agucha77 07.08.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 U nas waliło po dachu - mamy blachodachówkę, więc domyślacie się, jaki hałas był. No i dwa okna dachowe - już po raz drugi wystawione na taką próbę - grad. Na szczęście nic się nie stało, ale oczywiście nie mogłam zostać na poddaszu, zeszłam na dół, bo normalnie się bałam. Muszę jeszcze dziś przejrzeć moje rośliny na skarpie. Samochody pod wiatą - bezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 07.08.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 no ja nie miałem zbyt dużo czasu na oględziny ale wstępnie mogę powiedzieć ze jesteśmy jakieś 2 500,00 zł w plecy po burzy...... wytargało nam roletę tarasową a z profili zrobiło się origami aluminiowe:/ już dzwoniłem do montażysty i ma podjechać i ocenić czy da się coś uratować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 07.08.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ojej aż strach zajechać na budowę zobaczyć czy u nas jakieś szkody...mam nadzieję że nie... Apacz, ty jeszcze żyjesz, tyle czasu się nie odzywałeś? Jak tam budowa? Jak rodzinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 07.08.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 żyję ale jak zobaczyłem ostatnia wypłatę to stwierdziłem że wegetuje...... budowa do przodu kończymy składać rozdzielnię elektryczną i będziemy załączać już prą do domu.... mamy wrześniowy termin na tynki a na wiosnę starujemy z wod-kan i co...... mały rośnie jak na drożdżach a co gorsze3 wszędzie chce się nosić.... ja dziennie wchodzę na forum pooglądać i poczytać.... ale rzadko się odzywam:] Madzia a twój pracuje jako elektryk na dole teraz???? czy jako "górnik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 07.08.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Hmm, w sumie to przyjęli go jako elektromonter, ale wiadomo jak to na początku na kopalni, robi co mu każą Ciężko mu się przerzucić z pracy za biurkiem na robotę fizyczną, ale nie marudzi, cieszy się że mu się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 07.08.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 no niestety ale potem jak połapie knify to będzie miał luz:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 07.08.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Tak straszycie,że aż wyszłam zobaczyć mój parasol,ale stoi niewzruszony.Chyba do nas na wieś takie burze nie nadciągają,dzieki bogu.Ostatnio też w Rybniku był grad a u nas ledwo co deszcz.I oby tak zostało.Współczuję Wam wszystkim zniszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekRybnik 07.08.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Siema, jak wygląda cenowo docieplanie domu? Wstępnie gość "złapany" do tej roboty zażyczył sobie 40 PLN za m2 za samą robotę. Dobra cena?Ile trzeba dać za styropian, żeby był dobry, albo inaczej - jaki styropian kupić i jakie są koszty dodatkowe,kleje itp.?Nie chcę na razie tynkować domu, kasa się kończy, ale ocieplenie muszę zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 07.08.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Nam policzyli 78 zł za materiał+robocizna (styropian 5 cm+klej+siatka+tynk akrylowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekRybnik 07.08.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Nam policzyli 78 zł za materiał+robocizna (styropian 5 cm+klej+siatka+tynk akrylowy) Ja chcę dać 15 cm styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 07.08.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Siema, jak wygląda cenowo docieplanie domu? Wstępnie gość "złapany" do tej roboty zażyczył sobie 40 PLN za m2 za samą robotę. Dobra cena? Znam ekipę która to zrobi taniej, tel: 790223960 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.08.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Hmm, w sumie to przyjęli go jako elektromonter, ale wiadomo jak to na początku na kopalni, robi co mu każą Ciężko mu się przerzucić z pracy za biurkiem na robotę fizyczną, ale nie marudzi, cieszy się że mu się udało wierz mi szybko przywyknie i polubi - moj tez zza biurka na dol /tez pniowek/ poszedl i szczesliwy jak dziecko jak to mowi - odbija dyskietke i zapomina co to praca ... no moze tylko czasem miesnie daja po sobie znac ... a na ktorym oddziale jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanka11 07.08.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witajcie! Wiecie może, gdzie w okolicy Rybnika, Żor, Jastrzębia można kupić zbiornik na wodę/baniak z kranikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.08.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 a co do burzy - u nas krzesla znalezlismy na siatce w sosnach poza tym straty na szczescie tylko psychiczne ... ja malo zawalu serca nie dostalam bo ledwo co usnelam przy otwartym oknie i jak duplo mi przy glowie to przez ponad 2h nie zasnelam !!! grad tez byl ale mniejszy niz to co w lipcu przezylam ... no i nas tym razem nie zalalo wiec nie bylo znowu tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.08.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witajcie! Wiecie może, gdzie w okolicy Rybnika, Żor, Jastrzębia można kupić zbiornik na wodę/baniak z kranikiem? my z sieci sciagalismy - ale nasz sprzedalam do Wojtka wiec moze juz mu nie potrzebny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 07.08.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 wierz mi szybko przywyknie i polubi - moj tez zza biurka na dol /tez pniowek/ poszedl i szczesliwy jak dziecko jak to mowi - odbija dyskietke i zapomina co to praca ... no moze tylko czasem miesnie daja po sobie znac ... a na ktorym oddziale jest ?? Hmm, toś pytanie zadała, gada o robocie jak najęty, ale jaki oddział - coś wspomina ciągle o GPS ale ja nie wiem czy to oddział dopytam i dam znać A twój Mariusz na którym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 07.08.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Hmm, toś pytanie zadała, gada o robocie jak najęty, ale jaki oddział - coś wspomina ciągle o GPS ale ja nie wiem czy to oddział dopytam i dam znać A twój Mariusz na którym? Jak się roboty nie boi to niech idzie na wydobycie bo na GPS-ie za bardzo nie zarobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 07.08.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 A tak w ogóle to jak tam się mąż czuje,ręka już zdrowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanka11 07.08.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 my z sieci sciagalismy - ale nasz sprzedalam do Wojtka wiec moze juz mu nie potrzebny ?? Wojtek z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 07.08.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witajcie! Wiecie może, gdzie w okolicy Rybnika, Żor, Jastrzębia można kupić zbiornik na wodę/baniak z kranikiem? W Radlinie naprzeciw wjazdu do koksowni , zaraz za przejazdem kolejowym po lewej stronie ( jadąc od Kwk Marcel) są do kupienia po 200 zł. Pojemniki nowe, zbrojone, tzn w siatce, poj. 1m3. Nie wiem jak z transportem, ale zbiornik tam kupisz na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts