wiewióra1976 22.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Alle norrrmalnie mam farta .... na działce robota typu wsypywanie piachu do skrzyni pod taras...a ja w prtacy i se kawkę piję... chop bedzie wsypywał No pacz, a mój poszedł właśnie z ekipą wódkę pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Alle norrrmalnie mam farta .... na działce robota typu wsypywanie piachu do skrzyni pod taras...a ja w prtacy i se kawkę piję... chop bedzie wsypywał No pacz, a mój poszedł właśnie z ekipą wódkę pić no, i tak bywa pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 22.09.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 No właśnie powiedzcie, czy to ogólnie przyjęty zwyczaj? bo mój mąż traktuje go jak święty obowiązek, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Wiewiórka...u mnie tego nie było , bo mój T. najzwyczajniej w świecie po prostu nie pije wcale ....więc nasze "wiechy" wygladały tak, że chłopaki dostawali po 2-3 flaszki, do tego sok czy czasem jakiś grill zrobiłam.... i tyle . Zresztą majster trzymał ich krótko, więc.... nie było mowy o jakichś impreazch na budowie . pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 22.09.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 No - u nas wypijają jedną flaszkę na 4 czy 5 chłopa... Trudno to nazwać imprezą A Marcin uważa, że należy się przyłączyć... o 10 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Hm ... co kraj to obyczaj pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxim_m 22.09.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 @dagulka , dzieki za miłe przyjęcie. @malmuc , no juz teraz musze przywyknąc do tej mysli ,nerwy juz przeszły. ale masz racje spewnoscia znajdziemy projekt z którego bedziemy zadowoleni. kawa jak najbardziej mi nie przeszkadza dzielnica płonia , jesli wiesz gdzie to... pozdrawiam ps. tez juz bym chciał cos pogrzebac na działce...ale trzeba czekac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Cierpliwości, maxim.... mnie w ubiegłym roku też tak nosiło ..... w sierpniu kupiliśmy działkę , za oknem piekna pogoda a my nic nie możemy robić bo dopiero zaczęliśmy papiery załatwiać...porażka. Ale dam Ci dobrą radę... przygotuj się przez ten czas z teorii...forum to skarbnica wiedzy i naprawdę wielu jest ludzi którzy znają się na rzeczy i chętnie doradzą, podpowiedzą, polecą. Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.09.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 cześć miglance .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 cześć miglance .... Cześć, futrzak pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 22.09.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 .No nie mogę !. Ale żeście się rozgadali dzisiaj. A ja ciężko pracuję na budowie . Ubijarkę i skoczka wypożyczyłam i piasek ubijamy - tzn. mój mąż. Hmm....dobrze sobie radzi ( jak co to fach ma w rękach ) Witaj maxim_m. Jeśłi chodzi o problemy to zapraszam na pogawędkę. Ja ostatnio nic tylko marudzę. Az się dziwię, że mnie jeszcze z grupy rybnickiej nie wyrzucili Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.09.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 dzisiaj sie okrutnie narobiłam wszedzie mam gipsowy pył wyglądam jak bałwan a selimm już sie byczy w urządzonym domku pjejar pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lee28 23.09.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 dagullka ja wiem,ze tynkarze raczej nie chca sie ruszyc poza Rybnik.Ale w Rybniku za m2 biora pewnie ok.23-25 zeta,a w W-wie 28-29 zeta.4 zł x 600 m to 2400 zł.Jest gra warta swieczki.Z allegro boje sie brac.Goscie nie sprawdzeni... Mam murarza co tynkuje za 10 zł m2, dał bym ci jego namiar, bo wiem że chętnie jeździ na takie wycieczki na robotę, ale będzie u mnie tynkował w październiku i jeszcze mu sie w głowie poprzewraca i będzie chciał więcej kasy ). Jak skończy u mnie to mogę dać jego namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 24.09.2007 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 dzisiaj sie okrutnie narobiłam wszedzie mam gipsowy pył wyglądam jak bałwan a selimm już sie byczy w urządzonym domku pjejar pewnie też Tja... selimm kiedyś mi napisał na priva jak to On się tam się byczy A ja w niedzielę dałem sobie wreszcie trochę luzu. Niestety dwie poprzednie były robocze. Wnętrze zaczyna już przypominać dom. Ostatnio nawet mój mały powiedział że idzie "na budowę" a my mu na to że to już dom a nie budowa . Dzieciaki spały dziś drugą noc w swoich pokojach no i pierwszy raz idą do szkoły ze swojego domu a nie od babci. A kocioł z podajnikiem to po prostu REWELACJA. Jakbym miał "manualny" to bym do końca osiwiał. No i mom gelynder z nierdzewki. Za jakiś czas pocykam trochę fotek i wystawię gdzieś do Waszego wglądu. Słowniczek gorola: - gelynder - poręcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Nooo, witam kochani . Piejar ...ja nie wiem na co Ty czekasz...dawaj te zdjęcia czym prędzej i nie tylko poręczy ino chętnie wszystko pooglądam...inni pewnie też . A w ogóle to na dzień dobry wszystkim http://www.saeco.home.pl/foto_www/Cappuccino.jpg pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.09.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Cześ hanysy - styropian położony - do połowy października zapewne opucuja i bydzie git. Właśnie zakupiłem 300m2 kostki brukowej- ukłodoł byda w przisłym roku:) Witom terz tych zmierzłych co się im nie podobo kawa , gorzołka i tortynsztiki. Mom do ciebie szpecjalnych fotek coby ci trocha ciśniyni spuścić... http://junior.blogtrotter.com/mm/cycuszki01.jpg http://images21.fotosik.pl/193/a15835276e9640ad.jpg http://images21.fotosik.pl/200/f96b61ffe4b5eaff.jpg http://images21.fotosik.pl/211/aecab7f4c554cc99.jpg Ogladanie kobiecych piersi porawia krążenie krwi, ogranicza ryzyko zawału serca, zmniejsza stre - TEGO CI CZłowieku potrzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.09.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 sebo ja wiem że Twoja żona jest niedysponowana, a hormony Twoje szaleją ale spokojnie...... daggulka wkleiła jedną kafkę, a Ty od razu cztery ciasteczka nu nu nu Ty łakomczuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 No i mamy komplit pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 24.09.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Cześ hanysy - styropian położony - do połowy października zapewne opucuja i bydzie git. Właśnie zakupiłem 300m2 kostki brukowej- ukłodoł byda w przisłym roku:) Witom terz tych zmierzłych co się im nie podobo kawa , gorzołka i tortynsztiki. No nareszcie coś dla ludzi ... i do tego bez kalorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.09.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Cześ hanysy - styropian położony - do połowy października zapewne opucuja i bydzie git. Właśnie zakupiłem 300m2 kostki brukowej- ukłodoł byda w przisłym roku:) Witom terz tych zmierzłych co się im nie podobo kawa , gorzołka i tortynsztiki. No nareszcie coś dla ludzi ... i do tego bez kalorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts