adakor3478 26.01.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Witajcie, Mam prośbę o opinię na temat cen wykończenia ścian. Na ścianach jest położony tynk gipsowy Kanuf DIament.1. giposwanie (wyrównanie tynków) - 12 zł za m22. malowanie - 9 zł za m2 i jeszcze prośba o to ile dajecie za położenie płytek podłogowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.01.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 2. malowanie - 9 zł za m2 No to dzisiaj oszczędziłem prawie 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amian3 26.01.2013 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Arturo co z ta oferta dostałeś maila?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pterus 27.01.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam Wszystkich. Jestem nowy na tym forum i też prowadzę zmagania z budową wymarzonego domu. Jestem na etapie zalanego stropu nad parterem ale od wiosny cd.. Dlatego mam kilka pytań dotyczących poleceń fachowców. Jeśli możecie kogoś polecić to będę wdzięczny. A mianowicie poszukuję ekipę od przyłączy wodno-kanalizacyjnych, ekipy do dachu oraz kogoś od kominów systemowych. Za wszystkie sugestie z góry dziękuję. Jak dotąd wszystko robiliśmy sami bo niestety bez kredytu to każdy grosik się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 27.01.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam Wszystkich. Jestem nowy na tym forum i też prowadzę zmagania z budową wymarzonego domu. Jestem na etapie zalanego stropu nad parterem ale od wiosny cd.. Dlatego mam kilka pytań dotyczących poleceń fachowców. Jeśli możecie kogoś polecić to będę wdzięczny. A mianowicie poszukuję ekipę od przyłączy wodno-kanalizacyjnych, ekipy do dachu oraz kogoś od kominów systemowych. Za wszystkie sugestie z góry dziękuję. Jak dotąd wszystko robiliśmy sami bo niestety bez kredytu to każdy grosik się liczy. Co do dachu moge polecic moja ekipe budowlana. Sa calkiem tani i solidni. Firma Dom z Zor. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pterus 27.01.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Dzięki. A powodzenie na pewno się przyda bo powoli wychodzę z siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milenka2222 27.01.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam wszystkich czy mógłby ktoś polecić firmę do wylewek?? Ale taką sprawdzoną i w miarę tanią Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.01.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witajcie, Mam prośbę o opinię na temat cen wykończenia ścian. Na ścianach jest położony tynk gipsowy Kanuf DIament. 1. giposwanie (wyrównanie tynków) - 12 zł za m2 GRATIS! Powinna to poprawic w ramach gwarancji firma ktora te rynki robila. Tynk gipsowy i jeszcze go gipsowac (miekka gladzia!?) i wyrownywac za drugie tyle co ten tynk jest wart? To jakies jaja sa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.01.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Arturo co z ta oferta dostałeś maila?? Wysłałem maila GRATIS! Powinna to poprawic w ramach gwarancji firma ktora te rynki robila. Tynk gipsowy i jeszcze go gipsowac (miekka gladzia!?) i wyrownywac za drugie tyle co ten tynk jest wart? To jakies jaja sa! Potwierdzam,też mam Diamanta i nie trzeba go niczym pokrywać,jest gładki pod malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 27.01.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 arturo, masz już ściany pomalowane?ja w połowie domu mam gładzie i różnica jest wyraźna, mimo że wszyscy byli zachwyceni moimi tynkami. Gipsowe ściany są niby gotowe pod malowanie ale idealnie jest dopiero po gładzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.01.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 arturo, masz już ściany pomalowane? ja w połowie domu mam gładzie i różnica jest wyraźna, mimo że wszyscy byli zachwyceni moimi tynkami. Gipsowe ściany są niby gotowe pod malowanie ale idealnie jest dopiero po gładzi. Narazie pomalowałem całość farbą podkładową i nie widzę zastrzeżeń. Oczywiście jest parę miejsc gdzie widać jakieś barachło czy nierówność ale nie kwalifikujące się do położenia gładzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 27.01.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam wszystkich czy mógłby ktoś polecić firmę do wylewek?? Ale taką sprawdzoną i w miarę tanią Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi. polecam ekipe z Zywca, wzieli nam bardzo malo i bardzo szybko sie uwineli. 300m2 w jeden dzien jesli chcesz namiary to na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 28.01.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Witam wszystkich czy mógłby ktoś polecić firmę do wylewek?? Ale taką sprawdzoną i w miarę tanią Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi. Polecam swoją ekipę - robili też u rutinków - Pan Mirek tel. 691 341 698 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelaaax 28.01.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Korzystał ktoś z usług firmy putz-expres z rybnika? chodzi mi o tynki i wylewki?Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 28.01.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 wiem ze Pawel - moj stolarz robil drukowane lakobele miedzy szafki !! mozesz zadzwonic ile by ci policzyl ... a plyte masz indukcyjna czy gazowa ?? jak gazowa to lakobel raczej odpada!!! Podeślij mi namiar telefon mail czy coś takiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 28.01.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Czy ktoś jeszcze ma namiary na kogoś taniego od szyby hartowanej , panel szklany ( nie wiem jak dokładnie sie to nazywa) miedzy meble kuchenne Podeślijcie jakies namiary .Potrzebuje na wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78 28.01.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Czy ktoś jeszcze ma namiary na kogoś taniego od szyby hartowanej , panel szklany ( nie wiem jak dokładnie sie to nazywa) miedzy meble kuchenne Podeślijcie jakies namiary .Potrzebuje na wczoraj. Witam Ja szybe hartowana kolorowa z otworami na gniazdka kupowalem u szklarza w Rybniku na wodzislawskiej. Ceny niestety nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 28.01.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 możecie polecić gdzie dostane w okolicy w miare tanie deski podłodowe??i kogoś do montażu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.01.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Podeślij mi namiar telefon mail czy coś takiego . http://www.meblegrosman.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montenegro 28.01.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Witam Czy możecie polecić jakąś sprawdzoną ekipę budowlaną ? Szukamy kogoś kto zbuduje dom od fundamentów aż po dach.My dotarliśmy między innymi do ekipy Pana Artura Szwedy z Wodzisławia ,czy ktoś korzystał z ich usług ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts