akwarysta 09.09.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Pozdrawiam Was serdecznie. Dorwałam się na minut 5 do kompa. Tpsa nie chce mi netu podłączyc mimo, że są wolne porty.....Jakis baran wpisłą , że nie ma warunków technicznych - nie wiadomo kto - i wszyscy zastanawiają się jak to odkręcic. Rany ! Wydawało mi się, że w tej firmir coś się zmieniło, ale nic - beton - czerwony! Szukam kogos do zrobienia podbitki.Jeśli macie na miary - dajcie na priv. Dziękuję.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.09.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Cześć, Akwarystka Noż kurcze.... z tymi monopolistami to tak jest....robią se co chcą A jeśli chodzi o podbitkę... mam moich majstrów...ale to moje okolice ...więc raczej nie będa chcieli taki kawał naginać....50km . Ludziska....i zaś poniedziałek kafka http://www.dobrekawy.pl/images/4.jpg pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 10.09.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Cześć, Akwarystka Noż kurcze.... z tymi monopolistami to tak jest....robią se co chcą A jeśli chodzi o podbitkę... mam moich majstrów...ale to moje okolice ...więc raczej nie będa chcieli taki kawał naginać....50km . Ludziska....i zaś poniedziałek kafka http://www.dobrekawy.pl/images/4.jpg pozdrawiam, smoczyca ojoj bez mleczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.09.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Cześć, Akwarystka Noż kurcze.... z tymi monopolistami to tak jest....robią se co chcą A jeśli chodzi o podbitkę... mam moich majstrów...ale to moje okolice ...więc raczej nie będa chcieli taki kawał naginać....50km . Ludziska....i zaś poniedziałek kafka http://www.dobrekawy.pl/images/4.jpg pozdrawiam, smoczyca ojoj bez mleczka? Kurcze, nie pomyślałam... a tu krowy pod ręką niet pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.09.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 ozeszzzzzzz ............ znowu deszcz daggulka ja to dzis wlasnie se taka czarna wypiła, zeby mnie moze mocniej kopnela do roboty ehhhhhhhhh jak sobie wspomne pogode z wrzesnia zeszlego roku ...... trzy dzionki nie zagladałam, a tu takie rzeczy...... dzieci będą sie rodzic...... randki jakies się urzadzają rozstania studia szkoła matko !!! wszystkim zycze wytrwalosci i pogody ducha w te zakichaną pogode Graszka ty wiesz ja bede chyba brac drugi kredyt musze mamie jakos te chalupe odnowic te moje zbóje, a zwlaszcza ten najmniejszy szkodnik strasznie narozrabiał rety co to bedzie w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Cześć, Akwarystka Noż kurcze.... z tymi monopolistami to tak jest....robią se co chcą A jeśli chodzi o podbitkę... mam moich majstrów...ale to moje okolice ...więc raczej nie będa chcieli taki kawał naginać....50km . Ludziska....i zaś poniedziałek kafka http://www.dobrekawy.pl/images/4.jpg pozdrawiam, smoczyca ojoj bez mleczka? bo to dla mnie ...........chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.09.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 hej jamles kto Cię ocieplał? i czy jesteś zadowolniony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 hej jamles kto Cię ocieplał? i czy jesteś zadowolniony ? mnie Ytong i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 10.09.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Dzień dobry wszystkim Zapraszam na popołudniową kawkę - z mleczkiem http://images25.fotosik.pl/48/a83e0809761c879e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.09.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Cześć, Graszka...sorki ...bardzo chętnie bym wypiła, ale lecę po moją młodsza latorośl do przedszkola właśnie.... może potem pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 10.09.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 a ja chętnie się napiję bo to moja ulubiona będzie to już 2 capu dziś ale co tam....apetycznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.09.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Jako że te babeczki yno ta kawa i kawa to jo proponuja z rana wespomnienie lata se sieknyć http://www.lifestylefood.com.au/content/recipes/pictures/Mixing-mojito.jpg Pozdrowiom slonecznie ze zabłoconego podkarpacia. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 heloł Sebo to ja sie poczestuje moze chociaz zdrowo zaczne dzien ale tak mnie juz #$%^&* ta pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 cześć .... kurrrrde....mnie też ta pogoda dobija .... przeziębiłam się , mam wielki czerwony nos, smarkam i boli mnie gradło ...norrrmalnie porażka, buuuuu....niech mnie ktos psytuli pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 11.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 cześć .... kurrrrde....mnie też ta pogoda dobija .... przeziębiłam się , mam wielki czerwony nos, smarkam i boli mnie gradło ...norrrmalnie porażka, buuuuu....niech mnie ktos psytuli pozdrawiam, smoczyca Daggulka, jako, że ja też przeziębiona to proponuję wzmocnić się czymś mocniejszym zamiast kawki. Ale odmiany może herbatka z prądem ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 11.09.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Jako że te babeczki yno ta kawa i kawa to jo proponuja z rana wespomnienie lata se sieknyć http://www.lifestylefood.com.au/content/recipes/pictures/Mixing-mojito.jpg Pozdrowiom slonecznie ze zabłoconego podkarpacia. Sebo8877 Sebuś, napitek wygląda apetycznie..........a to przeźroczyste to może zmrożona ognista woda..... ? bo na przeziębienie byłaby w sam raz. Daggulka, co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 11.09.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 heloł Sebo to ja sie poczestuje moze chociaz zdrowo zaczne dzien ale tak mnie juz #$%^&* ta pogoda uśmiechnij się. jutro będzie lepiej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 11.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 .....a słyszeliście, że Polmos Białystok wypuścił na rynek nowy rodzaj alkoholu zwany :ZIOBRÓWKA , czyli słaby adwokat na kaczych jajach......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 ...to ja tą ziobrówkę ....to tak...chętnie pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.09.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam, dziś pogoda barowa, w związku z tym na obudzenie ...możecie sobie wybrać ...dla mnie ten biały http://poznan.cityinfo.pl/upload/zalacznik_3979_Drinki.jpg pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts