DagaAdam 28.04.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Narożników nie mam, bo nie mam skosów Plyty lączą na stair-flexa. No, to dobra firma Wykonczenie "slizgowe" ukryte akrylem tez jest profi - tak sie powinno robic, a nie na sztywno Przy okazcji, ja się Brink sprawuje ? Masz nagrzewnicę w zestawie ? Jesli nie, to zdazylo się kiedys, że zaprotestowal i wyłączyl nawiew ? Wiesz co - mam go calego opomiarowanego. Nie mam w zestawie nagrzewnicy bo to ten model sprzed paru lat (dopiero nowszy ma zamontowana nagrzewnice). I powiem Ci ze na wykresach w baaaaaardzo nietypowych warunkach widze, ze cos tam sie dzieje (wykres temperatur zamiast byc lagodny skacze jak sinusoida - ale juz nie pamietam konkretnie ktorej temperatury Pewnie przymarzaja skropliny ktore normalnie powinny byc odprowadzane i wentylator nawiewowy wyczuwa zbyt duze cisnienie i na chwile staje, zeby to roztopic. Ale to jakas marginalna sytuacja - zauwazylem ja moze 3 razy przez 3-4 lata, choc oczywiscie nie patrze na wykresy codziennie :) Generalnie polecam reku - porzadne wentyle, dobry wymiennik, zuzycie pradu przy ~120-150m3/h na poziomie 50-70W (w zaleznosci od stanu filtrow). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 30.04.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Witam. Czy możecie mi polecić kogoś do gładzi ,żeby zrobił dobrze i nie za drogo;) ? Z rejonu Jastrzębie Żory Rybnik lub okolice . Chciałabym już sobie zaklepać termin . Jakie są w tej chwili stawki za gładź ? Rutino jakbyś tu zaglądał czasem to posłałam Ci priv z pytaniem o gładź . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 30.04.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 nie miałem dzis czasu Ci odpisać. jeśli ten namiar nieaktualny to nie wiem. w każdym razie tych fachowców miałem od mojego niestandardowego kafelkarza, o którym była tu mowa poprzedniej stronie. Zapytaj go jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 30.04.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 OK . Dziękuję bardzo . Poszukam po nitce do kłębka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fender1 01.05.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Hejka, Czy ktoś może z was załatwiał w tym roku sprawy geodezyjne i udało się je sfinalizować? Mój geodeta Piotr Figołuszka z Czerwionki od ponad pół roku nie potrafi załatwić sprawy z pomiarem inwentaryzacyjnym Twierdzi, że od stycznia zmieniły się władze w starostwie w wydziale geodezji i jest ciężko cokolwiek załatwić... Pan Piotr wypiął się na mnie już całkowicie a ja dalej sobie płacę odsetki karne z kredytu, i nie mogę się zameldować w swoim domu. Bardzo proszę o namiary na geodetę, któremu w tym roku udało się przeprocesować tego typu scenariusz w starostwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 01.05.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 GEOFART szymon raszczyk 504-226-509zadzwon i opowiedz co się dzieje. moze byc też tak, że wodzisławski zasób geodezyjny ma mega opóźnienia, co jest najbardziej prawdopodobne.wtedy trzeba im zrobić awanturę.o ile w ogóle twój dotychczasowy geodeta dostarczył im to, co dostarczyc miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzar 02.05.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Nie wiem czy ktoś jeszcze zagląda do działu kupie/sprzedam, dlatego pozwalam sobie na zamieszczenie linka do mojej oferty w temacie głównym. http://forum.muratordom.pl/group.php?gmid=1151703&do=discuss#gmessage1151703 Może komuś się jeszcze w tym roku coś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 04.05.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Hej, nie bardzo wiem jak na naszym wątku coś wyszukać....Mam pytanie dotyczące drzwi wejściowych. Jakie macie? Polecacie? Nie polecacie? Gdzie kupione? Poratujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 04.05.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 my mamy z molitora. Moge polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 06.05.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Hej, nikt nie chce pomóc w sprawie drzwi? A może wy po prostu nie macie jeszcze drzwi..... hehehe... Pozdrawiam. Dziś zamówiłam schody i parapety. Będą w lipcu. No i będą piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 07.05.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Ja mam drzwi robione przez stolarza, który robił mi schody. http://images62.fotosik.pl/953/516a152f4b13e6f4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 07.05.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 moich drzwi z Mikae na razie nie moge polecic, bo ciagle z nimi cos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 07.05.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Hej, nikt nie chce pomóc w sprawie drzwi? A może wy po prostu nie macie jeszcze drzwi..... hehehe... Pozdrawiam. Dziś zamówiłam schody i parapety. Będą w lipcu. No i będą piękne. Ja mam drzwi z CALa - drewniane, debowe. 6,5k kosztowaly i sprawdzaja sie wysmienicie. Kupione gdzies u lokalnego dilerka (juz chyba tego sklepu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 07.05.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Dzięki za odpowiedzi. Rozważamy raczej niedrewniane drzwi. Agusia, wzór drzwi fajny, ale my mamy nad nimi trójkątny daszek, dlatego obstawiałam nad czymś "symetrycznym".... Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo100 08.05.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Witam,Czy może ktoś polecić niedrogiego szklarza do kabiny prysznicowej bez brodzika. potrzebuję kabinę 140cm na 70cm przy czym w dłuższym boku drzwi 70cm. Porównując kilka ofert wychodzi 2000pln za materiały na gotowo i 1000pln za montaż.. Naprawdę to jest taki drogi interes? 1000pln za montaż?Dzięki za podpowiedzi, namiary...PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.05.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Tani a dobry szklarz jest za rondem Mc Donald/Budozbyt w stronę Lidla,obok stacji LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo100 09.05.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Dzięki Gabrysia a jakiś namiar miałabyś? Zapytałbym wstępnie o wycenę telefonicznie.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 10.05.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Niestety nie mam już namiarów,bo już prawie trzy lata mieszkamy i telefon wyczyszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszNow1 10.05.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Witam, Czy może ktoś polecić niedrogiego szklarza do kabiny prysznicowej bez brodzika. potrzebuję kabinę 140cm na 70cm przy czym w dłuższym boku drzwi 70cm. Porównując kilka ofert wychodzi 2000pln za materiały na gotowo i 1000pln za montaż.. Naprawdę to jest taki drogi interes? 1000pln za montaż? Dzięki za podpowiedzi, namiary... Pozdrawiam Adam Polecam p.Adam Gliwa z Jejkowic (ESGLAS). Pełen profesjonalizm, ja akurat zamawiałem u niego drzwi szklane ale wiem że robi drzwi do kabiny prasznicowej i kabiny prysznicowe. Polecam z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo100 10.05.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Dzięki Tomasz a jak u niego z cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts