AGA NR 1 03.09.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witam Czy zna ktoś jakąś sprawdzoną ekipe brukarską??? Ja znam. P. Wiesław Mielczarek - firma "Solidus", tel. 600-502-817 Słowni, solidni, bardzo pracowici i z niesamowitym poczuciem humoru. Fajowa ekipa, do dziś ich mile wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 03.09.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witam zacząłem układać styropian pod podłogówkę i zauważyłem ze nie które płyty delikatnie ,, pracują'' uginają się może o kilka mm max 5mm i mam w związku z tym pytanie czy może czy tak zostać a całość dociśnie wylewka a będzie jej min 5cm anhydryt,styropianu kładę 7cm +5 cm na zakładkę .Dzieki za wszelkie rady i sugestie jak to jest rzedu 2-5mm to olej to, przyjdzie folia z podlogowki i same rurki to jeszcze badziej to usztywnia. Bardziej musisz pilnowac zeby rurki z podlogowek nie podnosilo bo wtedy to jest bryndza. No i jak zwykle na koniec przy anhydrytach, musisz slicznie wszystko wyodkurzac (masakra odkurzalem u siebie jakies 5h) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 03.09.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witam, Poleci ktoś może ekipe od piany pur na ocieplenie poddasza. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 03.09.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Ja kupilem kominek juz z dolotem - nie wiedzialem nawet jak to jest realizowane. Na pewno tez jest tam jakas uszczelka ale ogolnie to rzeczywiscie sam dolot jest zrobiony bardzo prosto Adam, a gdybym ten dolot przykręcił do dolnej ścianki a nie tej bocznej (pionowej) - oczywiście przy samej krawędzi - byłoby ok? Widzisz jakieś przeciwwskazania? Prościej spiro doprowadzić i mniej zakrętów w kanale powietrznym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 03.09.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Adam, a gdybym ten dolot przykręcił do dolnej ścianki a nie tej bocznej (pionowej) - oczywiście przy samej krawędzi - byłoby ok? Widzisz jakieś przeciwwskazania? Prościej spiro doprowadzić i mniej zakrętów w kanale powietrznym.... Widze -> na dolna scianke nachodzi przeciez popielnik ?? Ja mam troche inny model (Zuzia) wiec moze u mnie jest inaczej ? U mnie dziura jest tuz nad popielnikiem. Jak masz podobnie to bedzie Ci tam do rury leciec pelno popiolu az sie w koncu zatka cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.09.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 no i na czym stanelo odnosnie imprezy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.09.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 no i na czym stanelo odnosnie imprezy ?? Na tym, że raczej 15-tego, u Ciebie i musisz udostępnić telewizor, Monia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 06.09.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Na tym, że raczej 15-tego, u Ciebie i musisz udostępnić telewizor, Monia. Niestety KSW jest w systemie pay per view wiec sam telewizor nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 06.09.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Potrzebny płytkarz-kafelkarz - bardzo dobry w tym co robi i oczywiście niedrogi Kogo polecilibyście Termin gdzieś na grudzień, styczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 06.09.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Potrzebny płytkarz-kafelkarz - bardzo dobry w tym co robi i oczywiście niedrogi Kogo polecilibyście Termin gdzieś na grudzień, styczeń. Dobry - niedrogi i na grudzień nooo widzę że gwiazdka w tym roku będzie wcześniej :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 06.09.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Niestety KSW jest w systemie pay per view wiec sam telewizor nie wystarczy Jakby co to linka do liva zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom003 06.09.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Witam. U mnnie robiła firma EKOPUR SYSTEM z Myszkowa koło Częstochowy. Jeszcze nie zimowałem pod dachem, ale wygląda solidnie. 170m/kw zrobili w jeden dzień. Najpierw zrobili wycenę, miesiąc na zastanowienie. Po podjęciu decyzji jakieś 1-2 tyg czekałem aż przyjadą i to zrobią. Koszt porównywalny z ociepleniem watą/kamienną. pozd.:) Witam, Poleci ktoś może ekipe od piany pur na ocieplenie poddasza. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom003 06.09.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Witam.Możecie polecić od kogo kupić dobre drewno do kominka?pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.09.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Na tym, że raczej 15-tego, u Ciebie i musisz udostępnić telewizor, Monia. no patrz a ja byłam pewna po przeczytaniu topicu o spotkaniach rybnickich ze jednak 14 i w knajpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekRybnik 06.09.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Kolejne dwa pytania się urodziły:) Parapety zewnętrzne - montuje się przed czy po ociepleniu budynku na zewnątrz? Dwa - ile może kosztować rozliczenie faktur - co się nadaje do zwrotu, a co nie? Chcieliśmy sami, ale żona poległa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 06.09.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Parapety zewnętrzne - montuje się przed czy po ociepleniu budynku na zewnątrz? Ja montuje po,czy tak jest dobrze,nie wiem,raczej tak Dwa - ile może kosztować rozliczenie faktur - co się nadaje do zwrotu, a co nie? Chcieliśmy sami, ale żona poległa:) Dostałem ofertę na rozliczenie od doroty78,która co jakiś czas ogłasza się na forumach regionalnych: 100zł za wypisanie wniosku+2zł od jednej faktury do 10 wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 06.09.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Jakby co to linka do liva zapodam Eee mi nie musisz - ja sobie poradzę Na weeb.tv za 3,6 w jakości HD powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.09.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Dostałem ofertę na rozliczenie od doroty78,która co jakiś czas ogłasza się na forumach regionalnych: 100zł za wypisanie wniosku+2zł od jednej faktury do 10 wpisów. bardzo bardzo drogo, zważając na to ze faktur może byc ponad 100 szt i sporo z nich ma wiecej niz 10 pozycji....przynajmniej u mnie tak było sama płaciłam dziewczynie ktora tu na rybniku sie ogłaszała 50 zl...dałam jej chyba nawet 70 bo 50 mi glupio bylo dac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 06.09.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 bardzo bardzo drogo, zważając na to ze faktur może byc ponad 100 szt i sporo z nich ma wiecej niz 10 pozycji....przynajmniej u mnie tak było sama płaciłam dziewczynie ktora tu na rybniku sie ogłaszała 50 zl...dałam jej chyba nawet 70 bo 50 mi glupio bylo dac... 50 to z kolei przegiecie w druga strone Glodowa stawka Wprowadzenie tych 100 faktur z weryfikacja wszystkich pozycji to przynajmniej te 4-5h roboty. 100 faktur wyszloby 100+200 = 300 pln, czyli ~60 pln / h. Normalna stawka dobrej ksiegowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 07.09.2012 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Witam. Możecie polecić od kogo kupić dobre drewno do kominka? pozd. ja brałem od nich 6mp, http://allegro.pl/drewno-kominkowe-buk-jawor-suche-i2611105275.html lub od gości z korbielowa suszą drzewo w suszarni http://allegro.pl/drewno-kominkowe-buk-180-zl-mp-transport-gratis-i2599939780.html#tabsAnchor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts