mea 09.10.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Witam, Macie namiary na jakis tani tluczen/kliniec, ktory nadawalby sie na utwardzenie tymczasowego wjazdu na budowe? Po ostatnich opadach mam bagno na budowie a betonowanie stropu sie zbliza. pzdr Wojtek na takie utwardzenie to bylejako haldzoik sie nada!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hurrikhan 09.10.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 na takie utwardzenie to bylejako haldzoik sie nada!!! Mea: a masz jakies namiary na taki kamien? najlepiej z transportem thx Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 09.10.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 My także chętni jesteśmy na ziemię, może być nawet piasek z gruntu rodzimego, w dużych ilościach, w Rybniku Niewiadomiu (Ul Racławicka/Zygmunta Starego skrzyżowanie) no niech mnie....widzę że mam sąsiadkę i to bliższą niż Pati (sporo bliższą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 09.10.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 no niech mnie....widzę że mam sąsiadkę i to bliższą niż Pati (sporo bliższą) o, to miłe mieć forumowicza za sąsiada:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twboss 09.10.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 My także chętni jesteśmy na ziemię, może być nawet piasek z gruntu rodzimego, w dużych ilościach, w Rybniku Niewiadomiu (Ul Racławicka/Zygmunta Starego skrzyżowanie) Kurcze ja mam masę z wykopu i to niedaleko Ciebie tylko nie wiem ile go wykorzystam stąd dziś nie mogę zadecydować ale będe pamiętał jak zasypiemy fundamenty to będzie coś wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy777 09.10.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 My także chętni jesteśmy na ziemię, może być nawet piasek z gruntu rodzimego, w dużych ilościach, w Rybniku Niewiadomiu (Ul Racławicka/Zygmunta Starego skrzyżowanie) Ja również mam ziemię z wykopów do wzięcia od zaraz (Rydułtowy) po bliższe informacje proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.10.2012 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Już wiem,że ten jedyny "dom naturalny"w Rybniku jest właśnie na Jaśminowej.Charakterystyczny bardzo. Mea Ty to masz zapał z tym rowerem.Codziennie śmigasz?? Nawet w takie zimno jak dzisiaj? wbrew temu co ci sie zdaje ja jednak jestem w miare normalna ... do pelnej normalnosci to moze jeszcze troche brakuje ale ponizej 15 na rower nie siadam chyba ze na orbitreka w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 10.10.2012 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 o, to miłe mieć forumowicza za sąsiada:D jeśli mogę spytać kto wam będzie robił tego szkieleta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 10.10.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Mea: a masz jakies namiary na taki kamien? najlepiej z transportem thx Wojtek Spróbuj też tu: 503 588 227 Szary kamień z transportem, nie wiem dokładnie ile kosztuje, ale niedrogo, bo trochę tego braliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiu84r 10.10.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Mam pytanie gdzie w Rybniku lub okolicy można nabyć najtaniej parapety wewnętrzne z konglomeratu, w sumie to wszędzie są one od jednego producenta, ale różnice dosyś spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenaa83 10.10.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Witam kochani potrzebuję namiary na stolarza,który zrobi solidne schody dębowe.Jestem też na etapie projektu kuchni i bardzo proszę też o polecenie solidnego studia kuchennego lub stolarza.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 10.10.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 schody - Karol Mrozek 692542824 (na pewno Gabrysia też go poleci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenaa83 10.10.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 schody - Karol Mrozek 692542824 (na pewno Gabrysia też go poleci ) Dziękuję bdan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 10.10.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 jeśli mogę spytać kto wam będzie robił tego szkieleta ?? IBUD z Goczalkowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 10.10.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Kurcze ja mam masę z wykopu i to niedaleko Ciebie tylko nie wiem ile go wykorzystam stąd dziś nie mogę zadecydować ale będe pamiętał jak zasypiemy fundamenty to będzie coś wiadomo. z góry dzięki, w takim razie czekam na informacje jak już będzie wiadomo ze coś zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.10.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Mam pytanie gdzie w Rybniku lub okolicy można nabyć najtaniej parapety wewnętrzne z konglomeratu, w sumie to wszędzie są one od jednego producenta, ale różnice dosyś spore. ja najtaniej dostalam w handlobudzie bo mialam u nich duze rabaty ... dobra cene ma tez kamieniarz w wodzislawiu - kowalski na wlocie z rybnika za skrz z chrobrego po lewej ... tanio mi tez policzyl oknoplast ale ich od jakiegos czasu juz nie polecam bo odkad szefostwo dalo D to sie tam sypie strasznie a pani NN siedzacej w biurze nie ufam ni cholery ... Witam kochani potrzebuję namiary na stolarza,który zrobi solidne schody dębowe.Jestem też na etapie projektu kuchni i bardzo proszę też o polecenie solidnego studia kuchennego lub stolarza.Pozdrawiam:) co do schodow to z czystym sumieniem polecam goscia z klecznej - u nas robil i u moich przyjaciol i schody sa lux torpeda a znacznie taniej niz polecany wyzej pan Karol ale jego tez moge polecic bo widzialam jego dziela ale u niego sie czeeeeekaaaaaa http://www.meble-skolek.pl/schody.html co do mebli kuchennych to przede wszystkim polecam pawla grosmana http://www.meblegrosman.pl/kuchnie.html sa tam zdjecia mojej kuchni /taka charakterystyczna z czerwonym recznikiem i mojej siostry /mikrokuchnia ale rewelacyjnie zrobiona zdjecia 51 i 52/ skolek ponoc tez robi fajne meble ale nie wiem jak cenowo ... aczkolwiek pawel ostatnio poszalal z cenami wiec warto popytac u kilku osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 10.10.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ahoj poleccie jakies drewno do kominka bo juz mnie te czorne szyby dobijaja i najlepiej jakie (teraz mam chyba dab dlugo sie pali ,ale mokre i wiadomo co z szyba) co nie zmienia faktu ze ogien w domu bajera BTW Mea ano sie Pawelek rozpasal z cenami , ale to twoja wina (no i moja tez) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 10.10.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ahoj poleccie jakies drewno do kominka bo juz mnie te czorne szyby dobijaja i najlepiej jakie (teraz mam chyba dab dlugo sie pali ,ale mokre i wiadomo co z szyba) co nie zmienia faktu ze ogien w domu bajera BTW Mea ano sie Pawelek rozpasal z cenami , ale to twoja wina (no i moja tez) poczytaj o paleniu od góry - powinno pomóc... inna sprawa, że jak masz mokre, to niewiele pomoże chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanka11 11.10.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Witajcie! Potrzebuję namiary na inspektora nadzoru inwestorskiego dla sieci wodociągowej ze względu na występowanie szkód górniczych. Będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 11.10.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Witam, jeśli ktoś potrzebuje pomocy w sprawie zwrotu VAT za materiały budowlane to służę pomocą. Zostały już niecałe 3 miesiące tego roku na złożenie dokumentów do US. Przy PnB można otrzymać ok. 30 tyś zwrotu, kwota ta jest wolna od podatku. Więcej informacji na priv. Cieplutko pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts