Stuntmar 23.10.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Czy ktoś z Was montował u siebie POŚ? Ja jeszcze nie ale w poniedziałek mam odebrac projekt ze zgloszenia w UM Rybnik. I jak tylko to dostane zamawiam materialy i rozpoczynam montaż A co potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doti90 23.10.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Oczywiście że się sprawdzają ludzie dużo o tym piszą na FM. My mamy zwykłe panele ale podkład specjalnie na podłogówkę (taki z dziurkami ) Świetnie no to mogę spokojnie zakładać podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art_83 23.10.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ja jeszcze nie ale w poniedziałek mam odebrac projekt ze zgloszenia w UM Rybnik. I jak tylko to dostane zamawiam materialy i rozpoczynam montaż A co potrzebujesz? W pierwszej kolejności to, jaki rodzaj i jakiego producenta polecacie, a później już firmę sprzedającą i montującą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stuntmar 23.10.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Nie moge ci polecic oczyszczalni bo jej jeszcze nie mam ja sie zdecydowalem na polska Delfin Pro MBR (na FM praktycznie zignorowana wiec bardzo malo opini) Instalatora tez nie moge jeszcze polecic bo mi jej nie zamontowali.... Ja to bede montowal metoda polgospodarcza bo mam bardzo zle warunki wodno gruntowe i firmy zwiekszaly ceny za montaz i projekt do niebotycznych kwot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 23.10.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Czy ktoś z Was montował u siebie POŚ? My robiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 23.10.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Oczywiście że się sprawdzają ludzie dużo o tym piszą na FM. My mamy zwykłe panele ale podkład specjalnie na podłogówkę (taki z dziurkami ) My mamy tak samo niestety nie wiem czy działa bo jeszcze nie odpalaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 23.10.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 ja mam w salonie panele i kafle - na kaflach zdecydowanie lepiej czuc cieplo w nogi ale panele sa za to na zimno znacznie przyjemniejsze ... u tesciowej sa same panele na podlogowce i swietnie sie sprawdzaja ... podobnie w przedpokoju na pietrze /a tam jest naprawde raptem kilka petelek w drodze do lazienki !! ale nic wiecej nie trzeba naprawde !! mam panele 8mm bez wodotryskow a u gory nawet podklad niespecjalnie dostosowany /zielona pelna 3mm pianke z arbitonu/ na dole dalam juz arbiton thermo /2mm z dziurkami specjalnie do podlogowki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.10.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam, Mam pytanie czy ktoś może ma u siebie zrobione ogrzewanie ścienne? Jak się to sprawdza? Szukam rozwiazania ogrzewania u siebie na górze gdzie mam dość niskie skosy.... Chciałam ogrzewanie podłogowe, ale to wiaże się z kładzeniem płytek które lepiej przewodza ciepło, co nie do końca się sprawdzi w pokoju dziecięcym... Dajac grzejnik znowu będzie strata miejsca na ścianie gdzie można ewentualnie postawić biurko... Możecie coś doradzić? Moja dekoratorka wnętrz ma w sypialni na jednej ścianie ogrzewanie ścienne. Świetnie się sprawdza, są bardzo zadowoleni. Podam Ci stronkę, tam jest telefon - możesz do niej zawsze zadzwonić, bo to sympatyczna dziouszka. http://www.s1dekor.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 24.10.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Czy ktoś z Was montował u siebie POŚ? U mnie w poniedziałek wjeżdża ekipa z Trzebini jak chcesz to możesz wpaść i się dogadać. Długo szukałem ,porównując te same oczyszczalnie to z nimi wyjdzie ok 6 tyś u naszych ok 9 tyś Sam zamawiałem koparkę i 12 t żwiru na dany dzień,robią od 8 rano i mają się uporać w jeden dzień. Jak wyjdzie zobaczymy.Mam wolne to ich dopilnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 24.10.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Doti90Działam w domku, podłogówka, na to deski dębowe (2cm grubości, długości różne max 1,5-2m, klejone do podłoża).W największą szczelinę między deskami jaką udało mi się znaleźć to 2mm na środku pokoju.Funkcjonuje to normalnie, chodzimy i pracujemy bez obuwia. Na parterze są kafle.Kafle są zdecydowanie cieplejsze, ale to bardziej kwestia braku regulatorów i elektrozaworów w rozdzielaczu. Słowem, nie jesteś skazana tylko na kafle i/lub grzejniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 24.10.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 My mamy podłogówkę w całym domu i na parterze i na poddaszu; oczywiście, że na płytkach czuć ciepło bardziej, ale panele wcale nie są zimne i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 24.10.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Czy ktos wie gdzie w okolicy mozna kupic parapety zewnetrzne ze stali pod kolor okien? znalazlam na necie firme z swietokrzyskiego, ktora robi takie parapety w kolorze winchester ale moze w okolicy tez gdzies robia?? Ma ktos jakies informacje w tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art_83 24.10.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 My robiliśmy U mnie w poniedziałek wjeżdża ekipa z Trzebini jak chcesz to możesz wpaść i się dogadać. Długo szukałem ,porównując te same oczyszczalnie to z nimi wyjdzie ok 6 tyś u naszych ok 9 tyś Sam zamawiałem koparkę i 12 t żwiru na dany dzień,robią od 8 rano i mają się uporać w jeden dzień. Jak wyjdzie zobaczymy.Mam wolne to ich dopilnuję. Dzięki za zaproszenie ale niestety praca nie pozwala mi podjechać w poniedziałek. Jednak jeśli to nie problem to prosiłbym o dane kontatowe firmy (tu lub prv) Jakie modele wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.10.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Czy ktos wie gdzie w okolicy mozna kupic parapety zewnetrzne ze stali pod kolor okien? znalazlam na necie firme z swietokrzyskiego, ktora robi takie parapety w kolorze winchester ale moze w okolicy tez gdzies robia?? Ma ktos jakies informacje w tym kierunku? juz pisalam kilka stron po tyle - w handlobudzie przycinaja z blachy plaskiej na zamowienie tanio i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.10.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 acha znajomi maja na zbyciu pobudowlana betoniarke ... jak ktos bylby zainteresowany to dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.10.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 wspomniana betoniarka http://allegro.pl/show_item.php?item=2740807814&fb_source=message jak by ktos byl zainteresowany to mozna ja wziac z Żor i napewno poza allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 25.10.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Oczywiście że się sprawdzają ludzie dużo o tym piszą na FM. My mamy zwykłe panele ale podkład specjalnie na podłogówkę (taki z dziurkami ) Madzia -> Ty polecalas p. Mirka do wylewek nie? Dalej jesteś zadowolona? Zamówiłem go sobie na najbliższy wtorek do wylewek na poddaszu, ciekaw jestem jak to zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 25.10.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Czy ktos wie gdzie w okolicy mozna kupic parapety zewnetrzne ze stali pod kolor okien? znalazlam na necie firme z swietokrzyskiego, ktora robi takie parapety w kolorze winchester ale moze w okolicy tez gdzies robia?? Ma ktos jakies informacje w tym kierunku? Zawsze możesz pomalować. Odkąd kupiłem sobie pistolet lakierniczy to wszystko sam pokolei maluje - wychodzi "jak fabryka" Nawet sobie Toyote malnąłem metalikiem i efekt jak od lakiernika Farba na parapety w domu to z 50 pln będzie kosztować maksymalnie i dobór z palety RAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 25.10.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Zawsze możesz pomalować. Odkąd kupiłem sobie pistolet lakierniczy to wszystko sam pokolei maluje - wychodzi "jak fabryka" Nawet sobie Toyote malnąłem metalikiem i efekt jak od lakiernika Farba na parapety w domu to z 50 pln będzie kosztować maksymalnie i dobór z palety RAL No tylko, że wzoru drewna raczej sobie pistoletem nie namaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 25.10.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Kochani, mam prośbę- kto ma otwartą kuchnię i mógłby wrzucić fotki ponieważ powstał dylemat, czy postawić ścianki działowe miedzy kuchnią a salonem, czy też zostawić pustą przestrzeń. Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić i mam nadzieję, ze ktoś podrzuci jakiś pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts