Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Gość adiqq
My także chętni jesteśmy na ziemię, może być nawet piasek z gruntu rodzimego, w dużych ilościach, w Rybniku Niewiadomiu (Ul Racławicka/Zygmunta Starego skrzyżowanie)

no niech mnie....widzę że mam sąsiadkę i to bliższą niż Pati (sporo bliższą) :D

My także chętni jesteśmy na ziemię, może być nawet piasek z gruntu rodzimego, w dużych ilościach, w Rybniku Niewiadomiu (Ul Racławicka/Zygmunta Starego skrzyżowanie)

Kurcze ja mam masę z wykopu i to niedaleko Ciebie tylko nie wiem ile go wykorzystam stąd dziś nie mogę zadecydować ale będe pamiętał jak zasypiemy fundamenty to będzie coś wiadomo.

Już wiem,że ten jedyny "dom naturalny"w Rybniku jest właśnie na Jaśminowej.Charakterystyczny bardzo.

Mea Ty to masz zapał z tym rowerem.Codziennie śmigasz?? Nawet w takie zimno jak dzisiaj?

wbrew temu co ci sie zdaje ja jednak jestem w miare normalna :) ... do pelnej normalnosci to moze jeszcze troche brakuje ale ponizej 15 na rower nie siadam :) chyba ze na orbitreka w sypialni :)

Mam pytanie gdzie w Rybniku lub okolicy można nabyć najtaniej parapety wewnętrzne z konglomeratu, w sumie to wszędzie są one od jednego producenta, ale różnice dosyś spore.

ja najtaniej dostalam w handlobudzie bo mialam u nich duze rabaty ... dobra cene ma tez kamieniarz w wodzislawiu - kowalski na wlocie z rybnika za skrz z chrobrego po lewej ... tanio mi tez policzyl oknoplast ale ich od jakiegos czasu juz nie polecam bo odkad szefostwo dalo D to sie tam sypie strasznie a pani NN siedzacej w biurze nie ufam ni cholery ...

Witam kochani potrzebuję namiary na stolarza,który zrobi solidne schody dębowe.Jestem też na etapie projektu kuchni i bardzo proszę też o polecenie solidnego studia kuchennego lub stolarza.Pozdrawiam:)

co do schodow to z czystym sumieniem polecam goscia z klecznej - u nas robil i u moich przyjaciol i schody sa lux torpeda a znacznie taniej niz polecany wyzej pan Karol :) ale jego tez moge polecic bo widzialam jego dziela :) ale u niego sie czeeeeekaaaaaa

http://www.meble-skolek.pl/schody.html

co do mebli kuchennych to przede wszystkim polecam pawla grosmana

http://www.meblegrosman.pl/kuchnie.html

sa tam zdjecia mojej kuchni /taka charakterystyczna z czerwonym recznikiem :) i mojej siostry /mikrokuchnia ale rewelacyjnie zrobiona :) zdjecia 51 i 52/

skolek ponoc tez robi fajne meble ale nie wiem jak cenowo ... aczkolwiek pawel ostatnio poszalal z cenami wiec warto popytac u kilku osob :)

Gość adiqq
Ahoj poleccie jakies drewno do kominka bo juz mnie te czorne szyby dobijaja i najlepiej jakie (teraz mam chyba dab dlugo sie pali ,ale mokre i wiadomo co z szyba) co nie zmienia faktu ze ogien w domu bajera ;) BTW Mea ano sie Pawelek rozpasal z cenami , ale to twoja wina (no i moja tez)

poczytaj o paleniu od góry - powinno pomóc...

inna sprawa, że jak masz mokre, to niewiele pomoże chyba...

Witam,

jeśli ktoś potrzebuje pomocy w sprawie zwrotu VAT za materiały budowlane to służę pomocą. Zostały już niecałe 3 miesiące tego roku na złożenie dokumentów do US. Przy PnB można otrzymać ok. 30 tyś zwrotu, kwota ta jest wolna od podatku. Więcej informacji na priv.

Cieplutko pozdrawiam:)