sero0 05.10.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 WitamMa ktoś namiary na ziemie ogrodową w naszej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hurrikhan 05.10.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Witam, gdzie w Rybniku i okolicach kupowaliście dachówkę i w jakiej cenie? Czesc! miesiac temu moja tesciowa robila dach i w Lubarze dali jej super cene na dachowke ceramiczna koramic Alegra 9 (angoba bordowa czy jakos tak). Jak pojechala z ich oferta do konkurencji to sie za glowy lapali ze w takiej cenie to sie nie da ceramiki kupic. z tego co pamietam to za sztuke prostej dachowki wolali cos kolo 3,5-3,7, wiadomo ze wykonczeniowe to w innej cenie. Dachowka juz polozona i prezentuje sie calkiem niezle, dekarze nie narzekali przy kladzeniu. Rozwazam tez jej zakup na "moj" dach pzdr Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.10.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Nasze, a jak. Dokładnie na hałde kopalnianą w dosc czarnym geologicznym humorku na hałdy mowimy ze to BESKID SYPANY ... ot geneza prosta takie lokalne wypietrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilorav 05.10.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Witam ! My również zaczynamy w tym roku - lokalizacja Pszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malka26 05.10.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Witam wszystkich. Planujemy budowe w Rogowie. Obecnie szukamy murarza. Czy ktos z Was mogl by polecic kogos sprawdzonego?? bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 05.10.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Czesc! miesiac temu moja tesciowa robila dach i w Lubarze dali jej super cene na dachowke ceramiczna koramic Alegra 9 (angoba bordowa czy jakos tak). Jak pojechala z ich oferta do konkurencji to sie za glowy lapali ze w takiej cenie to sie nie da ceramiki kupic. z tego co pamietam to za sztuke prostej dachowki wolali cos kolo 3,5-3,7, wiadomo ze wykonczeniowe to w innej cenie. Dachowka juz polozona i prezentuje sie calkiem niezle, dekarze nie narzekali przy kladzeniu. Rozwazam tez jej zakup na "moj" dach pzdr Wojtek My mamy właśnie Alegrę 9 Angobowaną Koramica tylko czarną. Nasi dekarze bardzo sobie ją chwalili. Mogę polecić z czystym sumieniem. Odpadów było niewiele. Jedynie co mogę doradzić to od razu zamówić 180ml puszeczkę emalii w kolorze dachówki przyda się do pomalowania przycinanych dachówek przez dekarzy. Ja o tym zapomniałem i do dziś nie mam pomalowanych dachówek w koszu. Trochę to widac. Czeka mnie kupno i malowanie ale to dopiero na wiosnę przyszłego roku. Nie pali się Może samo sczarnieje Widzę że trochę nowych forumowiczów pojawiło się w tym w wątku, zatem nowa fala budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.10.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Słuchajcie, bo serio OKAZJA : mój kolega wymieniał kostkę na podjeździe - na granit. Teraz chce tą ściągniętą ( LIBET ) sprzedać w okazyjnej cenie. To kostka LIBET, ( takie większe, w różnych rozmiarach płytki - jak na zdjęciu ) rodzaj VIA CASTELL - "Kolory jesieni".Śliczna ! Jest tego 170 m2 - chce 30 zł / m2. http://images41.fotosik.pl/1781/f2969bd48204c48b.jpg Telefon do niego :Artur : 508-286-225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgo 06.10.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 (...) Widzę że trochę nowych forumowiczów pojawiło się w tym w wątku, zatem nowa fala budujących Ostatni dzwonek na rodzinę na swoim i jak ktoś z okolicy buduje to miło jest pogawędzić i sobie doradzić. Ja np poszukuję składu z kamieniem i piaskiem w okolicy (rydułtowy), bo muszę zrobić rekonesans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.10.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 kurde jk bym miala te 5 kafli to bym to wziela ... moze sie jakos z gosciem dogadam ... hmm tylko jak te plyttki beda sie ukladac na podjezdzie z gorka ?? z malych elementow latwo to zrobic ale duze nie lubia przegiec ... musze to przemyslec ... Aga a do ciebie takie pytania nasz ogrodniku ... 1. mam irge w donicach do ukorzenienia ... lepiej ja w tych donicach przezimowac czy wysadzic na skarpe ??2. mam przeszlo 50 wrzosow /dostalam za elektrograty tydzien temu/ lepiej je teraz dac do gruntu czy zostawic do wiosny w doniczkach w garazu ?? jak one sobie dadza rade na mojej glinie ?? 3. jak przezimowac pelargonie ?? mam je teraz w kamiennych donicach i z donicami ich nie schowam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilorav 06.10.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Witam, załatwiamy właśnie kredyt z dopłatą. Obstawiamy na dwa banki Millenium i BGŻ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgo 06.10.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 zobacz w lukasie, mają dobrą ofertę, lub PKOBP - tam przynajmniej na razie znalazłem najtaniej marża 1,2 w pko i 1,3 w lukasie. Ale w pko musisz wykupić dodatkowe usługi, więc lepiej będzie w credit agricole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 06.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 ale zamczysko! na czele Pan Garaż zawiść przeze mnie przemawia, kasy nam strasznie brakło na finiszu. no i nie mam garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 06.10.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 kasy nam strasznie brakło na finiszu. no i nie mam garażu Strop,ekogroszek,kominy odbijają się czkawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.10.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 a ja nie lubię bawolich oczek i te szare niewiadomoco wygladajace jak cos do podtrzymywania konstrukcji żartuję....całkiem fajna...drzwi wejściowe piekne..prawie jak moje a kostka idealnie pasuje do tego domu...no ale to nie mój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 07.10.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Ostatni dzwonek na rodzinę na swoim i jak ktoś z okolicy buduje to miło jest pogawędzić i sobie doradzić. Ja np poszukuję składu z kamieniem i piaskiem w okolicy (rydułtowy), bo muszę zrobić rekonesans. Tak na początek mogę ci pomóc więc:] piasek najtaniej u nas dostaniesz od 608469112 ma żwirownię za Rydułtowami od strony Raciborza Co do kamieni to Porotherm najtaniej dostaniesz w Handlobudzie ale chciej gadać bezpośrednio z Łukaszem Wawokiem to ich przedstawiciel a co do bloczków fundamentowych to proponuję Prewrow niewiadom.... wprawdzie lubar ma taniej ale on dosypuje popiół z elektrociepłowni który niespełna wymogów bo ma za dużo części palnych to na początek obdzwoń i się o pytaj a do wawoka najlepiej wysłać zapytanie ofertowe na maila Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 07.10.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 kurde jk bym miala te 5 kafli to bym to wziela ... moze sie jakos z gosciem dogadam ... hmm tylko jak te plyttki beda sie ukladac na podjezdzie z gorka ?? z malych elementow latwo to zrobic ale duze nie lubia przegiec ... musze to przemyslec ... Mea, bierz. Cena rewelka ( nigdzie nie kupisz w tej cenie ! ) a kostka przepiękna. Szczerze im odradzałam wymianę ( w głowie mi się nie mieściło, jak można ściągać takie cudo ! ) na granit - ale się uparli i koniec. Płytki są czyste i niezniszczone - już ułożone na paletach, gotowe do zabrania. Poza tym, kolega na pewno do dogadania się. Aga a do ciebie takie pytania nasz ogrodniku ... 1. mam irge w donicach do ukorzenienia ... lepiej ja w tych donicach przezimowac czy wysadzic na skarpe ?? 2. mam przeszlo 50 wrzosow /dostalam za elektrograty tydzien temu/ lepiej je teraz dac do gruntu czy zostawic do wiosny w doniczkach w garazu ?? jak one sobie dadza rade na mojej glinie ?? 3. jak przezimowac pelargonie ?? mam je teraz w kamiennych donicach i z donicami ich nie schowam ... Ad. 1 . Przezimować. Ad.2. Dołożysz do tamtych "planowych" i będzie gitara. Ale przezimować. Ad.3 No niestety, też powinny wylądować w garażu, lub piwnicy. Na zewnątrz nie wytrzymają już nawet pierwszych przymrozków - pelargonie są bardzo wrażliwe na zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 07.10.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 ale zamczysko! na czele Pan Garaż zawiść przeze mnie przemawia, kasy nam strasznie brakło na finiszu. no i nie mam garażu Rutino to tak jak u nas - oszczędzam tylko na razie nie wiem ile mam tego narobić żeby starczyło :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.10.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Rutino to tak jak u nas - oszczędzam tylko na razie nie wiem ile mam tego narobić żeby starczyło :/ ile by nie było..zawsze braknie u nas sie zaczyna od października juz pełna rata kredytu...2x wiecej niz do tej pory...co to bedzie co to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.10.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Mea, bierz. Cena rewelka ( nigdzie nie kupisz w tej cenie ! ) a kostka przepiękna. Szczerze im odradzałam wymianę ( w głowie mi się nie mieściło, jak można ściągać takie cudo ! ) na granit - ale się uparli i koniec. Płytki są czyste i niezniszczone - już ułożone na paletach, gotowe do zabrania. Poza tym, kolega na pewno do dogadania się. kurde wczoraj to przeanalizowalismy i wlasciwie potrzebowalibysmy ok 90m2 ... ktos bylby chetny na te 80 pozostale ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.10.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 własnie mi sie przypomniało ze dziś mamy rocznice...MIESZKAMY OD ROKU cheeeeeeeeeeers http://www.kuchenneporady.pl/wp-content/uploads/2011/05/wino_toast.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts