alhana 29.07.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 polecaliście siatkę na łączenia płyt KG możecie podrzucić tutaj jaka to była?? proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 29.07.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 polecaliście siatkę na łączenia płyt KG możecie podrzucić tutaj jaka to była?? proszę Tylko i wylacznie tasmy stairflex, amerykanskie. Szukaj na allegro bo najtaniej. Sa rozne rodzaje, nie pamietam teraz nazwy tej podstawowej do laczen plaskich, moge za 1h sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.07.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Tylko i wylacznie tasmy stairflex, amerykanskie. Szukaj na allegro bo najtaniej. Sa rozne rodzaje, nie pamietam teraz nazwy tej podstawowej do laczen plaskich, moge za 1h sprawdzic tuff-tape,tt,tetetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 29.07.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 tuff-tape,tt,tetetka o :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.07.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Kurka, sorki za , ale szukam kogoś, kto ma rodzinę / przyjaciół w Wielkiej Brytanii. Chcę coś kupić tam, a nie mam dojścia żadnego. Jakbyście mieli kogoś takiego, kto by był tak miły i sprawdził cenę a potem kupił mi i wysłał do PL byłabym bardzo wdzięczna. Jak coś to na PW ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 29.07.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Kurka, sorki za , ale szukam kogoś, kto ma rodzinę / przyjaciół w Wielkiej Brytanii. Chcę coś kupić tam, a nie mam dojścia żadnego. Jakbyście mieli kogoś takiego, kto by był tak miły i sprawdził cenę a potem kupił mi i wysłał do PL byłabym bardzo wdzięczna. Jak coś to na PW ! A nie mozesz zwyczajnie wysylkowo przez Internet kupic? Zaplacic karta etc? Na ebayu najlatwiej. Platnosc karta kredytowa albo paypalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.07.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 A nie mozesz zwyczajnie wysylkowo przez Internet kupic? Zaplacic karta etc? Na ebayu najlatwiej. Platnosc karta kredytowa albo paypalem. A chciałabym bardzo. Tylko, że tego nie ma nigdzie - na Allegro, na Ebay, nigdzie. Tylko Włochy, USA i ewentualnie W. Brytania. Marka luksusowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 29.07.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 A chciałabym bardzo. Tylko, że tego nie ma nigdzie - na Allegro, na Ebay, nigdzie. Tylko Włochy, USA i ewentualnie W. Brytania. Marka luksusowa. A nie wierze ze nie ma opcji wysylki Pusc na priva co to to poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.07.2013 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Adaś, no to PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 30.07.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 AGA, ja mam szwagierkę w GB i na dodatek w piątek jedzie do Polski, więc może by się udało, żeby kupiła i przywiozła. Wysyłka z Rybnika do Wrocka tańsza niż z GB pewnie. Napisz na priv o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.07.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 AGA, ja mam szwagierkę w GB i na dodatek w piątek jedzie do Polski, więc może by się udało, żeby kupiła i przywiozła. Wysyłka z Rybnika do Wrocka tańsza niż z GB pewnie. Napisz na priv o co chodzi. Oki. PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 30.07.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 czy ktos z forum zna jakas firme (osobe), ktora niedrogo wykonala by obnizenie chodnika pod wjazd?? Troche sie nam spieszy i niestety z braku czasu musimy kogos do tego zatrudnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 01.08.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 dostałąm jedną z pierwszych wycen przyłącza wod-kan31 tysmasakra wysoce prawdopodobne że skończy się na studni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 01.08.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 co się składa na taką cenę mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 02.08.2013 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 mam całą wycene w pdf, i takElement, asortyment, rodzaj robót, pozycja przedmiarowa podstawy nakładów1 PRZYŁACZE WODOCIAGOWE- ROBOTY ZIEMNE: wykopy, przekopy, umocnienia wykopu, zasypywanie, zageszczanie, itp to 11tys2 PRZYŁACZE WODOCIAGOWE- ROBOTY MONTA¯OWE: podłoża pod kanały, montaż rurociągów,nasady, zasuwy, połączenia, oznakowania, przejscia, wodomierze, itp 9 tys3 PRZYŁACZE KANALIZACYJNE- ROBOTY ZIEMNE: jw 3tys4 PRZYŁACZE KANALIZACYJNE- ROBOTY MONTA¯OWE: jw 6tys :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 02.08.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 mi raczej chodziło o to, ile masz metrów tego wodociągu i kanału do wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 02.08.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 wodociągo około 117m , kanalizacji 10-15 musiałabym na projekt dokładnie zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalina11 02.08.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Eh to Wy jestescie slabeusze wszyscy! My mielismy sie wprowadzac za rok a przyszedl dzien kiedy babka wypowiedziala nam umowe wynajmowanego mieszkania i w ciagu trzech dni podjelismy decyzje o przeprowadzce. Sama przeprowadzka trwala jeden dzien (JEDEN!) I odbyła się 19 grudnia 2009r. przy obfitych opadach śniegu. Przewozilismy cala swoja kuchnie + dwa pokoje, samochodem z duza przyczepka (mam do sprzedania jakby ktos reflektowal W domu nie bylo jeszcze do konca pradu w gniazdkach (wszystko na przedluzaczach), nie bylo wlacznikow oswietlenia (trzeba bylo wlaczac na komputerze salon, poddasze i piwnice byly w stanie surowym, lazienki praktycznie BRAK (jezdzilismy sie kapac do swoich rodzicow codziennie przez ~miesiac - byla tylko tymczasowa umywalka z kranikiem Oj bylo wesolo Bedzie o czym wnukom opowiadac. Witam, jeśli do sprzedania jest przyczepka jestem zainteresowana Pozdrawiam kalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalina11 02.08.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Witam, proszę o opinie od użytkowników c. odkurzaczy i ewentualnie namiary na montażystę z okolic Rybnika mam do zrobienia prostą instalację na 2 gniazdka i 1 szufelkę PozdrawiamKalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 02.08.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Witam, proszę o opinie od użytkowników c. odkurzaczy i ewentualnie namiary na montażystę z okolic Rybnika mam do zrobienia prostą instalację na 2 gniazdka i 1 szufelkę Pozdrawiam Kalina nasz elektryk zrobil nam bardzo tania instalacje odkurzacza centralnego moge polecic. Namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts