queene 27.08.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 ehhh.....a tyle sie nameczyłam....no dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy777 28.08.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Właśnie w piątek dojechał do nas taki kociołek Kurier trochę zakręcony, ale na szczęście udało się ściągnąć kociołek z auta Ile powierzchni masz do ogrzewania i jakiej mocy jest kocioł ? Co skłoniło cię do wyboru kotła RBR ? Właśnie muszę podjąć decyzję więc wszystkie uwagi mnie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 28.08.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Ile powierzchni masz do ogrzewania i jakiej mocy jest kocioł ? Co skłoniło cię do wyboru kotła RBR ? Właśnie muszę podjąć decyzję więc wszystkie uwagi mnie interesują. Do ogrzania ok 190 m2 (w tym ok 70m2 to piwnica i garaż), podłogówka + grzejniki (50/50) Moc kotła - 17 kW Co nas skłoniło - cena, jakość, dobre oceny, łatwe sterowanie. I widzieliśmy go na żywo u rutinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 28.08.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 ehhh.....a tyle sie nameczyłam....no dobra Ha ha - Ty tez masz pelna skrzynke i nie moge wyslac priva ! queene has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.08.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 wkurza mnie ta skrzynka mam wrażenie ze nic nie robie tylko skrzynke czyszcze..........moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 28.08.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Do ogrzania ok 190 m2 (w tym ok 70m2 to piwnica i garaż), podłogówka + grzejniki (50/50) Moc kotła - 17 kW Co nas skłoniło - cena, jakość, dobre oceny, łatwe sterowanie. I widzieliśmy go na żywo u rutinków No i serwis sterownika pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 28.08.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 No i serwis pod ręką mam nadzieję że nie będzie konieczności częstego korzystania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 28.08.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 No i serwis pod ręką mam nadzieję że nie będzie konieczności częstego korzystania... Również mam taką nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 28.08.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Już raz pisałem tego posta ale zniknął...ja mój piecyk RBR używałem na razie przez miesiąc do wygrzewania wylewek. Piec przemyślany, łatwo się czyści i słucha właściciela.Jest tak jak miało być, czyli bezobsługowo. rozpalić, przełączyć na automat i komputer sam sobie ustawia nadmuch, podawanie itd. ja bym zwariował jakbym miał jeszcze analizować czy krotność dobra a powietrza za dużo itd., wegiel od minertu też bez zastrzeżeń. jedna rzecz mnie trochę dziwi, żeby zobaczyć dym z komina, trzeba się naprawdę przyjrzeć. jedynie przy rozpalaniu jest trochę dymu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 28.08.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 My na dniach też będziemy kupować kocioł .Mąż zdecydował Defro albo Sas Dom powierzchnia użytkowa około 180 m/2 bez piwnicy.Kocioł najlepiej głębokozasypowy ale bez podajnika.A co ty radzisz minertu ? Odpowiedź moze być na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 28.08.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 My na dniach też będziemy kupować kocioł .Mąż zdecydował Defro albo Sas Dom powierzchnia użytkowa około 180 m/2 bez piwnicy.Kocioł najlepiej głębokozasypowy ale bez podajnika.A co ty radzisz minertu ? Odpowiedź moze być na prv Jak zasypowy to górno-spalający MIAL TURBO Z nadmuchem oraz sterownikiem z obsługą dwóch pomp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.08.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 jedna rzecz mnie trochę dziwi, żeby zobaczyć dym z komina, trzeba się naprawdę przyjrzeć. . już wiele osób mnie pytało jak to jest że piec pali....a nie dymi większość myśli ze jaja sobie robię jak mówie ze piec idzie non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.08.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Jaaaaaaa, ale u Was się dzieje !!! Daaaaawno mnie nie było chyba, hahaha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 29.08.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Jaaaaaaa, ale u Was się dzieje !!! Daaaaawno mnie nie było chyba, hahaha ! WOW! Witaj ponownie Gdzies Ty byla jak Cie nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.08.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Czeeeee Adaś ! Dzięki za powitanie. Ach, zapracowana mocno byłam i zajęta sprawami osobistymi. Więc ze spraw prywatnych : - już rozwiedziona ( wygrałam sprawę ) - pracuję w firmie spedycyjnej w Rybniku - mieszkam od 3 miesięcy w .... Rybniku, hahaha ! ( wynajmuję mieszkanie ) - jestem w trakcie podziału majątku - poznałam interesującego mężczyznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 29.08.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Czeeeee Adaś ! Dzięki za powitanie. Ach, zapracowana mocno byłam i zajęta sprawami osobistymi. Więc ze spraw prywatnych : - już rozwiedziona ( wygrałam sprawę ) - pracuję w firmie spedycyjnej w Rybniku - mieszkam od 3 miesięcy w .... Rybniku, hahaha ! ( wynajmuję mieszkanie ) - jestem w trakcie podziału majątku - poznałam interesującego mężczyznę. Pomijając sprawy prywatne,co to za firma spedycyjna? Oczywiście gratuluje wygranej sprawy sądowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.08.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Pomijając sprawy prywatne,co to za firma spedycyjna? Oczywiście gratuluje wygranej sprawy sądowej Dzięki. Firma na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 29.08.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Dzięki. Firma na PW. Co do firmy to napewno si,e skontaktuje w celu współpracy wysyłkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_8384 29.08.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam.Mam do wykonania schody wewnętrzne, tzn. "angielskie". Można prosić o namiary na stolarzy. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.08.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Co do firmy to napewno si,e skontaktuje w celu współpracy wysyłkowej Bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts