daggulka 01.10.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ja też Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 01.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Dzień dobry Potwierdzam, było bardzo miło i przyjemnie . W domu oczywiście czekało stęsknione młodsze dziecię na ukołysanie do snu ( nie ma lekko ). Szkoda, że Daggulka nie mogła dojechać ..... nic nie bój, odbijesz sobie jeszcze innym razem Potwierdzam, sałatka mało co na stole stała Przepisik wydrukowany razy kilka bo w pracy też zachwalałam Mam nadzieje, że Edzia będzie nas miło wspominać bo znowu bałaganik został......... Dziękujemy za gościnę EDZIU .........ten zapach drewna........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.10.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witam, Fajnie, że Wam sie podobało. Szkoda, ze było tak ciepło i nie było okazji przed zapalomym kominkiem usiąść, ale zima przed nami więc nic straconego, moze tak całkiem nie zasypie tej mojej Rusi . U mnie to teraz ciągle ktoś w rozjazdach więc miło było w świtnym gronie spędzić ten wieczór. Polecam się na przyszłość. Też powtórzę a co! sałatka gyrosowa była super pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ... moze tak całkiem nie zasypie tej mojej Rusi Edzia nie kracz z tym śniegiem , bo jak Ciebie zasypie to i mnie zapewne śnieg to może być między Wigilią a Trzema Królami, potem to na południe od Skoczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 01.10.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ups! mam nadzieję, że nikt mnie z tym przepisem nie wywali na forum kulinarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 01.10.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 No to ja też se druknąłem Prosiłbym jeszcze o uściślenie jak grube są te "warstwy" w sałatce bo nie jestem ogrem i na warstwach się nie znam. Fajnie że imprezka się udała. Ja cały dzień walczyłem z moją materią. W końcu uprzątnąłem garaż na tyle, że mogę w nim garażować (mam podwójny a garażowałem pod chmurką ) no i dopieściłem dolną łazienkę tak, że została już tylko jakaś jedna czy dwie pierdołki. Przy okazji "zapoznawszy się" z małżonkiem sarenki któremu opchnąłem resztkę desek. Kursował dzielnie - 3 razy golfem obrócił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 01.10.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 hmmm, że tak powiem Piejarku, a zdjęcia z prawie wypieszczonej łazienki to kuda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 01.10.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 No i pięknie,facet co miał nam od soboty robić zbrojenie nawalił jest dobry fachman,ale pijok:) no i jakoś nie umi się wziąść w garść i przyjechać. I znowu prośba heh znacie może kogoś kto potrafi zrobić zbrojenie,my mamy malutko tego do zazbrojenia.W sobotę najpóźniej chceiliśmy zalewać,ale chyba znowu się przedłuży. Szkoda ,że Nas nie było na imprezce,ale ciągle czasu brakuje,a jak pogoda fajna to na budowie kupa roboty. Też mam przepis na tą sałatkę i w najbliższym czasie będę robić. Pozdrawiam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 01.10.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 hmmm, że tak powiem Piejarku, a zdjęcia z prawie wypieszczonej łazienki to kuda ?? No właśnie ... Gdie ili kuda - nigdy nie wiedziałem W tym przypadku chyba gdie bo kuda to raczej "dokąd" . A gdie to nie wiem. Jeszcze nawet ich nie ma w aparacie. Dziś naładuję akumulatory i prstrrryknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 01.10.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 hmmm, że tak powiem Piejarku, a zdjęcia z prawie wypieszczonej łazienki to kuda ?? No właśnie ... Gdie ili kuda - nigdy nie wiedziałem W tym przypadku chyba gdie bo kuda to raczej "dokąd" . A gdie to nie wiem. Jeszcze nawet ich nie ma w aparacie. Dziś naładuję akumulatory i prstrrryknę. hmmm, no ja też nie wiem...... Wyniki tłumaczenia: gdzie polsko-rosyjski gdzie (Harald G) gdzie где; куд'а Wyniki tłumaczenia: dokąd polsko-rosyjski dokąd (Harald G) dokąd куд'а; до как'их пор Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 01.10.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 No to ja też se druknąłem Prosiłbym jeszcze o uściślenie jak grube są te "warstwy" w sałatce bo nie jestem ogrem i na warstwach się nie znam. Warstwy: do wyczerpania składników, układamy w naczyniu tego typu: http://www.ceramicboleslawiec.com.pl/uploads/obrazki/min_351new.jpg lub: http://www.ceramicboleslawiec.com.pl/uploads/obrazki/min_7573371new.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.10.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 znacie może kogoś kto potrafi zrobić zbrojenie,my mamy malutko tego do zazbrojenia.W sobotę najpóźniej chceiliśmy zalewać,ale chyba znowu się przedłuży. może zapytaj w betoniarni w Rudach my robiliśmy sami, znaczy się z teściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.10.2007 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No i pięknie,facet co miał nam od soboty robić zbrojenie nawalił:... Nawalanie to u budowlańców norma. W domu mam jakiś namiar na zbrojarza z Leszczyn. Jak nie zapomnę to poślę na priva. U mnie wszystko robiła jedna ekipa. Moja ekipa zaliczyła wpadkę na tynku akrylowym - przygrzało im słońce i wyszły placki. Dziś robią całą ścianę na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 cześc ludziska.... a ja mam dziś doła....chyba mi sie akumulatory optymizmu wyczerpały cieszę się, że podjęliśmy decyzję o "zimie na odpoczynek"....bo chyba nie dałabym rady tego ciągnąć ...a tak, w zimie spokój a na wiosnę wykańczamy pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 02.10.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 cześc ludziska.... a ja mam dziś doła....chyba mi sie akumulatory optymizmu wyczerpały cieszę się, że podjęliśmy decyzję o "zimie na odpoczynek"....bo chyba nie dałabym rady tego ciągnąć ...a tak, w zimie spokój a na wiosnę wykańczamy pozdrawiam, smoczyca Doberek:) Daggulka, ty nie żartuj, że Ci się akumulatory optymizmu wyczerpały, bo kto nas na duchu będzie podtrzymywał..... A swoją drogą to odrobina odpoczynku Ci się kobito należy bo jak wybudujesz to na odpoczynek czasu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 cześc ludziska.... a ja mam dziś doła....chyba mi sie akumulatory optymizmu wyczerpały cieszę się, że podjęliśmy decyzję o "zimie na odpoczynek"....bo chyba nie dałabym rady tego ciągnąć ...a tak, w zimie spokój a na wiosnę wykańczamy pozdrawiam, smoczyca i to chyba dobra decyzja mnie tej pzrerwy chyba trzeba było, a samo budowanie to jeszcze najprzyjemniejsza część całego wariactwa daggulka zbieraj ziły na wykończniówkę kto nas na duchu będzie podtrzymywał..... no ja tak sobie myślę, że może ja się odrodzę na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 02.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 A ja pokłady optymizmu mam, tylko leń mi się włącza Co na to poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 A ja pokłady optymizmu mam, tylko leń mi się włącza Co na to poradzić? nic leń jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 02.10.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 malmuc napisał: no ja tak sobie myślę, że może ja się odrodzę na wiosnę hmmmm.......przecież Ty jesteś odrodzona, a skoro mówisz, że nie jesteś i odrodzisz się na wiosnę to będzie się działo, ojj będzie ......może koleżankom z sąsiedztwa popilnujesz porządku na placu budowy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 02.10.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 A ja pokłady optymizmu mam, tylko leń mi się włącza Co na to poradzić? hmmm...........następna się odezwała leń........................a na budowie aż się kurzy no chyba, że tylko mąż wszystkiego pilnuje............ co za baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts