Malka26 07.10.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 oddam choinki za darmo. Ktos potrzebuje do ogrodu? Rogow http://imageshack.us/a/img542/3808/imag0930w.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.10.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 oddam choinki za darmo. Ktos potrzebuje do ogrodu? Rogow http://imageshack.us/a/img542/3808/imag0930w.th.jpg zostaw je do grudnia solidnie na tym zarobisz piekne swierczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malka26 07.10.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 zostaw je do grudnia solidnie na tym zarobisz piekne swierczki Myslelismy o tym. Jednak jesli poczekamy z rozpoczeciem prac do wiosny moze sie okazac ze na dzialce bedzie za mokro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.10.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 ile one mają...ze 150 i więcej pewnie ? zastanawiam sie ale musze wiedziec jakie auto potrzebuje zeby je przewieźć...z 20-25 szt potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.10.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Mea nam akurat potrzeba 80 metrów,ale po pierwsze nie bardzo mi się podobają(chociaż Mariusz twierdzi,że fajne)a po drugie kasy ni ma. to by wyszlo jakos 3000 do 2000 ... ale i to ciazko wykrzesac ... my nawet zalatwilibysmy sasiada z hdsem ... Aga a skad to jest do wziecia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malka26 07.10.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 ile one mają...ze 150 i więcej pewnie ? zastanawiam sie ale musze wiedziec jakie auto potrzebuje zeby je przewieźć...z 20-25 szt potrzebuje Witam. sa roznej wielkosci w zasadzie od 1m w zwyz. Wazne byscie mogli je zabrac w tym tygodniu a im wczesniej tym wiekszy wybor bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 07.10.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 czyli jutro spotykamy się wszyscy na mecie wyścigu po choinki Malka masz wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 07.10.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 to by wyszlo jakos 3000 do 2000 ... ale i to ciazko wykrzesac ... my nawet zalatwilibysmy sasiada z hdsem ... Aga a skad to jest do wziecia ?? Monia, u niego w siedzibie firmy - w Pawłowicach ( tak pomiędzy Jastrzębiem a Pawłowicami ). Możesz nawet z nim się zdzwonić i podjechać tam zobaczyć je sobie - to w porządku kolega. Być może nawet dogadacie się co do transportu ? ( on ma też swoje dostawcze auta służbowe )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.10.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 czyli jutro spotykamy się wszyscy na mecie wyścigu po choinki Malka masz wiadomość ja jednak nie...tam gdzie chciałam je wsadzic potrzebuje cos węższego w obwodzie wiec jakis jałowiec pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.10.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Monia, u niego w siedzibie firmy - w Pawłowicach ( tak pomiędzy Jastrzębiem a Pawłowicami ). Możesz nawet z nim się zdzwonić i podjechać tam zobaczyć je sobie - to w porządku kolega. Być może nawet dogadacie się co do transportu ? ( on ma też swoje dostawcze auta służbowe )... kusi mnie to coraz bardziej ... mariusz przed praca nmoze by pojechal to zobaczyc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 08.10.2012 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 kusi mnie to coraz bardziej ... mariusz przed praca nmoze by pojechal to zobaczyc ... No pewnie, niech Mariusz zadzwoni i podjedzie sobie. Obejrzenie nic nie kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 08.10.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 kusi mnie to coraz bardziej ... mariusz przed praca nmoze by pojechal to zobaczyc ... My może i byśmy się dołączyli, ale kasa dopiero pod koniec miesiąca. Jak byś gadała z facetem to zapytaj ile może poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apuska 08.10.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Bardzo chętnie przyjmę ziemię na działkę budowlaną ul.Jaśminowa, Rybnik.Proszę o kontakt telefoniczny 510339514 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.10.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Bardzo chętnie przyjmę ziemię na działkę budowlaną ul.Jaśminowa, Rybnik. Proszę o kontakt telefoniczny 510339514 Jasminowa to jak mi sie zdaje u mnie za winklem /boczna od boguszowickiej tak ??/ sprecyzuj jaka ziemia cie interesuje bo "przyjme" sugeruje ze wezmiesz cokolwiek natomiast jesli interesuje cie dobra ziemia na wierzch pod trawnik to powinien byc uzyty czasownik "kupie" precyzuje bo jest szansa ze beda nam jeszcze w tym roku kopac studnie wiec pewnie kilka wywrotek sie znajdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apuska 09.10.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Jasminowa to jak mi sie zdaje u mnie za winklem /boczna od boguszowickiej tak ??/ sprecyzuj jaka ziemia cie interesuje bo "przyjme" sugeruje ze wezmiesz cokolwiek natomiast jesli interesuje cie dobra ziemia na wierzch pod trawnik to powinien byc uzyty czasownik "kupie" precyzuje bo jest szansa ze beda nam jeszcze w tym roku kopac studnie wiec pewnie kilka wywrotek sie znajdzie ... Tak Jaśminowa tuż obok. Weżmiemy cokolwiek, więc ziemia z wykopow pod studnie byłaby idealna. Mea, jakbyś miała więcej informacji proszę daj znać bylibyśmy bardzo zainteresowani. Niestety nie wiem gdzie jest naturalny dom w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hurrikhan 09.10.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Witam,Macie namiary na jakis tani tluczen/kliniec, ktory nadawalby sie na utwardzenie tymczasowego wjazdu na budowe?Po ostatnich opadach mam bagno na budowie a betonowanie stropu sie zbliza.pzdrWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 09.10.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 My także chętni jesteśmy na ziemię, może być nawet piasek z gruntu rodzimego, w dużych ilościach, w Rybniku Niewiadomiu (Ul Racławicka/Zygmunta Starego skrzyżowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 09.10.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ostatni dzwonek na rodzinę na swoim i jak ktoś z okolicy buduje to miło jest pogawędzić i sobie doradzić. Ja np poszukuję składu z kamieniem i piaskiem w okolicy (rydułtowy), bo muszę zrobić rekonesans. Bardzo sobie chwaliliśmy Brzezie w Raciborzu - Bo do Orzesza daleko, a i woleliśmy wagę najazdową, niż w łyżce. Mieliśmy własny transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 09.10.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Witam, załatwiamy właśnie kredyt z dopłatą. Obstawiamy na dwa banki Millenium i BGŻ. nam na razie najlepsze oferty w PKO dawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.10.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Tak Jaśminowa tuż obok. Weżmiemy cokolwiek, więc ziemia z wykopow pod studnie byłaby idealna. Mea, jakbyś miała więcej informacji proszę daj znać bylibyśmy bardzo zainteresowani. Niestety nie wiem gdzie jest naturalny dom w Rybniku jak to wyglada w czasie ... bo mi jeszcze nie okreslili kiedy wejda to robic !!! a swoja droga tyle czasu szukalam gdzie ziemie wywiezc ... a bylo tego z 15 wywrotek !!! no ale coz .. .tak to bywa wlasnie ... napisz mi prv z numerem telefonu bo tu pewnie za chwile sie straci w tlumie !!! a na jakim etapie jestescie ?? i w ktorym miejscu na jasminowej budujecie ?? czesto tam rowerem smigam i pewnie wasza budowe tez ogladalam /manie ostatnio mam z ogladaniem placow budowy :)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts