Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

GabrysiaBP napisał:
Mea nam akurat potrzeba 80 metrów,ale po pierwsze nie bardzo mi się podobają(chociaż Mariusz twierdzi,że fajne)a po drugie kasy ni ma.

to by wyszlo jakos 3000 do 2000 ... ale i to ciazko wykrzesac ...

my nawet zalatwilibysmy sasiada z hdsem ...

Aga a skad to jest do wziecia ??

queene napisał:
ile one mają...ze 150 i więcej pewnie ? zastanawiam sie ale musze wiedziec jakie auto potrzebuje zeby je przewieźć...z 20-25 szt potrzebuje

Witam. sa roznej wielkosci w zasadzie od 1m w zwyz. Wazne byscie mogli je zabrac w tym tygodniu a im wczesniej tym wiekszy wybor bedzie.

mea napisał:
to by wyszlo jakos 3000 do 2000 ... ale i to ciazko wykrzesac ...

my nawet zalatwilibysmy sasiada z hdsem ...

Aga a skad to jest do wziecia ??

Monia,

u niego w siedzibie firmy - w Pawłowicach ( tak pomiędzy Jastrzębiem a Pawłowicami ).

Możesz nawet z nim się zdzwonić i podjechać tam zobaczyć je sobie - to w porządku kolega.

Być może nawet dogadacie się co do transportu ? ( on ma też swoje dostawcze auta służbowe )...

AGA NR 1 napisał:
Monia,

u niego w siedzibie firmy - w Pawłowicach ( tak pomiędzy Jastrzębiem a Pawłowicami ).

Możesz nawet z nim się zdzwonić i podjechać tam zobaczyć je sobie - to w porządku kolega.

Być może nawet dogadacie się co do transportu ? ( on ma też swoje dostawcze auta służbowe )...

kusi mnie to coraz bardziej ...

mariusz przed praca nmoze by pojechal to zobaczyc ...

apuska napisał:
Bardzo chętnie przyjmę ziemię na działkę budowlaną ul.Jaśminowa, Rybnik.

Proszę o kontakt telefoniczny 510339514

Jasminowa to jak mi sie zdaje u mnie za winklem /boczna od boguszowickiej tak ??/

sprecyzuj jaka ziemia cie interesuje :) bo "przyjme" sugeruje ze wezmiesz cokolwiek natomiast jesli interesuje cie dobra ziemia na wierzch pod trawnik to powinien byc uzyty czasownik "kupie" :)

precyzuje bo jest szansa ze beda nam jeszcze w tym roku kopac studnie wiec pewnie kilka wywrotek sie znajdzie ...

mea napisał:
Jasminowa to jak mi sie zdaje u mnie za winklem /boczna od boguszowickiej tak ??/

sprecyzuj jaka ziemia cie interesuje :) bo "przyjme" sugeruje ze wezmiesz cokolwiek natomiast jesli interesuje cie dobra ziemia na wierzch pod trawnik to powinien byc uzyty czasownik "kupie" :)

precyzuje bo jest szansa ze beda nam jeszcze w tym roku kopac studnie wiec pewnie kilka wywrotek sie znajdzie ...

Tak Jaśminowa tuż obok. Weżmiemy cokolwiek, więc ziemia z wykopow pod studnie byłaby idealna.

Mea, jakbyś miała więcej informacji proszę daj znać bylibyśmy bardzo zainteresowani.

Niestety nie wiem gdzie jest naturalny dom w Rybniku :)

gorgo napisał:
Ostatni dzwonek na rodzinę na swoim i jak ktoś z okolicy buduje to miło jest pogawędzić i sobie doradzić.

Ja np poszukuję składu z kamieniem i piaskiem w okolicy (rydułtowy), bo muszę zrobić rekonesans.

Bardzo sobie chwaliliśmy Brzezie w Raciborzu - Bo do Orzesza daleko, a i woleliśmy wagę najazdową, niż w łyżce. Mieliśmy własny transport

apuska napisał:
Tak Jaśminowa tuż obok. Weżmiemy cokolwiek, więc ziemia z wykopow pod studnie byłaby idealna.

Mea, jakbyś miała więcej informacji proszę daj znać bylibyśmy bardzo zainteresowani.

Niestety nie wiem gdzie jest naturalny dom w Rybniku :)

jak to wyglada w czasie ... bo mi jeszcze nie okreslili kiedy wejda to robic !!! a swoja droga tyle czasu szukalam gdzie ziemie wywiezc ... a bylo tego z 15 wywrotek !!! no ale coz .. .tak to bywa wlasnie ...

napisz mi prv z numerem telefonu bo tu pewnie za chwile sie straci w tlumie !!!

a na jakim etapie jestescie ?? i w ktorym miejscu na jasminowej budujecie ?? czesto tam rowerem smigam i pewnie wasza budowe tez ogladalam /manie ostatnio mam z ogladaniem placow budowy :)/ :p