montenegro 16.04.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam Czy ktoś wie gdzie w rybniku lub okolicy można wynająć toaletę na budowę ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montenegro 16.04.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam Czy ktoś wie gdzie w rybniku lub okolicy można wynająć toaletę na budowę ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 16.04.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ale to nie jest drenaż tylko transport deszczówki z rynny do rowu. Acha, i jakąś rewizję wypadałoby zastosowac. czy wystarczy jakaś siatka na górze, w rynnie? Daj "buta" pod kazda rynna spustowa: http://allegro.pl/studzienka-galeco-osadnik-but-czyszczak-rynna-i3164557135.html ^ cosik drogie, ja na skladzie chyba po 20-30 pln kupowalem To jest otwierane i w srodku jest "sitko" ktore mozna wyjac i wyczyscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 16.04.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 wiem, ze temat juz gdzies byl, ale moze ktos ma nowe doswiadczenia badz moze ktos nie wypowiedzial na glos swoich doswiadczen. Potrzebuje wiedziec jak najszybciej zglosic dom do uzytkowania. Tak jakos sie to nazywa co nie. Wiem, ze ktos kiedys pisal, ze przez urzad to dlugo trwa i ze ktos szedl od razu z wszystkimi papierami do nadzoru budowlanego (?) czy cos w tym stylu. I jeszcze chcialabym wiedziec ile sie czeka (mniej wiecej) na wykonanie przez geodete inwentaryzacji powykonawczej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 17.04.2013 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 wiem, ze temat juz gdzies byl, ale moze ktos ma nowe doswiadczenia badz moze ktos nie wypowiedzial na glos swoich doswiadczen. Potrzebuje wiedziec jak najszybciej zglosic dom do uzytkowania. Tak jakos sie to nazywa co nie. Wiem, ze ktos kiedys pisal, ze przez urzad to dlugo trwa i ze ktos szedl od razu z wszystkimi papierami do nadzoru budowlanego (?) czy cos w tym stylu. I jeszcze chcialabym wiedziec ile sie czeka (mniej wiecej) na wykonanie przez geodete inwentaryzacji powykonawczej???jak masz projekt zjazdu to przed odebraniem domu musisz go miec wykonany ( a sama papierologia w urzedzie miasta w najlepszym wypadku jak sie duzo bedziesz usmiechac 2 tygodnie ). Na inwentaryzacje powykonawcza to musisz liczyc minimum miesiac (jak masz sprytnego geodete, szybciej nikt w Rybniku ci tego nie zalatwi). I oczywiscie ze wszystkimi papierami idziesz do nadzoru nie do jakiegos urzedu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 17.04.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 super, dzieki Jasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 17.04.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam Czy ktoś wie gdzie w rybniku lub okolicy można wynająć toaletę na budowę ? pozdrawiam my bieżemy eco-gryt Rydułtowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 17.04.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam Czy ktoś wie gdzie w rybniku lub okolicy można wynająć toaletę na budowę ? pozdrawiam troche desek i sprytu plus gleboka dziura i juz toaleta jak sie patrzy BTW jakby ktos potrzebowal to stoi u mnie taki przybytek tanio oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmax 17.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Hejka,Może ktoś polecić firmę/osobę, która wykonuje studnie (taką bez kręgów). Głębinowa?PzdrKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 17.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Hejka, Może ktoś polecić firmę/osobę, która wykonuje studnie (taką bez kręgów). Głębinowa? Pzdr Krystian http://www.wiercenie-studni.eu/kontakt.php Robił studnie kilku nam z forum Polecam!Powiedz że masz ten numer od Jacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 17.04.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Daj "buta" pod kazda rynna spustowa: http://allegro.pl/studzienka-galeco-osadnik-but-czyszczak-rynna-i3164557135.html ^ cosik drogie, ja na skladzie chyba po 20-30 pln kupowalem To jest otwierane i w srodku jest "sitko" ktore mozna wyjac i wyczyscic Tu masz najtaniej 20zł/23zł dwa rodzaje -różne kolory http://allegro.pl/osadnik-czyszczak-rewizja-osadniki-aa-ac-ad-i3111279601.html http://allegro.pl/osadnik-boczny-czyszczak-rewizja-osadniki-aa-ac-ad-i3143919982.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelaaax 18.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ile płaciliście za m2 wylewki? Mi zaproponowali 27zł/m2 przy 300m2 to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgo 19.04.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam Czy ktoś wie gdzie w rybniku lub okolicy można wynająć toaletę na budowę ? pozdrawiam U mnie budowlańcy wykazali się daleko idącą kreatywnością i stworzyli sobie coś takiego http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=184513&d=1366352425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 19.04.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 tak, trzysta metrów to dużo:)ja płaciłem 24zł. a wyszłoby jeszcze taniej gdybym płacił tylko za robociznę, a cement i piasek kupił samemu. I nie stresowałbym się czy proporcji pilnują, czy nie oszczędzają na cemencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 19.04.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Jak sie chcecie usmiac ja dalej sie z tego sie nabijam. Mialem wczoraj kontrole licznika i podlaczenia z gazowni, bo moj pobor gazu jest za niski do podpietych odbiornikow (pieca dwufunkcyjnego) sprawdzali plomby itp. No ubaw po pachy. Myslalem ze wszystkich sprawdzaja ,a wyszlo na to ze mnie, bo padlo podejrzenie ze kradne gaz hehe. Badzcie ostrzezeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 19.04.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 U mnie budowlańcy wykazali się daleko idącą kreatywnością i stworzyli sobie coś takiego http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=184513&d=1366352425 w sloneczny dzien isc tam z czyms "grubszym" to zawal serca murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montenegro 19.04.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 my bieżemy eco-gryt Rydułtowy Dzięki, jutro tam przedzwonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 19.04.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Napiszcie mi proszę czy ptak który uderzył w okno tarasowe może uszczerbić szybę? Czy takie sytuacje się zdarzają? Wczoraj uderzył na moich oczach ale odleciał, a dziś patrze a szyby w oknach tarasowych pouszczerbiane - są same odpryski jak sito . Nie wiem co sie tam dzieje jak idziemy do pracy. Czy jest to możliwe żeby ptaki tak zniszczyły szybę ? Nadmienie jeszcze ze nie mamy firan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 19.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Dzięki, jutro tam przedzwonie. przepraszam bierzemy miało być nie ma problemów z serwisem, a za pierwszym razem murarze mieli rozrywke bo przyjechały 2 młode dziewczyny, a było upalnie, i... mieli miłą przerwe w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 21.04.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Mam pytanie. Czy trzeba robić drenaż wokół domu jeśli grunt na którym stoi dom to żwir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts