DagaAdam 24.06.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 ja mam okładany płytką betonową (taka imitacja kamienia) w kolorze troszkę jaśniejszym niż 7016 po przyłożeniu jedno do drugiego właśnie o taki efekt mi chodziło. Z tym nie będzie problemu, żeby dorzucili pare sztuk tym bardziej, że będą jechać swoim transportem, a za transport mówili o znośnej kwocie dla całego transportu rzędu 200zł. Do tego jeszcze zamówienie będę zwiększać bo brat również będzie brał także w sumie ponad 100mb będzie jechało OK! Dzieki za cynk, bede do nich dzwonil dzisiaj/jutro i moze uda sie te trzy sztuki gratis lub za jakies male pieniadze do transportu dorzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza2410 26.06.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Witam, Czy może ktoś polecić niedrogiego szklarza do kabiny prysznicowej bez brodzika. potrzebuję kabinę 140cm na 70cm przy czym w dłuższym boku drzwi 70cm. Porównując kilka ofert wychodzi 2000pln za materiały na gotowo i 1000pln za montaż.. Naprawdę to jest taki drogi interes? 1000pln za montaż? Dzięki za podpowiedzi, namiary... Pozdrawiam Adam Może cos znajdziesz tutaj http://www.lazienka-rea.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewqq 26.06.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Kiedyś narzekałam na wycene przyłącza wod-kan 12 tys netto (za 140m w sumie), dziś firma INSALL (polecam!) zrobiła je, pomimo trudnych warunków (lało, lało, lało i wszystko pływało) zrobiła to za dużo, dużo, naprawdę dużo mniej. Jak znalazłam ta firmę? wystawiłam ofertę, za ile chcę mieć to zrobione i sama do mnie zadzwoniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 26.06.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Sorki, dopiero podaję namiar do brukarzy z Pstrążnej ;tel. 501 587 852. Mnie wycenili 120zł/m2 ze wszystkim, tj. na gotowo. Jeszcze PPUH Zdibet Z. Długosz 32 42 50 785 - sprawdzony, robili u siostry, zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 30.06.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Sprzedam 200 bloczków fundamentowych do odbioru w Rybniku Kamieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaneta1010 03.07.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Czy może ktoś zamawiał okna z TERMO PROFIL z Wodzisławia ?? Mam od nich fajną cenę na okna, ale chętnie poczytam opinie na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 03.07.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Czy może ktoś zamawiał okna z TERMO PROFIL z Wodzisławia ?? Mam od nich fajną cenę na okna, ale chętnie poczytam opinie na ich temat. Sasiad ma od ~5 lat - bardzo chwali, cenowo mocno konkurencyjnie w porownaniu do np. oknoplastu. Jakosciowo - z zewnatrz wielkich roznic nie widac, co bedzie za 20 lat nikt nie wie Raczej wszystko jest z nimi OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 03.07.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Czy może ktoś zamawiał okna z TERMO PROFIL z Wodzisławia ?? Mam od nich fajną cenę na okna, ale chętnie poczytam opinie na ich temat. Ja mam w starym domu okna od nich- chwalę, bo i cenowo ok i jakość bez zarzutu. Okna w kolorze palisander, ładnych parę lat użytkowane, na szkodach górniczych, nie mam zastrzeżeń. Jeśli Ci parametry odpowiadają- bierz i się nie zastanawiaj. Polecam- choć teraz pewnie mają lepsze niż 10 lat temu. Jak ja brałam to nie było mega- wyboru jak obecnie, ale i tak się opłacało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaneta1010 04.07.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Dzięki za odpowiedzi, decyzja podjęta kupimy z TERMO PROFIL. Bo ceny mają mocno konkurencyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matgna 07.07.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Witam,bardzo proszę o namiary na solidną (i tanią) ekipę budowlaną bądź fachowca do systemu gospodarczego. Mój umówiony wykonawca niestety okazał się nierzetelny, nie odbiera moich telefonów i w żaden sposób nie mogę się z nim skontaktować (w sumie nikogo do współpracy się nie zmusi ale żeby gardzić pieniędzmi to dziwna sprawa), szkoda że w ostatniej chwili tak się zachował no ale cóż ... dobra koniec tych żali, z góry dziękuję za każdą odpowiedź (budowa okolice Wodzisławia Śl). Jeżeli zaśmiecam forum to przepraszam ale zrozumcie jestem w ciemnej d.... i piszę tam gdzie jakieś szanse na pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 09.07.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 WitamCzy ktoś z Rybnika i okolic budował zjazd z drogi publicznej do budynku mieszkalnego i może polecić wykonawce.Na rynku tyle firm budowlanych a do budowy zjazdu ciężko kogoś znalezć. Dzięki za pomoc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 10.07.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 jak długo w nadzorze zamykaliście budowe?? u nas już ponad miesiąc dobrze i jeszcze nie zamknięte:/mam wrazenie ze wszystko zalezy od tego kto w danym momencie przegląda papiery:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 11.07.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Hmm, czyżby sezon urlopowy?? Chyba tak... A swoją drogą, też mnie to interesuje. Już geodezja powykonawcza " się robi", potem jeszcze cała papierologia i nadanie numeru i wreszcie :welcome:w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.07.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 ja mam okładany płytką betonową (taka imitacja kamienia) w kolorze troszkę jaśniejszym niż 7016 po przyłożeniu jedno do drugiego właśnie o taki efekt mi chodziło. Z tym nie będzie problemu, żeby dorzucili pare sztuk tym bardziej, że będą jechać swoim transportem, a za transport mówili o znośnej kwocie dla całego transportu rzędu 200zł. Do tego jeszcze zamówienie będę zwiększać bo brat również będzie brał także w sumie ponad 100mb będzie jechało Jeszcze raz dzięki za cynk - moje daszki już leżą na słupkach - panowie jechali na Wrocław i przy okazji, parę dni temu mi dowieźli Całkiem ładne i równe - zobaczymy za parę lat jak z trwałością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 14.07.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Jeszcze raz dzięki za cynk - moje daszki już leżą na słupkach - panowie jechali na Wrocław i przy okazji, parę dni temu mi dowieźli Całkiem ładne i równe - zobaczymy za parę lat jak z trwałością nie ma za co, u mnie też już 55 sztuk dowiezione obecnie leżą przed wjazdem do garażu jak ktoś chętny to będzie drugi kurs jeszcze więc może się ktoś dołączy do zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatomek 14.07.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Jakie kupowaliście okna i bramy garażowe ? Czy ktoś może podać ile płacił za bramę segmentową 2500x2125 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.07.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Jakie kupowaliście okna i bramy garażowe ? Czy ktoś może podać ile płacił za bramę segmentową 2500x2125 ? Ja okna oknoplast krakow - jakos do mnie przemawiaja okna duzego producenta choc moze teraz wybralbym lokalnego termo-profila bo sasiad ma juz prawie 5 lat i jest zadowolony, a byly duzo tansze Brame polecam mojego sasiada: 697978030 (Marek) - bardzo slowny i uczciwy gosc i powinien miec dobra cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 14.07.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Jakie kupowaliście okna i bramy garażowe ? Czy ktoś może podać ile płacił za bramę segmentową 2500x2125 ? Okna- Grzomba Rybnik ( Schucco), Termo-profil Wodzisław mam w starym domu ( są tańsze) , brama garażowa Gros Turza Śl.- za bramę 2950x 2090 zapłaciłam 3350 zł ( z dodatkowym pilotem)- cena maj 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 14.07.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Adam, czy ten P. Marek robi również bramy wjazdowe ( przesuwne)? Pytam, bo obecna wycena mi nie pasi. Kto jeszcze robi suwanki wjazdowe za rozsądne pieniądze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.07.2014 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Adam, czy ten P. Marek robi również bramy wjazdowe ( przesuwne)? Pytam, bo obecna wycena mi nie pasi. Kto jeszcze robi suwanki wjazdowe za rozsądne pieniądze?? Robi, robi - robi wiele z roznego typu automatyki. Ale bramy garazowe + wjazdowe automatyczne to jego specjalnosc Polecam - wyjatkowo przyzwoity facet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts