tomekatomek 01.02.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Dajcie jakieś namiary na fachowców od tynków i wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 01.02.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Tynki - Kuba Sacha 513 162 182 Wylewki - 512 197 665 Polecam bez jakichkolwiek zastrzeżeń: szybko, tanio i solidnie. Ekipy słowne i czyste, nie brudzą, nie piją , robią równiutko, czyściutko, nie trzeba poprawek, spokojnie można ich brać do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 01.02.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Dajcie jakieś namiary na fachowców od tynków i wylewek. Tomekatomek Ty już jesteś tak daleko czy zapisujesz na przyszłość ? Na jakim jesteś etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatomek 01.02.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Szykuję się do szybkiej budowy i muszę być przygotowany na każdy etap budowy . Także dzięki za każdy namiar na dobrych wykonawców. Mając namiary nie tracę czasu na ich szukanie wtedy, gdy ich już potrzebuję do roboty. Staram się planować każdy etap z wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatomek 01.02.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Tomekatomek Ty już jesteś tak daleko czy zapisujesz na przyszłość ? Na jakim jesteś etapie? Rozmawialiśmy kiedyś na temat dachówki - kupiona Nelskamp F10 - czeka na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 02.02.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Rozmawialiśmy kiedyś na temat dachówki - kupiona Nelskamp F10 - czeka na swoją kolej Fajnie , ładna no nie Rozumiem z tymi namiarami spisywanymi naprzód , też mam zapiski z przed budowy ( a i tak szukam na bieżąco ) Tomekatomek jeżeli nie masz jeszcze ekipy to polecam Ci swoją . Super chłopaki ( 4 osoby) , pracowici, rzetelni i słowni. Rewelacja .Dokładnie ich sprawdziłam na dwóch poprzednich budowach i mieli też bardzo dobre opinie .Polecam. Adam Stronczek z Jastrzębia tel. 501 560 350 Mogę też polecić beton od Matuszka , wszystko bardzo sprawnie . Gdybyś planował okna Schuco z Hekaplastu , lub rolety Krispol to polecam Art Okna z Bielska Białej 508 239 299 u mnie się spisali bardzo dobrze. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatomek 04.02.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Dzięki modena za namiary. Powiedz mi z ciekawości czym będziesz ogrzewać dom ? Ile płaciłaś za beton u Matuszka ? Co do okien Schuco to chyba Grzomba ma - czemu uderzałaś, aż do Bielska - jakaś różnica w cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 04.02.2014 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 No fakt, okna Schucco u Grzomby- mam i polecam. Cena w porządku, montaż bez poprawek, rolety superowe. Siostrzenica użytkuje już 5 lat- nie narzeka. U nas dopiero 2 rok ale też nie mam zastrzeżeń. Beton warto sprawdzić w Prefrowie, mają dobrej jakości ( leją autostrady), gruszki terminowe, cena niższa niż Lubar, zero problemów. Tak przynajmniej było jak myśmy brali:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 05.02.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Dzięki modena za namiary. Powiedz mi z ciekawości czym będziesz ogrzewać dom ? Ile płaciłaś za beton u Matuszka ? Co do okien Schuco to chyba Grzomba ma - czemu uderzałaś, aż do Bielska - jakaś różnica w cenie ? Ogrzewanie - gaz ziemny. Koszt betonu na priv. Od Grzomby Schuco nie brałam dlatego że cena była taka sama ale Grzomba sam składa profile ( okucia siegienia) a w Art Okna mają z Hekaplastu ( okucia winkhaus). Wybrałam Hekaplast . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaneta1010 05.02.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 A czy ktoś ma okna z Wodzisławia Ślaskiego Termo Profil z tego co wiem okna mają dobre parametry.Znajomy też kupił okna z firmy koło Katowic Expresokna i niby w porządku. Jestem na etapie okien i mam problem co wybrać. Biorę pod uwagę i to poważnie z termo Profil bo jest blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszNow1 05.02.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Nie orientujecie się gdzie w Rybniku kupię płyty Wedi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 05.02.2014 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 A czy ktoś ma okna z Wodzisławia Ślaskiego Termo Profil z tego co wiem okna mają dobre parametry. Znajomy też kupił okna z firmy koło Katowic Expresokna i niby w porządku. Jestem na etapie okien i mam problem co wybrać. Biorę pod uwagę i to poważnie z termo Profil bo jest blisko. W obecnym domu mam Termo Profil, kolor mahoń obustronny, trzyszybowe, uchylnorozwieralne. Nie narzekam, mimo iż są szkody górnicze okna sprawują się dobrze. Kupowaliśmy już parę lat temu ( chyba 6 albo 7), teraz są na pewno lepsze rozwiązania. My braliśmy wersję tanią, bo nie chcieliśmy inwestować. Porównaj sobie parametry kilku producentów i będziesz mieć rozeznanie. Chyba mają produkcję ok bo z tego co wiem eksportują za granicę. Na rynku już też istnieją z 20 lat chyba, jak byłby szajs to by upadli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.02.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Witajcie:)Ktoś kiedyś podawał namiar na panią rozliczającą vat,nie wiem gdzie tego szukać,tyle nowych wpisów się pojawiło;)Jeśli ktoś ma to proszę o kontakt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 06.02.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Witajcie:) Ktoś kiedyś podawał namiar na panią rozliczającą vat,nie wiem gdzie tego szukać,tyle nowych wpisów się pojawiło;) Jeśli ktoś ma to proszę o kontakt:) 793541668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malka26 06.02.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Witam. Z kat zaopatrywali sie panstwo w drewno na wiezbe? musze przyznac, ze na tapecie mam obecnie dach i dwoch wykonawcow, cena za robocizne podobna z ta roznica, ze jeden sprowadza drewno z Kielc w cenie 680zl za kubik (juz zainpregnowane cisnieniowo) natomiast drugi bierze drzewo z pobliskiego tartaku.rownica w cenie to az 3800zl. Moze ktos cos podpowie czy warto zaryzykowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaneta1010 06.02.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 W obecnym domu mam Termo Profil, kolor mahoń obustronny, trzyszybowe, uchylnorozwieralne. Nie narzekam, mimo iż są szkody górnicze okna sprawują się dobrze. Kupowaliśmy już parę lat temu ( chyba 6 albo 7), teraz są na pewno lepsze rozwiązania. My braliśmy wersję tanią, bo nie chcieliśmy inwestować. Porównaj sobie parametry kilku producentów i będziesz mieć rozeznanie. Chyba mają produkcję ok bo z tego co wiem eksportują za granicę. Na rynku już też istnieją z 20 lat chyba, jak byłby szajs to by upadli:D Ja też się buduje na terenach górniczych Hehe, gdzie ich nie ma u nas . Robiłam porównanie,ale dużo przemawia, że firma jest blisko. I parometrowa są podobne do innych, dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatomek 07.02.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam. Z kat zaopatrywali sie panstwo w drewno na wiezbe? musze przyznac, ze na tapecie mam obecnie dach i dwoch wykonawcow, cena za robocizne podobna z ta roznica, ze jeden sprowadza drewno z Kielc w cenie 680zl za kubik (juz zainpregnowane cisnieniowo) natomiast drugi bierze drzewo z pobliskiego tartaku.rownica w cenie to az 3800zl. Moze ktos cos podpowie czy warto zaryzykowac? Cena 680 za więźbę impregnowaną ciśnieniowo ? Daj może jakiś namiar - chętnie podpytam, bo niedługo będę potrzebował na swój dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malka26 07.02.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Cena 680 za więźbę impregnowaną ciśnieniowo ? Daj może jakiś namiar - chętnie podpytam, bo niedługo będę potrzebował na swój dach. Poszlo na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 12.02.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Witam Potrzebuję pilnie jakąś dobrą firmę do zrobienia alarmu , najlepiej taką która wie jak podłączyć kontaktrony a zwłaszcza czujki iniercyjne. Właśnie mój wykonawca zrejterował Czy macie jakiś sprawdzony namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 12.02.2014 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Będę chwalipiętą i się pochwalę- piwnice wykafelkowane( zostały robótki kosmetyczne) Obecnie "robi się" zabudowa poddasza. Wełna gotowa, teraz stelaże pod k-g. Kto robił sam i może podzielić się spostrzeżeniami na co ewentualnie zwracać uwagę? Kto może podpowiedzieć czego unikać, a co ewentualnie może usprawnić tę żmudną robotę?? Będę wdzięczna za sugestie- mąż robi to samodzielnie pierwszy raz, nie ma zbyt dużego doświadczenia i boi się jak diabeł święconej wody. Więc może dodacie biednemu otuchy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts