Graszka1970 25.09.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Widzę, że ciasteczka Sebusia wszystkich nastroiły na bitą śmietankę.... Sebuś...... byłe do lutego..... Nasz niezastąpiony Piejar jak zawsze dotrzyma nam towarzystwa na spotkaniu. . ...ciekawe gdzie się podziałi Ci wszyscy mężczyźni.....? Jamles, niezłe masz widoki......uważaj na skalp... Daggulka, ja też sama bedę bo mój mąż na wyjeździe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Graszka a daj spokój swojemu, niech odpocznie od Ciebie cytuję Edzie " babski comber" pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 25.09.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No własnie, też mi się cos zdawało, że babski! Ale babski z dziećmi czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.09.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No własnie, też mi się cos zdawało, że babski! Ale babski z dziećmi czy bez? A to wg uznania Wiewióra czy Ty wiesz jak do mnie dojechać, bo już nie pamiętam czy wysyłałam Ci opis trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 26.09.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 EDZIU.......to znowu ja......tym razem nagryzmoliłam w dzienniku u wiewióry1976....będziesz wyrozumiała...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.09.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No własnie, też mi się cos zdawało, że babski! Ale babski z dziećmi czy bez? A to wg uznania Wiewióra czy Ty wiesz jak do mnie dojechać, bo już nie pamiętam czy wysyłałam Ci opis trasy. Nie wiem, ale Górki trochę znam Jeszcze z imperz... licealnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.09.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 EDZIU.......to znowu ja......tym razem nagryzmoliłam w dzienniku u wiewióry1976....będziesz wyrozumiała...? Graszka1970 skarbie możesz to też zrobić sama, w prawym rogu twojego postu masz opcje : zmień, cytuj, X (czyli skasuj) Ja przyjade z prosto z budowy, trzeba zasłużyć na nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.09.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 EDZIU.......to znowu ja......tym razem nagryzmoliłam w dzienniku u wiewióry1976....będziesz wyrozumiała...? Graszka1970 skarbie możesz to też zrobić sama, w prawym rogu twojego postu masz opcje : zmień, cytuj, X (czyli skasuj) Ja przyjade z prosto z budowy, trzeba zasłużyć na nagrodę Malmuc, ale usuwać swojego posta tzn. do czasu kiedy ktoś po tobie nie napisze. Potem to mozna tylko treść wykasować, ale post zostaje Graszka wykasowane pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.09.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No własnie, też mi się cos zdawało, że babski! Ale babski z dziećmi czy bez? A to wg uznania Wiewióra czy Ty wiesz jak do mnie dojechać, bo już nie pamiętam czy wysyłałam Ci opis trasy. Nie wiem, ale Górki trochę znam Jeszcze z imperz... licealnych Patrz jaki ten świat mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 26.09.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 EDZIU.......to znowu ja......tym razem nagryzmoliłam w dzienniku u wiewióry1976....będziesz wyrozumiała...? Graszka1970 skarbie możesz to też zrobić sama, w prawym rogu twojego postu masz opcje : zmień, cytuj, X (czyli skasuj) Ja przyjade z prosto z budowy, trzeba zasłużyć na nagrodę Malmuc, a z dzieciakami będziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.09.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 cześć, kobietki..... coś nam się chopy potracili na wątku... nie ma piejara i Sebusia i inni tez nawiali pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.09.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 EDZIU.......to znowu ja......tym razem nagryzmoliłam w dzienniku u wiewióry1976....będziesz wyrozumiała...? Graszka1970 skarbie możesz to też zrobić sama, w prawym rogu twojego postu masz opcje : zmień, cytuj, X (czyli skasuj) Ja przyjade z prosto z budowy, trzeba zasłużyć na nagrodę Malmuc, a z dzieciakami będziesz ? nie sądze, jadę na budowe z samego ranca pracowac i pilnowac kuchni (jesli przyjedzie ) z dzieciakami nic bym nie zrobila. Teraz nie wiem jak powrót bo albo jadziemy dwoma samochodami i wracam o której chcę, ale wtedy gąsiorka nawet nie tknę albo mąż wróci z budowy do domu i potem po mnie przyjedzie do Górek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.09.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 kochana...ja tez sama i tez samochodem.....kurcze...chyba nie porzadzimy pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 26.09.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 EDZIU.......to znowu ja......tym razem nagryzmoliłam w dzienniku u wiewióry1976....będziesz wyrozumiała...? Graszka1970 skarbie możesz to też zrobić sama, w prawym rogu twojego postu masz opcje : zmień, cytuj, X (czyli skasuj) Ja przyjade z prosto z budowy, trzeba zasłużyć na nagrodę Malmuc, ale usuwać swojego posta tzn. do czasu kiedy ktoś po tobie nie napisze. Potem to mozna tylko treść wykasować, ale post zostaje Graszka wykasowane pozdrawiam Edzia Dziekuję EDZIU[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.09.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No to o której ta imperza, powiedz EDZIUUU!! To ja robię sałatkę, jeśli mogę, bo ciast nie umiem piec Może być? Gyrosowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.09.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No to o której ta imperza, powiedz EDZIUUU!! To ja robię sałatkę, jeśli mogę, bo ciast nie umiem piec Może być? Gyrosowa? koniecznie Gyrosowa!!! nie jadłam, ale już mnie ślinka cieknie i znowu wychodzi na to że najwiekszy łakomczuch przyniesie ciasto bedzie w takim razie ciasto od malmucowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.09.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 nooo, allle będzie jedzonko .... ja jak już powiedziałam : sałatka tuńczykowa, może uda mi się zrobić jarzynkową oprócz tego chipsy ...i co mi sie tam uda capnąć na zakupach pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.09.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Dobra, babeczki.... lecę na działke bo mi dzisiaj rozgarniają ziemię .... jak nie dopilnuję to bedzie to robił do wieczora i byle jak Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 26.09.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No to o której ta imperza, powiedz EDZIUUU!! To ja robię sałatkę, jeśli mogę, bo ciast nie umiem piec Może być? Gyrosowa? koniecznie Gyrosowa!!! nie jadłam, ale już mnie ślinka cieknie i znowu wychodzi na to że najwiekszy łakomczuch przyniesie ciasto bedzie w takim razie ciasto od malmucowej o tak, tak, ciasto od malmucowej......pycha właśnie miałam zapytać z pewną dozą nieśmiałości czy w natłoku obowiązków, dasz radę upiec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.09.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No to o której ta imperza, powiedz EDZIUUU!! To ja robię sałatkę, jeśli mogę, bo ciast nie umiem piec Może być? Gyrosowa? koniecznie Gyrosowa!!! nie jadłam, ale już mnie ślinka cieknie i znowu wychodzi na to że najwiekszy łakomczuch przyniesie ciasto bedzie w takim razie ciasto od malmucowej o tak, tak, ciasto od malmucowej......pycha właśnie miałam zapytać z pewną dozą nieśmiałości czy w natłoku obowiązków, dasz radę upiec..... upiekę upiekę, ale takie cieplutkie prosto z pieca już nie bedzie zaraz nas poważni forumowicze złoją za te niebudowlane tematy a że pogoda psia to pewnie dużo zdołowanych ludzików po forum biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts