sebo8877 08.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Na zawodach 33 miejsce na 55 zawodników- mogłobyć lepiej... Sebo8877 glizdy nie spasowały Ochotki ni miołem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.10.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 piejar co powinnam wiedzieć o opale z kop. czeczot? http://www.kwsa.pl/?m=22&ind=pia Czeczot to teraz jest część kop. Piast .........Retopal ma chyba gorsze notowania od piekarskiego ekogroszku. Ekogroszek można kupić w Pilchowicach w firmie Atex http://www.pwatex.pl/cms/ o tych z Pilchowic wiem, sąsiad u nich kupuje, ale ten z Juliana jest drozszy od Czeczota o 180 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 piejar co powinnam wiedzieć o opale z kop. czeczot? http://www.kwsa.pl/?m=22&ind=pia Czeczot to teraz jest część kop. Piast .........Retopal ma chyba gorsze notowania od piekarskiego ekogroszku. Ekogroszek można kupić w Pilchowicach w firmie Atex http://www.pwatex.pl/cms/ o tych z Pilchowic wiem, sąsiad u nich kupuje, ale ten z Juliana jest drozszy od Czeczota o 180 zł na Wymianie Doświadczeń jest dość dużo do poczytania na temat ekogroszków. Ja się co do jakości nie wypowiadam, bo nie używam. Kolega używa z Piekar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.10.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam wszystkich serdecznie No Piejar...... kuchnia śliczna ! Gratuluję gustu. Miłe wrażenie ciepełka domowego..... Warto było czekać na zdjęcia......... ......aż by się kawkę u Was wypiło Życzę samych miłych chwil Wypijesz, wypijesz ... Nie bój nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.10.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Na zawodach 33 miejsce na 55 zawodników- mogłobyć lepiej... Sebo8877 glizdy nie spasowały Ochotki ni miołem.. Tylko raz przyglądałem się zawodom wędkarskim u nas na "Rybniku". Wędkarze bombardowali "szlojdrami" akwen dużą ilością "jakichś kulek". Pewno więcej ryb zatłukli tymi kulkami niż złowili. Swoją drogą żarcia miały rybki chyba na kilka dni A kto był w sobotę na dniu otwartym ERSA? Bo ja byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.10.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 A kto był w sobotę na dniu otwartym ERSA? Bo ja byłem kolega juz zapomnial, że co niektorzy to jeszcze o przeprowadzce nawet nie marzą a np biegaja ze szlifierką po raz kolejny boleśnie się pzrekonałam, że moja kondycja jest do bani, a raczej że kondycji nie mam żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.10.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 o mojej kondycjio się nie wypowiadam nawet ale powiem wam, że ostatnio naginałam na szpadlu przy podjeździe i normapnie stanął Pan samochodem i mówi "noooo, dawno nie widziałem żeby kobieta tak ciężko pracowała" ...az mi się normalnie głupio zrobiło a dziś też będę przy szpadlu naginać, bo musze jednak zrobić drenaż przy ganku.... przy deszczach dopiero zobaczyłam jaka tam kałuża stoi jak popada.... tak , że dziś będe się bawić łopatą pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 09.10.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No kobitki, zanim skończymy budować to mięsnie sobie wyrobimy jak Arnoldzik Ale z nas laski będą umięśnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.10.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Cześć. Chyba mnie jakaś jesienna deprecha dopadła .... kawkę proszę ... bo inaczej się nie obudzę... spię na stojąco http://www.vena-cafe.nrs.pl/zdjecia/kawa.jpg pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.10.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Cześć. Chyba mnie jakaś jesienna deprecha dopadła .... pozdrawiam, smoczyca jak deprecha, słońce świeci, na furumie siedzę, piwko piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.10.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 jamles....noż pozazdrościć ja w robocie, nie wiadomo w co ręce włożyć , po robocie na budowę.... dzieciaki to mnie widzą godzine dziennie-wieczorem byle do zimy ...odpoczniemy pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 10.10.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 no daggulka, a myślałam, że tylko mnie jakaś deprecha dopada. Też stwierdzam, że byle do zimy bo czasu będzie więcej....... Różnica jest taka, że Ty kończy a u nas to dopiero początek........ Młodszego to ostatnio tylko układam do snu wieczorem i tyle mojego. Ze starszym widzę się 30 minut rano, kiedy go wiozę do szkoły......albo odbieram z randki Jamles - żyć nie umierać. Kto zapracował i zasłużył to teraz może sobie dychnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.10.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 U mnie to robota ostatnio przegrywa z "dychaniem" ale ja już mogę sobie trochę odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 10.10.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Daggulka z całkowitą stanowczością stwierdzam, że jestem strasznie nudna, zmierzła i zrzędliwa i niedługo mnie wygonią z forum starość nie radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 10.10.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 U mnie to robota ostatnio przegrywa z "dychaniem" ale ja już mogę sobie trochę odpuścić no właśnie, Ty Piejar też już możesz sobie dychać z browarkiem w ogrodzie..... zasłużenie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.10.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 U mnie to robota ostatnio przegrywa z "dychaniem" ale ja już mogę sobie trochę odpuścić no właśnie, Ty Piejar też już możesz sobie dychać z browarkiem w ogrodzie..... zasłużenie oczywiście Wolę w łóżku przed telewizorkiem Ogrodu jeszcze nie ma. Trza go zrobić a jak wspominałem nie bardzo mi się już chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 10.10.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 U mnie to robota ostatnio przegrywa z "dychaniem" ale ja już mogę sobie trochę odpuścić no właśnie, Ty Piejar też już możesz sobie dychać z browarkiem w ogrodzie..... zasłużenie oczywiście Wolę w łóżku przed telewizorkiem Ogrodu jeszcze nie ma. Trza go zrobić a jak wspominałem nie bardzo mi się już chce .....to po to sobie dom budowałeś, żeby teraz przed telewizorkiem w łóżeczku leżeć? piwko i na świeże powietrze! A łóżeczko to na tarasik można wytargać....... z żoneczką oczywiście Hmmm.....ale to zależy co kto lubi Miłego piwkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.10.2007 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Można i na tarasie ale sąsiedzi chyba zbyt konserwatywni . Wczoraj zameblowaliśmy salon. Mały jakiś się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.10.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Można i na tarasie ale sąsiedzi chyba zbyt konserwatywni . Wczoraj zameblowaliśmy salon. Mały jakiś się zrobił hej hej kolega się rozszalał wydawało mi sie, ze z bloku się przenosił więcej miałeś tam miejsca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Można i na tarasie ale sąsiedzi chyba zbyt konserwatywni . Wczoraj zameblowaliśmy salon. Mały jakiś się zrobił hej hej kolega się rozszalał wydawało mi sie, ze z bloku się przenosił więcej miałeś tam miejsca ? może całe piętro zajmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts