Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

Dzięki za miłe słowa otuchy :D

Nie dopuszczam myśli, ze może być źle, choć sprawa poważna. Jestem nastawiona, ze musi być dobrze a nawet lepiej, bo teraz fatalnie się czuję.

Jeszcze tylko dwie godzinki i wyruszam, grzecznie tu proszę na forum się zachowywać moje drogie dzieci :wink: :D

pozdrawiam

Edzia

Tak jest EDZIU !!!:D

Jedź spokojnie i się relaksuj a ja, jako starszyzna na tym topiku, dopilnuję, żeby wszyscy byli grzeczni :wink:

Eeee.. co to za starszyzna z rocznika 1970 ;-)

EDZIA - trzymam kciuki. Wszystko z pewnością pójdzie dobrze. Też kiedyś wylądowałem na stole operacyjnym i wszystko skończyło się bez najmniejszych komplikacji.

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Piejar dzięki.

No i przy okazji gratuluję przeprowadzki :D

Trzymajcie kciuki, zebym się wreszcie odważyła pójść na konsultacje, :oops: :oops: :oops: , chirurdzy skończyli strajkować a ja nie mogę się wybrać.

Ale Wam zazdroszczę taka słoneczna sobota się zapowiada, tyle można przy domu zrobić :D

Graszka dzięki - starszyzno - już jestem spokojna :D

EDZIA - trzymam kciuki. Wszystko z pewnością pójdzie dobrze. Też kiedyś wylądowałem na stole operacyjnym i wszystko skończyło się bez najmniejszych komplikacji.

czyżby kolega bardziej wiekowy? ;)

Edzia bydzie gut - sie czym kobieto!

A może by my już przestali wiekiem się targować, bo zaroz poczuja się jak staro oma :wink:

Ewelinko - byda sie czymać gylyndra jak popiwkuja u somsiadow

czyżby kolega bardziej wiekowy? ;)

Edzia bydzie gut - sie czym kobieto!

A może by my już przestali wiekiem się targować, bo zaroz poczuja się jak staro oma :wink:

Ewelinko - byda sie czymać gylyndra jak popiwkuja u somsiadow

nie godo sie staro ido doświadczona życiowo :D

No, miało...miało :roll: .... kurcze, zawsze sobie powtarzam "telewizja kłamie" , a i tak łykam jak pelikan i głupia mam nadzieję :lol: .

Właśnie sznupię w necie w poszukiwaniu taniego styropianu pod wylewki... najtańszy znalazłam po 183zł/m3 brutto...czyli netto to by było 150zł :roll: ...nie jest źle :D .

pozdrawiam, smoczyca

Pytanko:czy stary komin wytrzyma palenie w piecu na eko-groszek? Piszą w necie, że wskazane a nawet koniecznie jest zastosowanie wkładów do komina ? Miał ktoś z tym problem?:) Hm... ale tu wszyscy mają nowe domki:)

Bydzie goreć pod wrunkiym że spoiny w tym kuminie sie nie sypoiom. jak sie sypiom to nie czekej yno wsadzj wkłda - statyka bydzie ok - postoi on jeszcze ze 100lot. Opucuj go z zewnątrz i spokonie cie przyzyje..

Co do mojito - to fajnie sie pije ale nikiedy sie ciynszko stowo:)

Co do operacje - Edek nic si enie sztresuj bydzie dobrze - mosz bezmala jeszcze sporo do zrobiynio- acha no i trocha pogody ech Wom przy okazji zalatwiył:)

Co do przerpowadzek - Piejar wielaś wypiył juz flaszek na nowej chałupie?? - wypić bezmala trza tele wiela dzwierzi - mnożąc razy dwa - bo sie zawiyrajom i otiyrajom :wink:

Sebo8877

Witam i pozdrawiam szanownych forumowiczów :D

Wiosną mam zamiar rozpocząć budowę domu. Aktualnie jestem na etapie załatwiania papierków...

Mam pytanie do budujących w Rybniku i okolicach - gdzie zlecaliście wykonanie projektu przyłącza wod-kan? Macie może namiary na projektanta, który zrobi to za mniejszą kasę niż wodociągi?

Witam i pozdrawiam szanownych forumowiczów :D

Wiosną mam zamiar rozpocząć budowę domu. Aktualnie jestem na etapie załatwiania papierków...

Mam pytanie do budujących w Rybniku i okolicach - gdzie zlecaliście wykonanie projektu przyłącza wod-kan? Macie może namiary na projektanta, który zrobi to za mniejszą kasę niż wodociągi?

z tego co pamiętam to w wodociągach wychodzi najtaniej - oni idą "na ilość" w związku z tym ceny mają atrakcyjne

wczytałam sie że Edzie do doktora posłali :roll:

wróciła już?

Edziu zdrówka, zdrówka, zdówka życzę :D

Jestem, jestem.

Wczoraj byłam i trochę mnie wstrząchnęło jak przeczytałam przekaz - 12.11. godz. 6.30 na czczo :( .

Ale po południu spotkałam Graszkę chwilę żeśmy pogadały, dziś rozmawiałam z Akwarystą + Wasze wsparcie tu na forum- już jestem na duchu podniesiona i zdecydowanie mi lepiej :D

pozdrawiam

Edzia.

Oby tylko pogoda dopisała, żeby z wszystkimi koniecznymi pracami do tego czasu się wyrobić :D

wczytałam sie że Edzie do doktora posłali :roll:

wróciła już?

Edziu zdrówka, zdrówka, zdówka życzę :D

Jestem, jestem.

Wczoraj byłam i trochę mnie wstrząchnęło jak przeczytałam przekaz - 12.11. godz. 6.30 na czczo :( .

Ale po południu spotkałam Graszkę chwilę żeśmy pogadały, dziś rozmawiałam z Akwarystą + Wasze wsparcie tu na forum- już jestem na duchu podniesiona i zdecydowanie mi lepiej :D

pozdrawiam

Edzia.

Oby tylko pogoda dopisała, żeby z wszystkimi koniecznymi pracami do tego czasu się wyrobić :D

Dzień dobry wszystkim :)

Po wczorajszej rozmowie z Malmucową i spotkaniu z Edzią poprawił mi się nastrój :) .

Żeby człowiek miał tylko takie prolbemy jak zalane fundamenty i brak dojazdu......

więc, dla poprawy nastroju ( dzisiaj Daggulka się spóźnia, bo pewie kobita ma pełne ręce pracy):

http://images21.fotosik.pl/5/b599298651d26c88.jpg

Dokładnie... mnóstwo pracy i do tego już 2 razy byłam dziś na budowie :o ...kursuję pomiędzy Jastrzębiem i Zebrzydowicami .... Panowie instalatorzy weszli dziś z rurkami :lol: ...robią dziś wodę, kanalizację, Co ....wszystko to co mogą zrobić teraz- przed tynkami i wylewkami.... od poniedziałku będzie rozkładany prąd....a potem przerwa - czekamy na tynki :roll: .

Tak, że wybaczcie mi prosze moją dzisiejszą nieobecność...a to w nagrodę

http://www.strykowski.net/ciasto/ciasto_czekoladowe_zdjecie_ciasta_czekoladowe,_zdjecie_tortu_731.jpg

No i w ogóle to Wam zazdroszczę, że tak blisko siebie mieszkacie...i że możecie na siebie "wpaść" mimochodem :wink: .

Pozdrawiam, smoczyca