rutino78 16.09.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Tesco w jastrzębiu-zdroju ma te tuje po 10zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaneta1010 16.09.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Tesco w jastrzębiu-zdroju ma te tuje po 10zł.. Bo w Jastrzębiu wszystko droższe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 16.09.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 To i tak nie jest najdrożej, bo w Tesco "głównym" w Rybniku na żorskiej są te same po 11,99. Thuje szmaragd są w Auchan Gliwice po 7,49 ale mniejsze bo 60-80 cm. Większe są po 8,79 a cyprysy duże ok. 1m kosztują 9,99. Wszystkie rośliny w dużych doniczkach. Kto potrzebuje- jechać bo myślę, że warto. Minertu , dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 17.09.2013 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 ktos tutaj zachwalał firme od rekuperatorów poprosze o namiary, mam problem z niewymiarowymi kanałami:/ i kafelkarza, bo nasz ma czas w grudniu dopiero:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaneta1010 17.09.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A ja mam takie pytanie Jakie mieliście rachunki za prąd w trakcie budowy (wykańczania domu) ??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 17.09.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Oto są krzewy z Auchana (po kliknięciu zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze) http://images64.fotosik.pl/184/065b7f56ef1954b7m.jpg http://images63.fotosik.pl/184/901aea26637bac53m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 18.09.2013 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 dzięki na razie muszę się z nimi wstrzymać i dokończyć jeden trawnik zanim się sezon skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apuska 18.09.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 gdzie kupowaliscie narozniki w Rybniku i okolicach? poza Agata, Bodziem, PIK'iem, BRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 18.09.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Myślmy w Aleksandrze znaleźli to, czego szukaliśmy. To jest chyba ul. Żorska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 18.09.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Myślmy w Aleksandrze znaleźli to, czego szukaliśmy. To jest chyba ul. Żorska. My kupowaliśmy w sklepie Abra za niecałe 2000,00 . Narożnik nowoczesny i fajny ekoskóra elastyczna .Bylismy w Aleksandrze , agacie , Piku i wielu innych sklepach ceny około 4000,00 - 6000,00 .Z racji że u nas pełno małych dzieci i pies wybraliśmy tani a jak się zniszczy za pare lat a dzici podrosną to nie będzie nam szkoda wyrzuconej kasy , a potem kupimy jakiś porządniejszy A tu nasz http://www.abra-meble.pl/aktualnosci/Narozniki_meble_sklepy_meblowe A i jeszcze cena nie zawsze jest adekwatna do jakości.Około 9 lat temu kupiliśmy zestaw wypoczynkowy w sklepie BRW za około 6000 ,00 ze skóry naturalnej .Trzy razy składaliśmy na niego reklamacje i za każdym razem naprawiali go tzn tapicerowali na nowo. Za czwartym razem zarządałam nowego kompletu od innego producenta .I ten sprawuje się dobrze .Więc wszystko zależy od szczęścia a z drogich narożników sie po prostu wyleczyłam Wole kupić tańszy i wymienić za parę lat na nowy W końcu moda tez się zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 18.09.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A ja mam takie pytanie Jakie mieliście rachunki za prąd w trakcie budowy (wykańczania domu) ?? Pozdrawiam Ja płacę ok. 50 zł/ co 2 miesiące, w/g faktycznego zużycia. Jesteśmy w trakcie budowy- stan surowy zamknięty, wszystko robimy sami. Betoniarka , szlifierki, wiertarki, czajnik bezprzewodowy, mieszadła tynku, piła itp "chodzą" codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 19.09.2013 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 my co miesiac 160PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apuska 19.09.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 my co miesiac 160PLN nowy1 dzieki za odpowiedz, nie wiedzialam o Abrze w Rybniku, a wlasnie nie chce wydawac tyle pieniedzy na naroznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 19.09.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ja płacę ok. 50 zł/ co 2 miesiące, w/g faktycznego zużycia. Jesteśmy w trakcie budowy- stan surowy zamknięty, wszystko robimy sami. Betoniarka , szlifierki, wiertarki, czajnik bezprzewodowy, mieszadła tynku, piła itp "chodzą" codziennie. halina ale to chyba macie co dwa miesiace 50zl bo macie wg prognoz bo to chyba niemozliwe, zeby tak niski rachunek. Dostaniecie pewno przy rocznym rozliczeniu dosc spora kwote do nadplaty. Moi sasiedzi tez mieli taki niski rachunek a potem im przyszlo dosc sporo nadplacic. My sobie dalismy miesieczne rozliczenie pradu i co miesiac posylamy odczyt licznika bo potem te nadplaty sa zabojcze My placilismy tak w granicach 150-200 zl co miesiac w zaleznosci od tego jakie maszyny chodzily. Bo jak przyszli panowie z kamieniarstwa od schodow i dwa tygodnie wlaczali swoj mega wielki sprzet to przyszedl kosmiczny rachunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaneta1010 19.09.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ja mam taką niedopłatę, że głowa boli a w zeszłym roku płaciłam co 2 miesiąc po 200 zł, a teraz to jakaś masakra Teraz tez będę zgłaszać miesięcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 19.09.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 no my wlasnie chcielismy uniknac tej niedoplaty, dlatego od razu dalismy miesieczne rozliczanie z podaniem odczytu licznika. Ten miesiac co nam robili schody to zaplacilismy kosmiczna kwote i w sumie to ciesze sie, ze mamy miesieczne rozliczenia. Przynajmniej sie to jakos rozklada sensownie. Potem trzeba zaplacic na raz ogromna sume... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilorav 19.09.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Witam. Może ktoś poleci fachowca do postawienia 2 kominów systemowych? Budowa w Pszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.09.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 no my wlasnie chcielismy uniknac tej niedoplaty, dlatego od razu dalismy miesieczne rozliczanie z podaniem odczytu licznika. Ten miesiac co nam robili schody to zaplacilismy kosmiczna kwote i w sumie to ciesze sie, ze mamy miesieczne rozliczenia. Przynajmniej sie to jakos rozklada sensownie. Potem trzeba zaplacic na raz ogromna sume... Najlepiej sie rozliczac miesiecznie przez pelny rok normalnego mieszkania. Potem spisac licznik i przejsc na odczyty prognozowane (podajac ilosc zuzytych kWh). Dlaczego? Grzejesz pompa ciepla, wiec w zime bedziesz placic wiecej, w lato mniej - a tak bedzie to wyrownane (tauron zasponsoruje Ci darmowy kredyt w zimie, ze splata w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 19.09.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 niby tak, brzmi calkiem niezle... gorzej jak zle sprognozuja i bedzie spora niedoplata... wtedy trza na juz wyciagac wieksza sume. To ja juz wole placic miesiecznie. Poza tym prognozy sie placi co dwa miesiace wiec rata i tak wyzsza. Jak dla mnie najlepsze jest rozliczanie miesieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.09.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 niby tak, brzmi calkiem niezle... gorzej jak zle sprognozuja i bedzie spora niedoplata... Ale to Ty prognozujesz, nie oni Dzwonisz ze chcesz oplaty prognozowane na XXXX kWh i na tyle Ci wyliczaja - mozesz to sobie kontrolowac raz w miesiacu czy raz na dwa miesiace. Ja juz wiem dokladnie ile zuzywam rocznie kWh i zgadza sie co do zlotowki wtedy trza na juz wyciagac wieksza sume. To ja juz wole placic miesiecznie. Poza tym prognozy sie placi co dwa miesiace wiec rata i tak wyzsza. Nikt nie zabrania placic co miesiac Masz przez caly rok stala kwote wiec mozna nawet sobie stale zlecenie w banku zapodac i zapominasz o pradzie Jak dla mnie najlepsze jest rozliczanie miesieczne. To wcale nie jest fajne jak w lutym trzeba zaplacic 700 pln, a w sierpniu 200 - lepiej placic miesiecznie 300-400 i spokoj Ale jak kto woli - moze po roku sie przekonasz Tylko sledz wskazania licznika - ja sobie spisuje raz na dwa miesiace i to wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts