daggulka 24.08.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Graszka...dzięki bardzo No, to baw się dobrze na tych wywczasach...i odpocznij bo ciężkie chwile inwestora jeszcze przed Tobą . pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.08.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Może kawka i cóś do kawki przed wyjazdem ? Daggulka - bez czekolady - specjalnie dla Ciebie http://images12.fotosik.pl/33/0f192e78c2653572.gif Graszka mom jakiś dziwne nieodparte wrażyni ze do tej kawy to Ty i podałaś ser pleśniowy z trudskakami Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 24.08.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Może kawka i cóś do kawki przed wyjazdem ? Daggulka - bez czekolady - specjalnie dla Ciebie http://images12.fotosik.pl/33/0f192e78c2653572.gif Graszka mom jakiś dziwne nieodparte wrażyni ze do tej kawy to Ty i podałaś ser pleśniowy z trudskakami Sebo8877 a kaj tam dyć to je syrnik z kiwi i malinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkaa 24.08.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 no tak sie uśmiałam na tym forum, że chyba aż jo sie prziłącza! chcemy budować "Dom za rogiem" w Rybniku, no więc siedzę na forum "rogacza" a tera to se i tu popisza. Pozdrawiam - nie ma to jak posłuchać po naszymu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 24.08.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Może kawka i cóś do kawki przed wyjazdem ? Daggulka - bez czekolady - specjalnie dla Ciebie http://images12.fotosik.pl/33/0f192e78c2653572.gif Graszka mom jakiś dziwne nieodparte wrażyni ze do tej kawy to Ty i podałaś ser pleśniowy z trudskakami Sebo8877 Sebuś, jak kto woli. Jak dla mnie to może być ser pleśniowy - nawet bardziej wolę mniam, mniam...... co tu dużo mówić, jak tam wszystko lubię, a jak byłam w ciążach to jadałam rolmopsy, zagryzałam ptasim mleczkiem i zagryzałam cytrynami. Takie miałam smaczyska. Sebuś, jak Twoja żonka znosi stan błogosławiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris07 25.08.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 witam! zostalo mi po budowie ok 100szt porotherm 25 P+W, CHETNIE JE SPRZEDAM po 8zł/szt w mikolowie, transport moge zapewnic do 30 km. Kontakt Krzysiek 601512870. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 no tak sie uśmiałam na tym forum, że chyba aż jo sie prziłącza! chcemy budować "Dom za rogiem" w Rybniku, no więc siedzę na forum "rogacza" a tera to se i tu popisza. Pozdrawiam - nie ma to jak posłuchać po naszymu No tóż witej. Kaj sie budujesz w tym Rybniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.08.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Może kawka i cóś do kawki przed wyjazdem ? Daggulka - bez czekolady - specjalnie dla Ciebie http://images12.fotosik.pl/33/0f192e78c2653572.gif Graszka mom jakiś dziwne nieodparte wrażyni ze do tej kawy to Ty i podałaś ser pleśniowy z trudskakami Sebo8877 Sebuś, jak kto woli. Jak dla mnie to może być ser pleśniowy - nawet bardziej wolę mniam, mniam...... co tu dużo mówić, jak tam wszystko lubię, a jak byłam w ciążach to jadałam rolmopsy, zagryzałam ptasim mleczkiem i zagryzałam cytrynami. Takie miałam smaczyska. Sebuś, jak Twoja żonka znosi stan błogosławiony ? Dziołcho ani nie godej - z jednej strony kiszono kapusta a z drugij czekuladowe bombony. Odciepło jom od miynsa i smażonej cebule ale wszysko co kwasne mo jak najwynksze prawo bytu.... A co do samopoczucia - to czuje sie wyśmienicie - nie rzigała ani razu yno jakos czynsto mi narzeko że mo kiecki za ciasne :) - i pado pytani/swierdzyni - co żeś mi zrobiył tom swojom pompkom Czejś mirkaa - co to budujesz za chacjenda??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.08.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Cześć ludziska nnie wiem czy już mówiłam, ale cholernie nie lubie poniedziałków kafka się już robi.... to pierwsza rzecz jaką robię po przyjściu do biura...a w zasadzie mi robią ...tak więc trza się zabrac za przygotowania do kontroli...zaś w tym tygodniu zaszczyci nas swą obecnością szanowny ZUS...jak się cholera przyczepili to się odczepić nie mogą ....mogliby wziąc w obroty tych prawdziwych kombinatorów a nie przyczepiać się do porządnych obywateli ...eee, szkoda nerw Sebuś... kurcze.... toś ty tera biedny .... a po zachciankowe żarełko musisz zapylać w środku nocy??? pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.08.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Cześć ludziska nnie wiem czy już mówiłam, ale cholernie nie lubie poniedziałków kafka się już robi.... to pierwsza rzecz jaką robię po przyjściu do biura...a w zasadzie mi robią ...tak więc trza się zabrac za przygotowania do kontroli...zaś w tym tygodniu zaszczyci nas swą obecnością szanowny ZUS...jak się cholera przyczepili to się odczepić nie mogą ....mogliby wziąc w obroty tych prawdziwych kombinatorów a nie przyczepiać się do porządnych obywateli ...eee, szkoda nerw Sebuś... kurcze.... toś ty tera biedny .... a po zachciankowe żarełko musisz zapylać w środku nocy??? pozdrawiam, smoczyca Ostatnio w niedziela sie i śledzi w smietanie zachciało - a dokładnie to tych z Biedronki.... Nie pojechałem - bo włamu do biedronki robic mi sie nie chciało Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.08.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Nooo, to teraz jesteś już zorientowany i możesz na zapas kupić pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 zobaczcie kochani jaką dostałam ofertę na piec od Fakory Pani Dagmaro kwota Vat uzależniona jest od sposobu użytkowania pieca, jeśli bedzie on stał w domu mieszkalnym wtedy 5934 PLN + VAT 7% (6349,38) jeśli jest prowadzona tam działalność to powinien byc 5934 PLN + VAT 22% (7239,48). Moc pieca KZ-eko to 15-20 kW i będzie to moc wystarczająca. Wszystkie nasze kotły na ekogroszek posiadają dodatkowy ruszt awaryjny umożliwiający palenie innymi paliwami stałymi. LUDZIE!!! to jest żeliwniok i to z rusztem!!! ....za 6349,38 zeta....mniej niż piece stalowe powiedzcie mi ....gdzie tkwi haczyk???...jak nie znajdziecie to dziś zamawiam, bo oferta obowiązuje do końca sierpnia pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.08.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 zobaczcie kochani jaką dostałam ofertę na piec od Fakory Pani Dagmaro kwota Vat uzależniona jest od sposobu użytkowania pieca, jeśli bedzie on stał w domu mieszkalnym wtedy 5934 PLN + VAT 7% (6349,38) jeśli jest prowadzona tam działalność to powinien byc 5934 PLN + VAT 22% (7239,48). Moc pieca KZ-eko to 15-20 kW i będzie to moc wystarczająca. Wszystkie nasze kotły na ekogroszek posiadają dodatkowy ruszt awaryjny umożliwiający palenie innymi paliwami stałymi. LUDZIE!!! to jest żeliwniok i to z rusztem!!! ....za 6349,38 zeta....mniej niż piece stalowe powiedzcie mi ....gdzie tkwi haczyk???...jak nie znajdziecie to dziś zamawiam, bo oferta obowiązuje do końca sierpnia pozdrawiam, smoczyca Dobrze robisz że słochosz starszych Godom Ci że bydziesz zawodolono z tego pieca - dowiydz sie czy tak czasym ni ma to som piec - mo wszystko elektronika?? - bo może Ci sprzedujom som piec bez sterownio - to czynsty hoczyk sprzedawców. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Noż kurcze, faktycznie....o to nie zapytałam.... od wczoraj mam z nimi gorącą linię party line ....100 pytań do.... ...już mnie chyba mają dość . Jeszcze o to sterowanie zapytam i to będzie koniec pytań...nic ino zamawiać... patrzyłam...na kotły.com ten piecyk jest 1000zeta droższy...więc naprawdę cena jest ok . pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 http://kotly.com/product_info.php?cPath=75_90&products_id=1307&topSsid=082c9550b33cad661baa00ceccfd83b0 Sebuś...to jest link do tego kotła....powiedz mi tylko czamu mi napisali że to 15-20kw , skoro w opisie jak byk stoi 20 ....a może oni mi chcą wcisnąć 15kw? ...no, ale to by chyba nie pisali że to 15-20? już doczytałam...to jest jednak 20kw .... czekam jeszcze na maila w sprawie elektroniki i kupuję ...męska decyzja pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.08.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Bo kocioł w zaleznosci od tem czynnika grzewczego ma moc "regulowaną" od 15-20 w praktyce ta moc wzrasta od zera Palenie na niskich tem daje niższą moc - ot poprostu - teraz tak się coniektórzy wycwanili że podaja moc w zakresach - przy założeniu że można palic na niskich tem - tylko węgiel - na drewnie nie da sie tego osiągnąc ze względu na czynniki szkodzące kotłowi Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Sebuś - z elektroniką jest ten piecyk , kurcze... taka oferta....norrrrmalnie wysyłając do producenta maila nie spodziewałam się... mój małż mówił "no, po co wysyłasz...i tak kosztuje kupę kasy i nie kupimy" ...a tu taka niespodzianka no, to sprawę pieca mamy z głowy....teraz kaloryfery trza wybrać ...moc se już poobliczałam... porozglądamy się, ponegocjujemy .... jezzzzu....budowa wykańcza nerwowo...i finansowo też . wielkie dzięki za pomoc, Seba.... ...w końcu to Ty mi podesłałeś myśl, coby się porozglądać za Fakorą a do wszystkich: jeśli za czymś się rozglądacie to piszcie bezpośrednio do producenta... czasem warto pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.08.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 mam fakore - kupuj oczami (sprawdź sobie egzemplarz ) wkurw.jest czyszczenie pieca ....min.raz na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.08.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Heloł ! ludu budujący ludy wykańczający (się) i ludu przeprowadzający się dawno mnie tu nie było i widze ze nowe ludziska do grupy sie wpisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 witam, witam... faktycznie cos dawno nie zaglądałaś... ale rozumiem...budowa, budowa... ja po niewielu przemysleniach w końcu kupiłam ten piec z FAKORA, zaliczke wpłaciłam... klamka zapdła... teraz kolejne dzakupym decyzje....i tak wkoło pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts