Justyna P 20.09.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ale się uśmiałam - dzięki w sumie ceny wszyscy rzucali co do złotówki takie same. Zatem dogadam się z nim też na ocieplenie. Jeszcze ma nam dać wycene na poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 21.09.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Justyna P, to chyba ja rozpromowałam P. Damiana na FM i uważam, że dobrze. U mnie tynkował w środku i robił ocieplenie zewnętrzne ( styropian ) oraz kładł elewację - wszystko ok. A nawet jak były jakieś poprawki, to praktycznie bez słowa protestu wysyłał pracowników, żeby poprawić to i owo. Ponawiam pytanie : jak wyszukuje się na FM KONKRETNE WĄTKI ??? Kiedyś Cieszynianka chyba miała jakiś patent dobry na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 21.09.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Pewnie się do tego przyczyniłaś ja przeczytałam wątek grupa górny śląsk i okolice od A do Z i co rusz ktoś polecał Pana Damiana Czyli zewnątrz też mu zlecimy. Na czytanie Grupy Rybnickiej chyba nie mam siły pobiane są tu rekordy ilości stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 21.09.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Pewnie się do tego przyczyniłaś ja przeczytałam wątek grupa górny śląsk i okolice od A do Z i co rusz ktoś polecał Pana Damiana Czyli zewnątrz też mu zlecimy. Na czytanie Grupy Rybnickiej chyba nie mam siły pobiane są tu rekordy ilości stron Dokładnie, za dużo tego, hahaha ! Tak, pamiętam jak P. Damian zaczynał - skromnie i chyba tylko 4 pracowników. Potem FM tak mu pomogło, że z tego co wiem.... ma już kilkunastu, hahaha ! I dobrze - dobrych, uczciwych wykonawców trzeba wspierać. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 21.09.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Dokładnie teraz ma 3 czy 4 brygady nawet całe budynki budują. Naprawdę uczciwy człowiek i z takim stoickim spokojem podchodzi do swojej pracy, nie narzeka a wręcz docenia fakt, że ją ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 22.09.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Dokładnie teraz ma 3 czy 4 brygady nawet całe budynki budują. Naprawdę uczciwy człowiek i z takim stoickim spokojem podchodzi do swojej pracy, nie narzeka a wręcz docenia fakt, że ją ma Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 22.09.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Słuchajcie po wczorajszym naszym spotkaniu ODRADZAMY wszystkim restauracje Kassandra w Rybniku na ul.Ogrodowskiego.Ja umierałam pół nocy,moja Zosia to samo a maż Mei zdycha do teraz.Zaraz w poniedziałek rano odwiedzam Sanepid ze skargą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.09.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 a co jedliście...ja sie nastawiłam na sałatke z tuńczykiem..i teraz cieszę sie ze mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.09.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 a co jedliście...ja sie nastawiłam na sałatke z tuńczykiem..i teraz cieszę sie ze mnie nie było gabryski jadly placki ziemniaczane z miesem a moj maz Poledwiczki z sosem smietanowo grzybowym !!! ja jadlam kurczaka ale mi nic nie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 23.09.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Słuchajcie po wczorajszym naszym spotkaniu ODRADZAMY wszystkim restauracje Kassandra w Rybniku na ul.Ogrodowskiego.Ja umierałam pół nocy,moja Zosia to samo a maż Mei zdycha do teraz.Zaraz w poniedziałek rano odwiedzam Sanepid ze skargą. Gabi a może wam mocniejsze trunki zaszkodziły tyle się teraz mówi o wódce z Czech p.s a tak serio to mam nadzieję że wszystko OK z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 23.09.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 moja żona miała tylko czekoladę a też nią poszarpało..... leżała w łózko cały ranek z bólem brzucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 23.09.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 najmocniejszym trunkiem na imprezie byla lampka wina ktora sobie zamowila aga !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom003 23.09.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Witam. Jest jeszcze jedna rzecz, o której niky z użytkowników wełny nie wspomina. Wełna może się osunąć między krokwiami. Z tym problemem spotało się kilku moich znajomych, którzy ocieplali wełną. Pianka jest for ever. pozd. , i pDobrze przeanalizuj. Myśmy też byli napaleni i nawet zdawałoby się cena taka sama .Niestety po głębszej analizie zdecydowaliśmy się na watę. Na alegro dużo tańsza a i można samemu położyć . Fakt że piana jest bardziej szczelna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom003 23.09.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Witam wszystkich czytających forum. Szukam firmy do ocieplenia zewnętrznego domu + podbitka dachu. Większość z Was już wykończyła dom, więc macie w tym doświadczenie. pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stuntmar 23.09.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Witam. Pianka jest for ever. , i p Na jakiej podstawie to piszesz ja nie widzielm zadnej instalacji która ma wiecej niz 2-3 lata nie twierdze ze tak nie jest ale producenci welny tez twierdza ze nie osiada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom003 23.09.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 na podstawie gwarancji, którą dostałem. Z tego co wiem to jest też używana jako ocieplenie domów szkieletowych. pozd. Na jakiej podstawie to piszesz ja nie widzielm zadnej instalacji która ma wiecej niz 2-3 lata nie twierdze ze tak nie jest ale producenci welny tez twierdza ze nie osiada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stuntmar 23.09.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 To mam jeszcze pytanie na jaki okres jest pisemna gwarancja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 23.09.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 na podstawie gwarancji, którą dostałem. Z tego co wiem to jest też używana jako ocieplenie domów szkieletowych. pozd. Może są firmy które stosują tą technologię w szkielecie - póki co mam dom szkieletowy i pianki w nim nie ma - na etapie szukania też nie znalazłem firmy która ocieplała by tym systemem ale gdy ja szukałem to było jakiś czas temu ( w tamtym roku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 23.09.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Pewnie tylko Aga nie umiera po tej lampce wina,może gdybym coś wypiła to czułabym się dobrze.Wydaje mi się,że jak wełna jest dobrze powiązana to nie opada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 23.09.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Możecie polecić kogoś do wykonania podbitki dachowej oraz gdzie kupowaliście podbitkę. Na chwile obecną wchodzi tylko drewniana chyba, ze ktoś z forumowiczów przekona mnie do pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts