DagaAdam 16.10.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Szukam ślusarza, spawacza, który będzie potrafił zrobić na wymiar wymiennik podobny do tego: W sumiee prosta sprawa, rura w rurze z kwasówki zamknięte kołnierzem, niby można kupić na allegro, ale jakość wykonania i materiał to loteria. Znacie kogoś, z kim możnaby o tym pogadać ? W Wodzislawiu obok kosciola na XXX-lecia, wjezdzasz jakby do kosciola (ul. Radlinska) takie 10m pod gorke ostro, mijasz mechanika po prawej i jedziesz caly czas "w glab" - jest tam kilka domow i w jednym z nich po lewej jest warsztat slusarski w ktorym robia przede wszystkim z nierdzewki. Na 100% tam Ci facet zrobi co trzeba - mi dorabial pokrywe z nierdzewki do bojlera z ~8-mioma otworami - wszystko musialo byc wyciete perfekt, facet to jakims laserem wycinal i wyszlo idealnie i skasowal mnie jakies grosiki, takie cos na bank tez bedzie w stanie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 16.10.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Popytaj w hurtowniach pracowników, często maja namiary na takich specjalistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 16.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 U Jarzyny w Niedobczycach/Zamysłowie robią takie rzeczy z nierdzewki, ale nie wiem za ile. Ponoć Jarzyna drogi jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 17.10.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Witam mam sprawę, nie wiecie czy ktoś może ma do sprzedania stojak do karton gipsów.Ruszamy z poddaszem i chętnie odkupię za rozsądną cenę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureks 17.10.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Witam mam sprawę, nie wiecie czy ktoś może ma do sprzedania stojak do karton gipsów. Ruszamy z poddaszem i chętnie odkupię za rozsądną cenę .... Mam podnośnik ale nie na sprzedaż. Jak chcesz to Ci go wypożyczę bo potem sam ruszam z sufitami... Jestem ze Szczerbic więc niedaleko - jak coś pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.mG 18.10.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam. Czy ktoś z Was może polecić SPRAWDZONEGO sprzedawcę stolarki aluminiowej. Wiadomo, chodzi mi głównie o cenę oraz zadowalający sposób montażu. O to samo poproszę w kwestii drzwi wejściowych oraz bramy garażowej. Czy ktoś montował stolarkę z GRALa Wodzisław może? Dzięki za wszelkie cenne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 18.10.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ile płaciliście za montaż centralnego ogrzewania?? Chodzi o poprowadzenie rur, montaż podłogówki (120 m2), instalacja ciepłej i zimnej wody, montaż kotła w miedzi,wyprowadzenie kanalizacji z budynku, ogrzewanie w piwnicy ( 3 grzejniki). Jakiego kosztu można się spodziewać??cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 19.10.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ile płaciliście za montaż centralnego ogrzewania?? Chodzi o poprowadzenie rur, montaż podłogówki (120 m2), instalacja ciepłej i zimnej wody, montaż kotła w miedzi,wyprowadzenie kanalizacji z budynku, ogrzewanie w piwnicy ( 3 grzejniki). Jakiego kosztu można się spodziewać??cry: to wszystko zależy jeśli chodzi o podłogówkę - to standardowa cena to 100/m2 dużo osób robi we własnym zakresie, bo to nic trudnego....wtedy wyjdzie duuuużo taniej ja miałem szczęście i znalazłem fachowców co liczyli od pętli - też wyszło sporo taniej niż te 100/m2 ZWU,CWU, kanalizacja od punktu +materiał - nie orientuję jakie teraz są w okolicy ceny - dla mojego domu instalacja wod-kan wyszła w okolicy 7tys 4 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moos 21.10.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witam. Czy może komuś został styropian grafitowy grubości 10cm ( ewentualnie więcej do 15cm) jakiegoś dobrego producenta ? Potrzebuję odkupić na ściany szczytowe (od góry ) ilość około 15 szt płyt o wymiarach 50 x100. Bardzo pilne ! Proszę o informacje na maila : anna1020 ( małpa) onet.pl Pozdrawiam:) Zostało mi niecałe 9 paczek SWISSPOR LAMBDA EPS 031 FASADA ale grubości 20cm wiec chyba za gruby. Jeżeli ktoś jednak byłby zainteresowany to proszę o informację na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 24.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Co tu tak cicho?? Poumieraliście czy się powprowadzaliście i już nie budujecie????? Wylewki gotowe:wave: , kolejny etap przed nami. Po jakim czasie możemy zacząć ocieplać poddasze, tzn. jak długo musi to wszystko schnąć, żeby wełna była "bezpieczna"?? Na wewnętrzne ściany pójdą płyty k-g, więc też nie mogą chłonąć wilgoci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 24.10.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Co tu tak cicho?? Poumieraliście czy się powprowadzaliście i już nie budujecie????? Wylewki gotowe:wave: , kolejny etap przed nami. Po jakim czasie możemy zacząć ocieplać poddasze, tzn. jak długo musi to wszystko schnąć, żeby wełna była "bezpieczna"?? Na wewnętrzne ściany pójdą płyty k-g, więc też nie mogą chłonąć wilgoci.. Ja robilem wylewki PO ociepleniu i KG i nie mialem absolutnie zadnych problemow - wylewki maja w sobie tyle wody co nic Welna jest 100% bezpieczna, mozesz juz ocieplac Problem bylby jakby to byly tynki! Po tynkach lepiej troche odczekac bo maja w sobie duuuuzo wiecej wody. Wylewki z miksokreta to praktycznie suchy piasek z cementem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 25.10.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 my właśnie zamontowaliśmy drzwi wewnętrzne:)jedne okazały sie porysowane:/ mam nadzieje dokupic nowe a te do garazu wstawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatomek 25.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Czy ktoś kupował bloczki fundamentowe w Sośnicowicach w firmie Małro ? Czy są dobrej jakości ? Proszę o informację gdzie kupić dobre i w rozsądnej cenie bloczki fundamentowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 25.10.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ja robilem wylewki PO ociepleniu i KG i nie mialem absolutnie zadnych problemow - wylewki maja w sobie tyle wody co nic Welna jest 100% bezpieczna, mozesz juz ocieplac Problem bylby jakby to byly tynki! Po tynkach lepiej troche odczekac bo maja w sobie duuuuzo wiecej wody. Wylewki z miksokreta to praktycznie suchy piasek z cementem No, to prawda. wylewki były półsuche, aż się zdziwiłam, że tak można:o Ściany zewnetrzne, tzn, te stykające się bezpośrednio z dworem oraz kominowe mamy pociągnięte diamantem. Baliśmy się dawać k-g ze względu na różnice temperatury ścian, podwyższoną wilgoć, ew. mrówki i insze paskudztwo. Wszystkie wewnętrzne plus sufity będą k-g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 25.10.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Czy ktoś kupował bloczki fundamentowe w Sośnicowicach w firmie Małro ? Czy są dobrej jakości ? Proszę o informację gdzie kupić dobre i w rozsądnej cenie bloczki fundamentowe. Jakiś ponad miesiąc temu kupowałam 12 cm grube w Lubarze po 2,50 zł/szt na taras- trzeba negocjować. Dobre mają też w Prefrowie, są grubsze bo 14 cm i z tego co słyszałam można dostać po zbliżonej cenie. Targuj się, jest jesień więc stany magazynowe idą do wyprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 25.10.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Wygnaniec "pochłonął" już 300 zł u weta, dalej bierze antybiotyki. Gentamycyna przez 20 dni, potem Duomox następne 10 dni i kontrola. Uszy już lepsze, ale bidok nie chce się dać smarować i kroplić. Tylko tabletki żre bez problemu, lekoman jeden;) Adam, czy ty płuczesz uszy twojemu owaczarkowi?? Ponoć trzeba czyścić małżowiny , bo u owczarków poza dysplazją bioder to słaby punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 25.10.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Owczarkowi- miało być oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 26.10.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Wygnaniec "pochłonął" już 300 zł u weta, dalej bierze antybiotyki. Gentamycyna przez 20 dni, potem Duomox następne 10 dni i kontrola. Uszy już lepsze, ale bidok nie chce się dać smarować i kroplić. Tylko tabletki żre bez problemu, lekoman jeden;) Adam, czy ty płuczesz uszy twojemu owaczarkowi?? Ponoć trzeba czyścić małżowiny , bo u owczarków poza dysplazją bioder to słaby punkt. Czyscic trzeba jak ma brudne Moj ma raczej czyste uszy i bardzo rzadko mu to robie - zonka czasem costam mu dlubie ale to naprawde od swieta! Mysle ze to wszystko od egzemplarza zalezy Moj to taki czyscioch-kanapowiec jest, na deszcz nie wychodzi, kaluze i bloto omija, myje se siersc jak kot i w ogole jak nie pies sie zachowuje pod tym wzgledem he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 26.10.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Czy ktoś kupował bloczki fundamentowe w Sośnicowicach w firmie Małro ? Czy są dobrej jakości ? Proszę o informację gdzie kupić dobre i w rozsądnej cenie bloczki fundamentowe. my kupowalismy u Matuszka w Wodzisławiu Zawadzie, dostalismy najlepsza cene w regionie ale juz nie pamietam ile. Warto zadzwonic i zapytac. Mozna negocjowac cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 26.10.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Z Małro się źle współpracuje,transport drogi jak cholera,baby zmierzłe,nie ma z kim gadać.I niby najlepsza cena na allegro,a okazuje się,że podane w aukcji dane są nieprawdziwe,podają cenę netto itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts