daggulka 07.09.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 ok, dobra dobra.... żadnych podrób marki china .... niech se chopoki kupują w swojej hurtowni a tu już piątek..... za 2 godzinki weekend całą gębą ... a tu pogoda do d.... i co tu robić przez 2 taki dni ...są 2 opcje : albo jeść albo pić pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.09.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 jest jeszcze sex.... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 jasne, ale nie jak sie ma dwóję dzieci w domu...którym się nudzi i co 2 minuty wołają : "mamo....a Kasia to" .... "mamo....a Kamila tamto" tak to właśnie jest z tymi dzieciami pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 07.09.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Zostaje jeszcze tulanie się z dzieciakami Ja taka spragniona przytulania z dzieckami bo od rana do wieczora w pracy siedzę... . Nawet nie wiem kiedy ten starszy zaczął na randki chadzać Daggulka, a Ty chyba zresztą też całymi dniami w pracy siedzisz, że nie wspomnę o reszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam po dluzszej przerwie Z czego robicie sufit na poddaszu, KG, abo cos innego. Fermacell Montowales na laty drewniane czy na konstrukcje stalowa? stalowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.09.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 dzieci do babcie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Graszka.... Ty mi ino nie mów o randkach....do mojej starszej jutro przyjeżdża chłopak z Warszawy ....w szoku jestem ...toć ona ma dopiero 14 lat ... Twój starszy to już może chodzić.... fajny zresztą z niego chłopak więc co sie dziwisz że się dziołchy uganiają A co do pracy, to.... hm...ostatnio se jak to ująć ...zleksza light pracę traktuję ... robić mi się nie chce.... odkąd mam autko to tylko jeżdżę, załatwiam, płacę... ... w pracy jak jestem to pół dniówki na necie siedzę i negocjuję ceny ...a drugie pół pracuję pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 07.09.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Mój młodszy syn tak się po wakacjach stęsknił za naszym mieszkankiem, że popisał całe ściany długopisem w każdym z pokoi ( 2 letnie tapety u mamy ). Doszliśmy z mężem do wniosku, że jak się wyprowadzimy ( oczywiście jak się wybudujemy kiedyś), to najpierw generalny remont u mamy . Mały Pisacco nam rośnie...... a może ktoś chętny na oryginalny fresk na ścianach po taniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Nie , dzieki....ja też to przeżyłam... dwa razy bo dwie córki pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 07.09.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Graszka.... Ty mi ino nie mów o randkach....do mojej starszej jutro przyjeżdża chłopak z Warszawy ....w szoku jestem ...toć ona ma dopiero 14 lat ... Twój starszy to już może chodzić.... fajny zresztą z niego chłopak więc co sie dziwisz że się dziołchy uganiają A co do pracy, to.... hm...ostatnio se jak to ująć ...zleksza light pracę traktuję ... robić mi się nie chce.... odkąd mam autko to tylko jeżdżę, załatwiam, płacę... ... w pracy jak jestem to pół dniówki na necie siedzę i negocjuję ceny ...a drugie pół pracuję pozdrawiam, smoczyca Daggulka, gdybyś mieszkała w Gliwicach to miałabym podejrzenia, że mój starszy syn jeździ do Twojej córuni, bo jego - że tak powiem dziewczyna ()(*&^%$- też ma 14 lat....... Wcale nie mówię, że bym się nie cieszyła, ale kurcze, przecież ja mam 18 lat a mój syn na zolyty jeździ ..... A co do pracy to..........dzisiaj mam wyjątkowo seksualne podejście do pracy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 No tak, Graszka...przeca my zawsze młode i piękne... tylko nasze dzieci się starzeją.... MY nie Nie , to na pewno nie twój syn... tamten był też tydzień temu ...poznałabym przeca Twojego syna pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 dobra, lecę ...muszę na zakupy....jutro ide pooglądać nowego dzidziusia mojej koleżanki....trza coś kupić małemu pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.09.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam, szczególnie wszystkie 18 latki z naszej grupy. Muszę też trochę ponarzekać. Zabrakło nam dwóch dni, żeby skończyć malowanie domu z zewnątrz i ....szlag mnie trafia. Jutro u nas festyn z okazji dnia Energetyka a tu taka pogoda W domu atmosfera grobowa. Ola przeliczyła się z siłami w temacie przecięcia pępowiny ze swoją przyjaciółką od przedszkola i cierpi. W tej nowej szoke nic jej się nie podoba, bo nie ma tam Hani/ tej przyjaciółki/ Małgosia za to wszystko ma w Krakowie załatwione łącznie z mieszkaniem a ja kurcze nie mogę się pogodzić z faktem, ze tracę pierwsze dziecko, bo teraz to już tylko gościem w domu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.09.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Edzia coby stan był utrzymany trza zrobić nowe dziecię Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 07.09.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dzień Dobry EDZIU O tak, tak Sebuś, masz rację. Edziu posłuchaj rady i bierz przykład z Sebusia A akurat przy tej robocie to sama radość Mój starszy syn jak się dowiedział, że Gosia jest na UJ - ocie to aż się pokłonił i oczywiście kazał przekazać gratulacje . A co do rozłąki to wcale się Oli nie dziwię. Bidulka. Matys jest facetem a też widzę, że ckno mu do przyjaciół. Cóż takie jest życie. Niestety. Ale póki co przerażony jest tym, że na dzień dobry nauczyciele mówią o maturze rozszerzonej. W pierwszej klasie ! Dla mnie to również nie do pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Edzia...nic się nie martw... Oli na pewno przejdzie.... w końcu to ciężki okres dla niej.... musi minąć trochę czasu , a co do Małgosi....no cóż...taka kolej rzeczy i nic nie poradzisz.... swoją rolę już w większej części spełniłaś...wychowałaś obie córy na mądre i inteligentne panny....teraz czas na to, żeby Ola sama spróbowałą swoich sił....jedyne co możesz to ją wspierać w jej decyzjach a tak w ogóle to czy Wam też tak zimno jak mi pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 07.09.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 aja chiałam się z Wami podzielić nowinką, taką,że spodziewam się 2 -go potomka termin mam na 2.05.2008. Jak pomyślę teraz o budowie to ciarki mnie przechodzą..jak my damy ze wszystkim rade!!!! do tego ten deszcz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Sarnaa...no to gratulacje wielkie ... nic się nie martw...na pewno dacie radę ...takie sytuacje wzmagają determinację... czyli krótko mówiąc dają kopa-powera pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 08.09.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 aja chiałam się z Wami podzielić nowinką, taką,że spodziewam się 2 -go potomka termin mam na 2.05.2008. Jak pomyślę teraz o budowie to ciarki mnie przechodzą..jak my damy ze wszystkim rade!!!! do tego ten deszcz..... Sarnaaa ! Wielkie gratulacje i przychylam się do słów Daggulki . Ciąża dodaje powera niesamowitego. Ja, np. do ostatniego dnia ciąży ( dwa latka temu , także na bieżąco) chodziłam do pracy a pracowałam za trzech ! Aż mi się wszyscy dziwili skąd mam tyle siły. Dasz radę, nic się nie martw kobito. Zyczę zdrówka Wam obojgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 08.09.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 witam wszystkich po bardzo udanym i gorrrącym urlopie sarna gratulacje kobito - kobiety w stanie błogosławionym mają 2x więcej siły i tyle samo deteminacji w załatwianiu wszelkich spraw - także budowa będzie szła Wam piorunem pogoda dziś piękna więc moje chopy od 10.00 deskują - w końcu coś sie ruszyło po 3 dniach przestoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts