Gość adiqq 14.03.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Heh - wyglada ze faktycznie chca Was przymusic do segregacji! Tylko nic nie pisze o karach jak nie bedziesz sortowal tylko wszystko wrzucal do smieci "wspolnych" U nas jest tak ze jak masz zgloszona segregacje, a stwierdza, ze nie segregujesz (bo np butelki sa we "wspolnym" pojemniku) to nakazuja placic jak za smieci niesegregowane.. Moze po prostu trzeba u Was to samo zastosowac kolega już mi doradził, żeby nie składać deklaracji jak nie chcą wpisywać 15zł, a potem jak nie będę segregować, to mi karnie dzwigną na 15zł no ale poczekam jeszcze na odpowiedź z urzędu wojewódzkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAR70 14.03.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nie widziałem nigdzie Awbudu w marketach,aż sprawdze z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturjerzy 14.03.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Poszukuję wykonawcę gelendrów albo jak kto woli balustrady na balkon i schody oraz w dalszej kolejności płotu części frontowej... Może ktoś kogoś polecić z okolic Rybnika Jastrzębia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 14.03.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Postanowiłem jednak przyciemnić te moje schody na taki dokładnie kolorek: http://www.wood2u.co.uk/images/attributes/3143Cognac.jpg.jpg Ciekawe co z tego wyjdzie... W poniedziałek mi wyślą czekam na efekt, bo zapowiada się, że jednak nie będą żółte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Godfather7 14.03.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witam wszystkich, mam pytanko z gatunku ktokolwiek słyszał, ktokolwiek zna: pracownia projektowa Magna Katarzyna Hapak z Orzesza - szukałem opinii o nich ale nigdzie nic nie ma. Może ktoś z Was miał z tą pracownią jakąś styczność i czy warto zlecić im pracę. Szukam oferty na adaptację i zmiany w projekcie i od nich dostałem ofertę. Oferta jest o co najmniej 1/3 tańsza od innych ofert i dlatego pytam czy to nie jest jakaś mina żebym nie marnował czasu i kasy?Z góry serdecznie dziękuję za info:-)Powodzenia dla Wszystkich przy swoich inwestycjach!Pozdr.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 15.03.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Witam wszystkich, mam pytanko z gatunku ktokolwiek słyszał, ktokolwiek zna: pracownia projektowa Magna Katarzyna Hapak z Orzesza - szukałem opinii o nich ale nigdzie nic nie ma. Pozdr. A. firmy nie znam, ale ponieważ nie ma nawet strony internetowej masz jedno wyjście, oprócz czekania na opinie forumowiczów, poprosić panią o zdjęcia realizacji mamy na Śląsku świetnych projektantów, to tylko kwestia w jakim stylu chce się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 15.03.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Poszukuję wykonawcę gelendrów albo jak kto woli balustrady na balkon i schody oraz w dalszej kolejności płotu części frontowej... Może ktoś kogoś polecić z okolic Rybnika Jastrzębia ? zalezy z czego tyn gelynder mo byc :D drewniany??? stal nierdzewna??? kuty??? albo jeszcze inny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 15.03.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 schody z jastrzębia:http://www.jastpol.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=24&Itemid=466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.03.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 schody z jastrzębia: Michałki z Wawelu! PS. przyszedł mi ten olejowosk kolorowy i narazie to jestem w szoku po pierwszym wymalowaniu jakie to brzydkie - zupelnie inne niz na zdjeciu ;( Ale jest szansa ze jak wyschnie, ew. po drugim malowaniu - nabierze wlasciwego odcienia Oczywiscie testuje narazie na jakims scinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 15.03.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 zalezy z czego tyn gelynder mo byc :D drewniany??? stal nierdzewna??? kuty??? albo jeszcze inny?? No właśnie. Jeżeli z nierdzewki, to polecam http://www.spaw-art.pl/ Są z Połomii. Ale nie robią tylko nierdzewki, my akrat nierdzewkę mamy na balkonie i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 15.03.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 wymieniacie anody w swoich bojlerach?chyba czeka mnie nielicha powódź w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 15.03.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 No właśnie. Jeżeli z nierdzewki, to polecam http://www.spaw-art.pl/ Są z Połomii. Ale nie robią tylko nierdzewki, my akrat nierdzewkę mamy na balkonie i jest super. Dzieki agucha akurat jestesmy na tym etapie... Dzwonilam i poki co pan jest najtanszy A skoro polecasz to pewno warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 15.03.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dzieki agucha akurat jestesmy na tym etapie... Dzwonilam i poki co pan jest najtanszy A skoro polecasz to pewno warto Wiesz, warto nie tylko dla balustrady... Słyszałaś TEN GŁOS...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Godfather7 15.03.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 firmy nie znam, ale ponieważ nie ma nawet strony internetowej masz jedno wyjście, oprócz czekania na opinie forumowiczów, poprosić panią o zdjęcia realizacji mamy na Śląsku świetnych projektantów, to tylko kwestia w jakim stylu chce się budować Wiesz co, mnie nie chodzi o styl bo projekt mam już wybrany. Chodzi mi o kilka zmian w tym projekcie i adaptację do moich WZ. Ewentualnie jeśli możesz mi podać namiar do tych konkretnych projektantów ze Śląska to będę wdzięczny. Dzięki i pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAR70 15.03.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ja z nierdzewki polecam Inoxmet z Jankowic.Bardzo ładnie zrobiony gelender na balkonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 15.03.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Wiesz, warto nie tylko dla balustrady... Słyszałaś TEN GŁOS...? hehe nie gadaj, ze pod tym glosem sie chowa jakies fajne ciacho :D:D hehe no TEN GLOS byl bardzo interesujacy czyli rozumie, ze w pn bedzie na czym oko zawiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 15.03.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 hehe nie gadaj, ze pod tym glosem sie chowa jakies fajne ciacho :D:D hehe no TEN GLOS byl bardzo interesujacy czyli rozumie, ze w pn bedzie na czym oko zawiesic Wieesz, kwestia gustu, ale... sama zobaczysz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 15.03.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Wieesz, kwestia gustu, ale... sama zobaczysz:D hehe juz sie nie moge doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 16.03.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ja z nierdzewki polecam Inoxmet z Jankowic.Bardzo ładnie zrobiony gelender na balkonie. zapodaj koszta i wrzuć fotke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 16.03.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 zapodaj koszta i wrzuć fotke... Ten spaw-art ma swoją stronę internetową, tam jest galeria, m. in. nasza balustrada też jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts