parr 21.09.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 dagullka ja wiem,ze tynkarze raczej nie chca sie ruszyc poza Rybnik.Ale w Rybniku za m2 biora pewnie ok.23-25 zeta,a w W-wie 28-29 zeta.4 zł x 600 m to 2400 zł.Jest gra warta swieczki.Z allegro boje sie brac.Goscie nie sprawdzeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 A tak prawdę mówiąć, to pokazałbyś co nieco... Ze śmietaną czy bez ? dla mnie bez parr- a co do tynków, faktycznie ja będe miała c-w....ale do gipsowych też bym kogos miała....tyle że na południu kraju .... kurcze, kiepska sprawa.... tynkarze to takcy teraz rozchwytywani , że terminy mają zaklepane na ho ho..... pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 21.09.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 A tak prawdę mówiąć, to pokazałbyś co nieco... Ze śmietaną czy bez ? ojojoj, szkoda by było nowiutkie, śliczniutkie ściany, posadzki i inne śmietaną smarować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 21.09.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Graszka.... myśl pozytywnie i weź se to budowanie na light.... w budowaniu nic to nie zmieni, ale zmieniając swoje nastawienie poprawisz sobie samopoczucie ....a ja tam myślę, że jakoś wszystko sie ułoży ....i ruszycie z kopyta jeszcze tej jesieni pozdrawiam, smoczyca Normalnie Daggulka musimy się chyba na jakiś babski comber ( cąber ?, hm....) umówić, bo Twoje posty są jak lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Graszka....jestem otwarta na propozycje .... mów kiedy i zapraszam do siebie..... na głowe się już nie leje, przeciągów nie ma... możemy siedzieć, kawę pić i klachać jeśli ktoś jeszcze chętny to ja ze szczerego serca zapraszam pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 21.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Graszka....jestem otwarta na propozycje .... mów kiedy i zapraszam do siebie..... na głowe się już nie leje, przeciągów nie ma... możemy siedzieć, kawę pić i klachać jeśli ktoś jeszcze chętny to ja ze szczerego serca zapraszam pozdrawiam, smoczyca Chętnie skorzystam ale nie wiem kiedy...... Mój mąż wyjeżdza po niedzieli do Wawki, ale mam już ułożony plan lekcji ( przez mężusia ). Znając życie to spotkamy się pewnie tak spontanicznie jak to było w przypadku spotkania forumowiczów z Rybnika w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.09.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 To ja spontanicznie zapraszam do siebie .... np. za tydzień pasuje? Graszka ma jeszcze trochę rzeczy u mnie, w razie niepogody możemy przy kominku posiedzieć.... Zapowiadają ładną pogodę to może uda mi się dokończyć malowanie domku zostanie tylko ogarnąć obejście, ale to już pikuś pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 21.09.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Graszka.... myśl pozytywnie i weź se to budowanie na light.... w budowaniu nic to nie zmieni, ale zmieniając swoje nastawienie poprawisz sobie samopoczucie ....a ja tam myślę, że jakoś wszystko sie ułoży ....i ruszycie z kopyta jeszcze tej jesieni pozdrawiam, smoczyca daggulka, my jeszcze nie zaczynamy budować, ale te Twoje słowa, to se chyba gdzieś zapiszę, bo ja juz czasem wpadam w doły, a co dopiero będzie, jak zaczniemy!!! Graszko, nieśmiało upominam się o wiadomości nt pompy ciepła, pisałam w którymś tam poście:) Kawki bardzo mi się podobają, przeca prawdziwy budowlaniec musi mieć cos na rozruch! A koniaczki, browarki - czemu nie? Jak takie ładne, jak te kawki, to proszę bardzo:) Pozdrawiam, Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 21.09.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Coś mi się z cytatami pomyliło , oczywiście ten powyżej to daggulki, a nie parra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 21.09.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Graszko, nieśmiało upominam się o wiadomości nt pompy ciepła, pisałam w którymś tam poście:) Kurka wodna agucha77, zabij mnie kobito, bo na smierć zapomniałam..... W weekend dam ci wyczerpującą informację, bo "dyrekcja" w domu w weekend Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 21.09.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Graszko, nieśmiało upominam się o wiadomości nt pompy ciepła, pisałam w którymś tam poście:) Kurka wodna agucha77, zabij mnie kobito, bo na smierć zapomniałam..... W weekend dam ci wyczerpującą informację, bo "dyrekcja" w domu w weekend Pozdrawiam Graszka No nie zabiję, bo kto mi napisze o tej pompie ??? Oki, będę czekać Pozdrawiam, Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.09.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Mam prośbę do wszystkich dziewczyn, nie wklejajcie cały czas na forym tych zdjęć kaw, tortów i innych posiłków jak chcecie sobie pogadać o potrawach i posiłkach to jest na to osobne forum np tu : http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=77 To forum jest o budowaniu a nie gotowaniu. lee się poprostu odchudza A swoją drogą. Ciekawe co by było gdyby faceci zaczęli utaj wklejać fotki browarków, wódeczek, koniaczków ect txk coś przegapiłeś gołe babeczki były, a drinki o ile pamiętam też To ja spontanicznie zapraszam do siebie .... np. za tydzień pasuje? Graszka ma jeszcze trochę rzeczy u mnie, w razie niepogody możemy przy kominku posiedzieć.... to ja się wstępnie wpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 To ja też wstępnie..... jeśli będzie spotkanko to oczywiście przyjadę Ostatnio Paradox coś mówił że mu nie powiedziałam bo też by się zabrał...więc jeśli wyrazi chęć to go przybiorę Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 21.09.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Hmmmm.......i ja i ja i ja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 21.09.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 To ja spontanicznie zapraszam do siebie .... np. za tydzień pasuje? Graszka ma jeszcze trochę rzeczy u mnie, w razie niepogody możemy przy kominku posiedzieć.... Zapowiadają ładną pogodę to może uda mi się dokończyć malowanie domku zostanie tylko ogarnąć obejście, ale to już pikuś pozdrawiam Edzia Edziu, uda Ci się pomalować. Słoneczko przecież musi dla nas świecić , A jak nie dasz rady to może w ramach spotkania weźmiemy sprawy w swoje ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxim_m 21.09.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 witam wszystkich. pierwszy post na forum. jak narazie to tylko czytałem od kilku miesięcy. czas sie włączyc czynnie. budowe dopiero zaczne , jak narazie zakonczony etap z zakupem działki w raciborzu. teraz czas na papiery ciekawe jak długo... podziele sie z wami złoscią , bo z żoną nastawieni bylismy na budowe domu z dachem 4 spadowym ..a okazuje sie ze plan pozwala na dwuspadowy - tylko , co za idiotyczne przepisy !!! a nikt nas nie wyczulił na takie szczegóły ! budowlana ? budowlana - wiec bedzie ok. a tu dupa.tak wiec zaczyna sie ponownie etap ogladania projektów na nowo , bo takich raczej nie bralismy pod uwage. ale na początek , jak by ktos chciał sprzedac garaz na budowe , tanio. moze skrzynke elektryczna tymcz. to prosze o kontakt. pozdrawiam wszystkich. mysle ze bede czestym gosciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Cześć, Maxim ...witamy w grupie.... terapeutycznobudowlanej pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.09.2007 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 czesc maxim mam nadzieję, że tobie poranna kawusia nie przeszkadza gdzie konkretnie budujesz sie w Raciborzu? Przejezdzam przez miasto bo jade do Rybnika od strony Polskiej Cerekwii Jesli chodzi o dach, pomysl o pozytywach: np jest tanszy , a jest mnóstwo ładnych projektów z dwuspadowym dachem, poza tym jesli bedziesz mial pieterko to jest chyba wiecej przestrzeni do wykorzystania niz przy 4-spadowym Pozdrawiam i sie nie denerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 22.09.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 To ja spontanicznie zapraszam do siebie .... np. za tydzień pasuje? Graszka ma jeszcze trochę rzeczy u mnie, w razie niepogody możemy przy kominku posiedzieć.... Zapowiadają ładną pogodę to może uda mi się dokończyć malowanie domku zostanie tylko ogarnąć obejście, ale to już pikuś pozdrawiam Edzia Ojoj, to ja się tym razem też wpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Alle norrrmalnie mam farta .... na działce robota typu wsypywanie piachu do skrzyni pod taras...a ja w prtacy i se kawkę piję... chop bedzie wsypywał ...trudno...taka praca Na działeczkę po południu się wybieram jakiegoś grilla zrobić ...jak ktoś chętny to zapraszam, bo pogoda u nas super...słonko świeci . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts