowego Sądu u mnie będą robic za 3 tygodnie możesz powołac sie na Pati U mnie też robili, jesteśmy zadowoleni, wyszło nawet tanio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts