modena 03.08.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Rozstawy profili chyba na odwrót, to dolne (te, do których się przykręca płyty) lecą co 40cm. . No właśnie , odwrotnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 06.08.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 potrzebuje namiary na kogoś kto naprawi mi moje stare pianino, mozecie kogoś polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti1 08.08.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ostrzegam przed Damianem 695305858 ma drugi numer bo się chyba na nim poznali 723966606 - dolicza straszliwe ilości metrów, oszukuje przy rozliczaniu, brud na budowie, partackie wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 08.08.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ale co to za Damian? Podałeś tyle szczegółów,że pewnie wszyscy wiedzą o kogo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewqq 10.08.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 czy warto wydawac kase na przesla bramy furtki metalowe ocynkowane i malowane proszkowo. Odradzil nam sprzedawca ze szkoda kasy i tak trzeba pomalowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 10.08.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 czy warto wydawac kase na przesla bramy furtki metalowe ocynkowane i malowane proszkowo. Odradzil nam sprzedawca ze szkoda kasy i tak trzeba pomalowac? Ocynk + malowanie proszkowe wytrzyma bez malowania 30-50 lat. Gola stal pomalowana pedzelkiem wytrzyma 1-5 lat do momentu kiedy zacznie rdzewiec i trzeba bedzie ta rdze usunac i malowac calosc od nowa. Wybieraj (a tego sprzedawce lepiej zmien - nie ma na rynku lepszego zabezpieczenia antykorozyjnego na dlugie lata niz ocynk + proszek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka102 10.08.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów szukam namiarów na dobrego i sprawdzonego zbrojarza oraz murarz budowa Radlin Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 10.08.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów szukam namiarów na dobrego i sprawdzonego zbrojarza oraz murarz budowa Radlin Pozdrawiam Zbrojarz dobry i sprawdzony- stara szkoła zbrojarska -Pan Józef z Gaszowic 512 455 361. Polecam wszystkim, nie będziecie żałować- solidny a przy tym oszczędny. Kierownik budowy był pod wrażeniem jego roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robszw 12.08.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ostrzegam przed Damianem 695305858 ma drugi numer bo się chyba na nim poznali 723966606 - dolicza straszliwe ilości metrów, oszukuje przy rozliczaniu, brud na budowie, partackie wykonanie Podłączam się do wypowiedzi potwierdzając, miałem tego Pana, a raczej jego brata na budowie, nie polecam, a soczyste szczegóły zostawiam na podsumowanie wykonawców na mojej budowie, które chcę zrobić za kilka dni-po przeprowadzce... P.S. A tyle osób go polecało że skorzystałem z jego usług... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIS 13.08.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Podłączam się do wypowiedzi potwierdzając, miałem tego Pana, a raczej jego brata na budowie, nie polecam, a soczyste szczegóły zostawiam na podsumowanie wykonawców na mojej budowie, które chcę zrobić za kilka dni-po przeprowadzce... P.S. A tyle osób go polecało że skorzystałem z jego usług... Czekałem z moją opinią o firmie Pana Damiana aż zrobią mi ocieplenie i tynki na zewnątrz ale muszę zabrać udział w tej dyskusji ponieważ ja nie wiem czy ktoś spodziewa się jakiegoś czystego miejsca w czasie kładzenia tynku bo ja nie, ale wiem że wszystko zostało posprzątane i nic nie musiałem po kimś sprzątać było tak jak powinno być wykonane. Po drugie każde moje sugestie w czasie kładzenia tynku zostały wykonane. Nie mogę się zgodzić również z opinią naciągania na metry ponieważ Pan Damian wymierzył a ja po nim sprawdziłem i było ok. żadnego metra nie doliczył zapłaciłem za tyle metrów za ile miałem wyliczone, jestem w stałym kontakcie z Panem Damianem nawet przyjeżdżał parę razy na moją budowę pomóc mi a raczej doradzić to co robiłem sam tj. podwieszanie sufitów itp. zupełnie za darmo Co do tynków to zrobione są tak że nawet nie kładłem gipsu na ściany bo szkoda mi było stracić efektu który osiągnąłem po malowaniu We wrześniu Pan Damian robi u mnie ocieplenie i tynki i tu też was zaskoczę wyliczone co do metra Aha montował mi również parapety wewnątrz przed tynkowaniem czyli dodatkowa robota którą powinien podliczyć ale nie chciał kasy za to Co do dwóch numerów to ja mam jeden stały 695305858 i na niego tylko dzwonie. A co do jakości wykonanych prac to gościu który mi robił stan surowy ( BUD-REM Zbyszek Morawiec Radlin ) sam powiedział że bardzo dobrze wykonane tynki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIS 13.08.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Ostrzegam przed Damianem 695305858 ma drugi numer bo się chyba na nim poznali 723966606 - dolicza straszliwe ilości metrów, oszukuje przy rozliczaniu, brud na budowie, partackie wykonanie Czekałem z moją opinią o firmie Pana Damiana aż zrobią mi ocieplenie i tynki na zewnątrz ale muszę zabrać udział w tej dyskusji ponieważ ja nie wiem czy ktoś spodziewa się jakiegoś czystego miejsca w czasie kładzenia tynku bo ja nie, ale wiem że wszystko zostało posprzątane i nic nie musiałem po kimś sprzątać było tak jak powinno być wykonane. Po drugie każde moje sugestie w czasie kładzenia tynku zostały wykonane. Nie mogę się zgodzić również z opinią naciągania na metry ponieważ Pan Damian wymierzył a ja po nim sprawdziłem i było ok. żadnego metra nie doliczył zapłaciłem za tyle metrów za ile miałem wyliczone, jestem w stałym kontakcie z Panem Damianem nawet przyjeżdżał parę razy na moją budowę pomóc mi a raczej doradzić to co robiłem sam tj. podwieszanie sufitów itp. zupełnie za darmo Co do tynków to zrobione są tak że nawet nie kładłem gipsu na ściany bo szkoda mi było stracić efektu który osiągnąłem po malowaniu We wrześniu Pan Damian robi u mnie ocieplenie i tynki i tu też was zaskoczę wyliczone co do metra Aha montował mi również parapety wewnątrz przed tynkowaniem czyli dodatkowa robota którą powinien podliczyć ale nie chciał kasy za to Co do dwóch numerów to ja mam jeden stały 695305858 i na niego tylko dzwonie. A co do jakości wykonanych prac to gościu który mi robił stan surowy ( BUD-REM Zbyszek Morawiec Radlin ) sam powiedział że bardzo dobrze wykonane tynki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewqq 13.08.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 sprzedam drewno pobudowlane (większość deski 4,5m) i stęple (3,5m i 2,7m)bez transportuRybnikkontakt priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 13.08.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 I tylko po to się DARIS tutaj zarejestrował,żeby nam opowiedzieć jaki to pan Damian jest super.Śmiechu warte panie Damianie,ja tam nie miałam z panem do czynienia,ale nie cierpię jak ktoś rejestruje się tutaj ni z gruszki ni z pietruszki i wychwala pod niebiosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 13.08.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Mam do sprzedania garaż blaszany 5x3m gdybyście wiedzieli, że ktoś chce, to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka102 14.08.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Mam do sprzedania garaż blaszany 5x3m gdybyście wiedzieli, że ktoś chce, to dajcie znać. Witam można zapytać skąd i jak cena Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo100 15.08.2014 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Witam,Jestem dwa tygodnie po przeprowadzce do wymarzonego domu. Mieszkanie w domku po całym życiu w bloku jest nieporównywalne. Nadszedł czas na zakup pierwszej w życiu kosiarki spalinowej. Czy możecie polecić sklep z dużym wyborem kosiarek... Szukam czegoś do 1500pln a znalazłem tylko sklep w Rydułtowach gdzie jest zarazem serwis jednak tam dominuje marka Stiga, nad która również się zastanawiam. Chciałbym jednak porównać tą firmę z markami Faworyt, Al-ko, Hecht.Dziękuję za wskazówki gdzie szukać sklepu z uprzejmą obsługą i dobrym serwisem gwarancyjnym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 15.08.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 I tylko po to się DARIS tutaj zarejestrował,żeby nam opowiedzieć jaki to pan Damian jest super.Śmiechu warte panie Damianie,ja tam nie miałam z panem do czynienia,ale nie cierpię jak ktoś rejestruje się tutaj ni z gruszki ni z pietruszki i wychwala pod niebiosa. to niepierwsze tego typu zdarzenie na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewqq 16.08.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 ma ktoś może do oddania jakieś drzewa/krzewy owocowe, iglaki (świerki, sosny itp)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek1974 17.08.2014 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Czy pod kostkę brukową trzeba koniecznie korytować teren? Muszę i tak całość podnieś o ponad 50cm. Nie wiem czy wybierać ziemię i sypać tłuczeń czy sypać od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaneta1010 17.08.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Gdzie kupię ziemie?? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts