malmuc 30.08.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 oooooooo.......no właśnie miałam pytać co się dzieję z piejaremjuż na walizkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Piejar faktycznie długo też nie zaglądał...kurcze, Graszka na wakacjach...jakieś pustki tu ostatnio ...ino ja na posterunku codziennie Sebusia molestuję o szczegóły techniczne . Dzisiaj cięzki dzień...kontroli ZUS ciąg dalszy A jutro zamiast iść jak co roku na zakładową imprezę mojego małża to kuźwa kanalizację zewnętrzną będziemy robić ... chciało się budowy to teraz mam . Piejar.... toż się zamalujesz na śmierć... trochę oddechu trza złapać , na forum poprzebywać . pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 30.08.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A ja schody liczę!!!proszę mi tu odmeldować jakie macie - jaka wysokość, szerokość, zabiegowe, ze spocznikiem????Ratunkuuu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.08.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 a do czego te schody maja byc. Schody liczy się (coby wygodne były) ze wzoru 2h+s=62-65gdzie h - to wysokość narzuconą przez prawo budowlane (w bud. jednorodzinnych najczęsciej to 17,5 cm)a posuniecie - czyli głebokość stopnia wyliczysz ze wzoru sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 30.08.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Podstawowe moje schody - z parteru na piętro Mogę zrobić 17 stopni po 17.5 cm h, albo 16 po 18.5 cm... Długość trepa jakieś 27 cm będzie. Ten ostatni schodek mi trochę wadzi, więc go chciałam zlikwidować, ale chyba jednak skłaniamy się ku wersji pierwszej... Łomatko, co to się człowiek namysli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 u mnie jest 17,5cm nie sądzisz, że są wygodne? a jakie głebokie? nie pamiętam, ale już chodziłam po płytkich schodach zejście po nich to koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Wpadłam się przywitać....i za 2 godzinki zmykam do lekarza, a potem nadziałkę udzielać się przy robieniu kanalizy zewnętrznej....kuźwa...po kolana w błotku torfowo-iłowym ...chyba że się mój małż zlituje i da mi jakąś light pracę pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.08.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Wpadłam się przywitać....i za 2 godzinki zmykam do lekarza, a potem nadziałkę udzielać się przy robieniu kanalizy zewnętrznej....kuźwa...po kolana w błotku torfowo-iłowym ...chyba że się mój małż zlituje i da mi jakąś light pracę pozdrawiam, smoczyca no hej! to co? gumiaczki przygotowane? a może małż by tak ponosił na rękach powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 31.08.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 u mnie jest 17,5cm nie sądzisz, że są wygodne? a jakie głebokie? nie pamiętam, ale już chodziłam po płytkich schodach zejście po nich to koszmar No głębokie na jakieś 27 cm - beton wylany będzie na 25, ale te drewniane trepy bedą trochę wystawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.09.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 ludzie gdzie w Rybniku jest duzy wybór sprzetu AGD,zlewozmywaki i inne takie?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 malmuc...kurcze...nie wiem, bo w Rybniku nie kupuję niestety pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.09.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 malmuc...kurcze...nie wiem, bo w Rybniku nie kupuję niestety pozdrawiam, smoczyca no ja też i dlatego nic nie wiem co, gdzie i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lee28 03.09.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ludzie gdzie w Rybniku jest duzy wybór sprzetu AGD,zlewozmywaki i inne takie? Pozdr W Praktikerze lub OBI. Masz całe długie ściany i na nich same zlewozmywaki, umywalki okapy i inne podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.09.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ludzie gdzie w Rybniku jest duzy wybór sprzetu AGD,zlewozmywaki i inne takie? Pozdr RTV-EUR0-AGD lepiej omijaj z daleka .... zmywarkę to mi tydzień załatwiali potrafili nawet dzwonić ,ze jest do odbioru ... po czym- na miejscu się okazuje, ze jej jednak nie ma ! i tak dwa razy .... w końcu odebrałem ją w Raciborzu z tej radości kupiłem nawet czajnik u nich niestety jak to w życiu bywa ,radość trwa krótko - u mnie jakieś 10 minut , do momentu obejrzenia ceny w markecie (195zł EURO - 141zł Auchan) zlewozmywak (Teka) kupiłem w Praktikerze nawet profesjonalnie mi dziurkę przewiercili http://www.electrohome.pl/go/_info/?user_id=66320%20K-FN&partner_id=&code=b5fd12fd77e2b6142d2e8de9565fc2d3 tu kupiłem płytę ceramiczną http://www.feni.pl/441,2_plus_0,5110,Okap__TEKA_DM60 tutaj okap itd... dziś mam nadzieje odebrać lodówkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ludzie...potrzebuję zasobnik do wody 300L z jedną wężownicą...kuźwa...obdzwoniłam wszedzie, ale niestety niet- a jak jest to na zamówienie (czeka sie miesiąc) a ceny nie znają .... dacie jakieś namiary? Ile to cudo może kosztować? pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 03.09.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Gdzie ten Rehau na tej Wiejskiej? (o OKNA mi chodzi) Ktoś tu napisał 20 stron temu, że tam jest, a ja nie mogę znaleźć, bo punktów okiennych jest tam w trzy de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 03.09.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ludzie gdzie w Rybniku jest duzy wybór sprzetu AGD,zlewozmywaki i inne takie? Pozdr Ja mój zlew kupowałam na targu, ale dużego wyboru nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 jezzzu...jestem na etapie wybierania grzejników.... co firma to inna moc....trza wyliczać, oprócz tego trza jeszcze dokupić osprzęt.... zwariuję i zbankrutuję chyba nie będę miała kasy coby zakładać PURMO albo DELONGHI...zastanawiam się nad niemieckimi ECA...mam wycenę za 10 grzejników róznej wielkości + 2 drabinki łazienkowe - wszystko z osprzętem 3230zeta ...gwarancja na 10 lat pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 03.09.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam wszystkich po urlopie Wypoczęta, usmiechnięta, nabrałam sił na kolejny rok ( ) optymistyczna byłam przez chwilę, bo cóś mi się zdawało, że u nas idzie jak burza, a po przeczytaniu niektórych dzienników to raczej idzie jak krew z nosa..... Ale reasumując........ Dzień Dobry w ten piękny wrześniowy pierwszy dzień szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 03.09.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 jezzzu...jestem na etapie wybierania grzejników.... co firma to inna moc....trza wyliczać, oprócz tego trza jeszcze dokupić osprzęt.... zwariuję i zbankrutuję chyba nie będę miała kasy coby zakładać PURMO albo DELONGHI...zastanawiam się nad niemieckimi ECA...mam wycenę za 10 grzejników róznej wielkości + 2 drabinki łazienkowe - wszystko z osprzętem 3230zeta ...gwarancja na 10 lat pozdrawiam, smoczyca Daggulka, idziesz jak przecinak, że tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts