daggulka 28.09.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 No coś Ty...na pewno wzystko będzie ok...nie ma co uprawiać czarnowidztwa na zapas . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 28.09.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Graszka, dzięki za informacje na temat pompy ciepła:). Odpisałam na priva. Udanej imprezki! Maxim, my też początkujący budowlańcy i forumowicze - póki co, do budowania jeszcze daleko, ale forum czytamy aktywnie:). Pozdrawiam, życzę wytrwałości:) agucha77, nie ma za co polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 28.09.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Dziewczyny, to o której zwalamy się do Edzi? Ktoś tu podejmie męską decyzję?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 28.09.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 malmuc napisał: no nie wiem nie wiem na tej mojej zapadłej wsi nie mogę kupic zmielonego sera, a miałam wam dziewczynki przywiezc sernik z pianką poza tym dzis ma sie zjawic kuchnia mój mąż ma wyjątkowo pozytywne nastawienie stwierdzil ze pewnie przyjadą i pojadą bo cos bedzie ...... stegowane ten tego no wiesz ! Co to za pestymistyczne nastawienie ! To mnie tu na duchu podnosisz a sama sobie kraczesz ! Dobrze będzie, bo jak ma być Trzymam kciuki a jutro przyjadę popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 28.09.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 witam po przydługowaj przerwie.Ale się tutaj dzieje hehe Ja niestety zagoniona na maxa,od poniedziałku bierzemy się za fundamenty i mam do Was pytanie.Ma ktoś pożyczyć ,albo odsprzedać deski do szlunków?dużo nie potrzebujemy...bo tylko z 1 strony dajemy a dł fundamentów to ok. 26 mb. Beę wdzięczna za namiary,dysponuję transportem... moje gg.6100702 Sarnaaa, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.09.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 No nie wiem..... może tak coś około 16? pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 28.09.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 nie wiem jak innym kobitkom, ale mnie Daggulka, godz. 16.00 odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 28.09.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 No to 16.00! Właśnie tak pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 28.09.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Super,my będziemy mieć jakieś 80 m2.Zastanawiamy się nad dachówkami,aalbo gontem.Wiadomo dachówki na długie lata...zobaczymy jeszcze. a macie może namiary na jakiś tani tartak gdzie można ew, te deski do szalunków kupić...bo chyba nikt na forum nie ma:( Posłałem info na priiva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 28.09.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ... a dachu mam mega duzo, całe 140 m To co ja tu kurna buduję że mam prawie 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ... a dachu mam mega duzo, całe 140 m To co ja tu kurna buduję że mam prawie 300 Jak to co? u ciebie jest WILLA a u mnie stodoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.09.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 U mnie było w sumie też jakoś około 260m2 dachu do przykrycia ... bankrutacja totalna . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 28.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 to u mnie w takim razie szopka heheP.S.Dzięki Malmulcowa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 28.09.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ... a dachu mam mega duzo, całe 140 m To co ja tu kurna buduję że mam prawie 300 witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.09.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 No coś Ty...na pewno wzystko będzie ok...nie ma co uprawiać czarnowidztwa na zapas . Pozdrawiam, smoczyca. chyba wykrakałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 29.09.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 alo babki jak tam sie bibka udała? czy ktoś jeszcze siedzi dziś w robocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.09.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Dziewczyny....dopiero wróciłam do domu ....kurrrcze nie macie pojęcia jaka jestem wściekła , że nie mogłam przyjechać ....mam nadzieję, że chociaż Wy bawiłyście się świetnie . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.09.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 no BA! Ci co już byli u Edzi to wiedzą, znaja magie jej drewnianego domku naklachałysmy sie okrutnie, chociaż ja to bym jeszcze mogła dłużej wiewióra1976 zaserwowała tak dobrą sałatkę, że palce lizać pólmisek mało kiedy stał na stole, ciągle krążył z rąk do rąk Graszka1970 uraczyła nas pyszniutkimi tegorocznymi grzybkami w occie, mniam już nie wymieniam bo mi się głodno zrobiło eee zapomniałam dodać, że dopadłam Edziowego gąsiorka,ale po 3-ech lampkach już mi sie uszy paliły Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 01.10.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Potwierdzam, że zjadłam za dużo, a miałam się odchudzać Edzi domek klimatyczny na maksa, jak z bajki o Bożym Narodzeniu - w takim to może i mordy za oknem bym się nie bała A dla zainterezowanych przepis na Sałatkę Gyrosową: 1. Podwójną pierś z kurczaka kroimy w kostkę, obtaczamy w przyprawie gyros (lub czymś takim, w sobotę był autorski mix papryki, kurkumy, ziół prowansalskich, przyprawy do pizzy i vegety), a potem kawałki smażymy na patelni. 2. Bierzemy w miarę płaskie naczynie i ukladamy kurczaka, na to keczup. 3. 2 małe cebulki czerwone i 6 nie za dużych kiszonych ogórków kroimy i ukladany na kurczaku. 4. Warstwa majonezu. 5. Puszka kukurydzy z Pudliczek to kolejna warstwa (znaczy kukurydza z uprzednio otwartej puszki ) 6. Warstwa majonezu. 7. Siekamy kapustę pekińską, doprawiamy sosem włoskim i to ostatnia warstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.10.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Potwierdzam, że zjadłam za dużo, a miałam się odchudzać Edzi domek klimatyczny na maksa, jak z bajki o Bożym Narodzeniu - w takim to może i mordy za oknem bym się nie bała A dla zainterezowanych przepis na Sałatkę Gyrosową: mniam! już se druknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts