halina46 08.04.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Drzwi wewnętrzne- Stoldrew lub Classen ( koło targowiska Rybnik)- markety odradzam- drzwi niesolidne, często odrzut produkcyjny, badziew jakich mało, choć tanie.Co do schodów- też szukam. Sobik i Gromotka odpadli w przedbiegach- ceny oszałamiające...........Rolety ( jeśli materiałowe) to Viola w Rybniku (koło targowiska). Szafy i kuchnie to polecam Mateusz Buczek 791 843 992 ( salon meblowy" Lewi "Wodzisław koło Dywyty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo100 09.04.2014 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Dziękuję raz jeszcze.Co do płytek, paneli, drzwi, wiem już gdzie szukać a co z innymi pozycjami, które wymieniłem?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 09.04.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Witam. potrzebuję namiar na kogoś z wodzisławia i okolic -budowa w Marklowicach. Chodzi o zrobienie adaptacji projektu szkielet i itp. rzeczy żeby uzyskać pozwolenie na budowę + projekt płyty fundamentowej na szkody górnicze klasy drugiej. Jak to wychodzi cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 09.04.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ja też kupowałam płytki u pana Wowry z Żor, bardzo tanie ma, ale fakt, trzeba sobie poszukać jakiejś wystawki, żeby je obejrzeć na żywo. Kuchnie Siwiec też polecam, sama mam w bloku od 9 lat ich kuchnię - wykonanie szafek super, montaż rewelacja, wszystko co do milimetra pasuje, do dziś ani odrobina blatu mi np się nie zepsuła (napęczniała, czy puściła na łączeniach). Wtedy mieli fajną panią do pomiaru i projektu i pana konkretnego do montażu. Sama się muszę do nich wybrać z kuchnią do domu. Ja z innej beczki. Gdzie kupie tanie parapety zewnętrzne (bo mnie wycyckali ci, od których kupiłam okna...) ? Dajcie sprawdzone namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 09.04.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ja też kupowałam płytki u pana Wowry z Żor, bardzo tanie ma, ale fakt, trzeba sobie poszukać jakiejś wystawki, żeby je obejrzeć na żywo. tylko czasami trzeba długo czekac:) podajcie namiary na szklarza który podejmie sie wycinania w lustrze otworów na gniazdka i kinkiety, a bedzie przystepny cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 09.04.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 jeżeli chodzi schody polecam Pana Koreckiego:) ceny na prawdę konkurencyjne, a wykonanie mi się podoba.jeszcze po świętach dostaniemy bramkę i resztę zaślepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 09.04.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ja też kupowałam płytki u pana Wowry z Żor, bardzo tanie ma, ale fakt, trzeba sobie poszukać jakiejś wystawki, żeby je obejrzeć na żywo. Kuchnie Siwiec też polecam, sama mam w bloku od 9 lat ich kuchnię - wykonanie szafek super, montaż rewelacja, wszystko co do milimetra pasuje, do dziś ani odrobina blatu mi np się nie zepsuła (napęczniała, czy puściła na łączeniach). Wtedy mieli fajną panią do pomiaru i projektu i pana konkretnego do montażu. Sama się muszę do nich wybrać z kuchnią do domu. Ja z innej beczki. Gdzie kupie tanie parapety zewnętrzne (bo mnie wycyckali ci, od których kupiłam okna...) ? Dajcie sprawdzone namiary. A jakie chcesz? Aluminium czy plastik? Ja brałam u Grzomby, pod kolor okien, też chciałam niedrogo. Wyceniałam również na ul. Raciborskiej ( koło Zabki, vis a vis Plazy) też mieli duży wybór i cenowo ok. Podpytaj na Wyzwolenia , przed stacją paliw Grupa KRS chyba, był przedstawiciel u mnie ale już miałam zamówione- ceny też w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 09.04.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 jeżeli chodzi schody polecam Pana Koreckiego:) ceny na prawdę konkurencyjne, a wykonanie mi się podoba. jeszcze po świętach dostaniemy bramkę i resztę zaślepek proszę o namiary ew. zdjęcia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 10.04.2014 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 10.04.2014 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 namiary jak niski wróciza cene schodów z sobdrewu, zrobiłby mi dywanowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 10.04.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 alhana, bardzo mi się podobają twoje schody, tym bardziej, że ja nadal nie mam jakiegoś super ustalonego planu co do barierek... Te twoje mnie kuszą, mimo, że już planowałam poziome poprzeczki. A ta szyba u góry to też ten pan od schodów? On robi takie elementy? Drogie toto było? Ile cię to wyszło? Całość? (jeśli można wiedzieć). Czekam niecierpliwie na namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 10.04.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Witam mam pytanie. jesteśmy na etapie tynkowania. Ale mamy dylemat czy tynk cem-wap czy diamentowy ? jakie wy macie. czy ktoś teraz żałuje i zrobił by inny ? Czy komuś robiła firma Prestige z wodzisławia diamentowe badz zete? Bo chcielibyśmy zobaczyć na żywo jak wygląda. tylko diamant -obecnie zrobiliśmy super jest - niektórych miejscach trzeba przeszlifowac zeby był gladziutki ale wszystko zalezy tez od ekipy . Bo dwie poprzednie nie dały rady jedna całkowicie spartoliła a drugiemu to wyszlo tak srednio-jest to tynk wymagajacy duzej wprawy. Tym razem robila nam ekipa od Barnabasa drogo ale dobrze. Sasiad miał robić cementowy przyszedł do nas i stwierdził,ze chce Diamanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewqq 10.04.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Co do schodów- też szukam. Sobik i Gromotka odpadli w przedbiegach- ceny oszałamiające........... tanie schody ma na allegro sowosz. Trzeba samemu poskładac i pomalować ale chyba robi tez pod wymiar Moze mozna dołożyc inna barierke i "podrasować" żeby wygladały na kilkanaście tysiecy A mozna tez poskładac takie jak są i mieć w d* ze nie wygladają na kilkanaście tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmax 10.04.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Witam, Szukam firmy, która: - utwardzi mi podjazd - podniesie mi teren (cześć) o okolu 20cm Ktoś może polecić? Pozdrawiam Krystian Nikt nie ma takie firmy/osoby? Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 10.04.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Alhana, schody masz eksklusive:D Ja niestety muszę mieć pełne ( zejście do piwnicy pod spodem), z podestem. Waham się co do koloru- orzechowe wszyscy odradzają Ale jasne też są całkiem , całkiem.... Zastanowię się. Czekam na namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 10.04.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Nikt nie ma takie firmy/osoby? Krystian Wszyscy zdzierają. My robiliśmy sami. Namiar na bergę z przywozem mogę dać, kamień ozdobny( kruszony granit) też jest. Koparkę załatwisz bez problemu ( choćby na tablica.pl) Wyjdzie Cię duuuuuzo taniej i będziesz zdrowszy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 11.04.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 alhana, bardzo mi się podobają twoje schody, tym bardziej, że ja nadal nie mam jakiegoś super ustalonego planu co do barierek... Te twoje mnie kuszą, mimo, że już planowałam poziome poprzeczki. A ta szyba u góry to też ten pan od schodów? On robi takie elementy? Drogie toto było? Ile cię to wyszło? Całość? (jeśli można wiedzieć). Czekam niecierpliwie na namiary. cene wysle Ci na priv, ale tak 25% mniej niz tutaj mi wycenili tak szybe tez stolarze załatwiali poprzeczki pionowe celowo, niestety dzieci z poziomych zrobiłyby drabinke do wspinania a rozstaw taki że dziecko głowy nie przełoży:P schody w całości przymocowane do ściany, do podłogi nie są kotwione, na górze tylko jeszcze chwycone, więcej zdjęć w moim dzienniku budowy jest. kolor jesion bielony fajnie bo maja w ofercie prawie kazdy rodzaj schodów tutaj ich strona http://stolarniakorecki.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 11.04.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Alhana, schody masz eksklusive:D Ja niestety muszę mieć pełne ( zejście do piwnicy pod spodem), z podestem. Waham się co do koloru- orzechowe wszyscy odradzają Ale jasne też są całkiem , całkiem.... Zastanowię się. Czekam na namiary. Jak będzie trzeba po pijaku zejść to docenisz proste, pełne z podestem :) A kolor - tylko jasne! Ja żaluję jak cholera że zrobiłem taras ciemny (palisander) - nie ma sensu go myć bo cały czas uwalony jest Na jasnym nie byłoby nic widać ;( Z drugiej strony jak to zejście do piwnicy to jest ryzyko że jasny się znowu będzie szybciej brudził - zależy jak / do czego używasz piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 11.04.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Jak będzie trzeba po pijaku zejść to docenisz proste, pełne z podestem :) stawaliśmy na rzęsach żeby były z podestem:( albo zajęłyby połowę dużego pokoju albo musiały być kręte, bo klatka schodowa ma 2mx2m a testowałam już takie po pijaku nie raz, i to bez barierki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszNow1 11.04.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 A gdzie balustrady, poręcze do schodów z "nierdzewki" robiliście i polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts